8 yıl önce Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Dolandırıcılarla başı belada
8 yıl önce Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Dolandırıcılarla başı belada İzmir'de toplu taşımada kitap okurken bir kadın tarafından gizlice fotoğrafı çekilip “İZBAN kekosu” diye eleştirildikten sonra kitap kurdu olduğu ortaya çıkan ve olaydan 5 yıl sonra kendi yazdığı kitabı yayınlatan Ali Uçar, dolandırıcıların tuzağına düştü.
7.06.2023 Haberler
"Terlikli İZBAN kekosu" diye küçümsenmişti, 5 yıl sonra yazar oldu
"Terlikli İZBAN kekosu" diye küçümsenmişti, 5 yıl sonra yazar oldu İzmir'de toplu taşımada kitap okurken bir kadın tarafından gizlice fotoğrafı çekilip “Entel olacağım, kız tavlayacağım diye kendini yırtan İZBAN kekosu, terliklerine bayıldım” diye ayrımcı bir dille eleştirilen ve cevap olarak yazdığı yazıyla insanlık dersi veren Ali Uçar, 5 yıl önce Türkiye’nin gündemine oturdu. Olaydan sonra “kitap kurdu” olduğu ortaya çıkan Uçar’ın ismi yazdığı romanla yeniden gündeme geldi.
29.07.2020 Haberler
Ali Uçar 'Terlikli keko' kimdir?
Ali Uçar 'Terlikli keko' kimdir? 'Terlikli keko' denerek psikolojik linçe maruz kalan Ali Uçan, İzmir'de yolculuk yaparken, ayağında terlikleriyle kitap okurken çekilen fotoğrafı sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. Peki Ali Uçan kimdir? işte hayatı hakkında bilgi ve detayları...
20.04.2015 Gündem
Beyazıt Öztürk İzmirli Ali Uçar'ı canlı yayına çıkardı
Beyazıt Öztürk İzmirli Ali Uçar'ı canlı yayına çıkardı Metroda kitap okurken fotoğrafı çekilerek sosyal medyada aşağılanan Ali Uçar Beyazıt Öztürk'ün konuğu oldu.
11.09.2019 Televizyon
Herkes Ali Uçar'ı konuşuyor
Herkes Ali Uçar'ı konuşuyor Ali Uçar metroda ayağında terliğiyle kitap okudu diye dalga geçenlere cevap verdi. Ali Uçar neler söyledi? Ali Uçar kimdir?
14.04.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri