Ayşenur'un intiharına neden olan kuzeni: Kocasını araştırın
Ayşenur'un intiharına neden olan kuzeni: Kocasını araştırın Antalya’da, Ayşenur Güven'e (22) cinsel saldırıda bulunup, intihar etmesine neden olduğu suçlamasıyla 14 yıl hapse mahkum edilen ve dün saklandığı yayla evinde yakalanan amcasının oğlu Selahattin Sezer (30), adliye girişinde gazetecilere, "Esas cinayet şüphelisini araştırın. Kocasının cinayeti işlediğini öğrenin" dedi. Öte yandan Sezer çıkarıldığı mahkemece 'cinsel taciz' ve 'tecavüz' suçlamasıyla tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
20.11.2019 Gündem
Kavgada amcasının oğlunu öldürdü
Kavgada amcasının oğlunu öldürdü Bursa’nın Karacabey ilçesinde para meselesi yüzünden çıkan kavgada, Serhat Ç., (17), amcasının oğlu Dağıstan Ç.’yi (31) bıçaklayarak öldürdü.
14.11.2019 Gündem
Karısı ve amcasının oğlunun yasak aşkı... Ve karar çıktı
Karısı ve amcasının oğlunun yasak aşkı... Ve karar çıktı Konya'nın Altınekin ilçesinde eşi Ali Sarı'yı (37), ilişki yaşadığı amcasının oğluna öldürttüğü gerekçesiyle haklarında 'tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla dava açılan Zekiye Sarı (33) ve İskender Sarı (49), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
6.11.2019 Gündem
Amcasının oğlu ile karısını vurup intihar etti
Amcasının oğlu ile karısını vurup intihar etti Konya’da karısıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği amcasının oğlunu vurarak ağır yaralayan şahıs, arabada giderken karısını başından vurduktan sonra silahı kendi başına ateşleyerek intihar etti.
11.09.2019 Yaşam