Güzelliğiyle kış olimpiyatlarına damga vuran Bryzgalova'ya doping şoku
Güzelliğiyle kış olimpiyatlarına damga vuran Bryzgalova'ya doping şoku Bu yıl Güney Kore'nin PyeongChang kentinde yapılan 2018 Kış Olimpiyatları'nda güzelliğiyle hem sosyal medyanın hem de olimpiyatı yerinde seyreden olimpiyatseverlerin dikkatlerini üzerine çeken curling sporcusu Anastasia Bryzgalova büyük bir şok yaşıyor. Hem takım arkadaşı hem de eşi olan Alexander Krushelnitskiy'nin doping testinin A numunesinde yasaklı maddelerden 'meldonium'a rastlanması sonucu doping prosedürü başlatıldı. B numunesinde de aynı maddeye rastlanırsa curling'te Rusya'yı temsil eden çiftin kazan
13.03.2018 Spor
Anastasia Bryzgalova görenleri büyüledi!
Anastasia Bryzgalova görenleri büyüledi! Anastasia Bryzgalova herkesi adeta büyüledi. Curling (körling) sporcusu Anastasia Bryzgalova, güzelliğiyle Kış Olimpiyatları'nı izleyenleri kendine hayran bıraktı.   Güney Kore'nin ev sahipliğini yaptığı 23. Kış Olimpiyat Oyunları, tam gaz devam ediyor. 25 yaşındaki curling (körling) sporcusu, güzelliğiyle müsabakanın önüne geçti.  Anastasia Bryzgalova, kısa sürede kendine geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başardı.   Geçtiğimiz Haziran ayında evlenen sporcu, Adriana Lima, Megan Fox ve Angelina Jolie gibi 'dünyanın en güzel kadınları' arasında gösterilen isimlere benzetildi. Bazı twitter kullanıcıları ise Anastasia'nın modelliğe başlaması gerektiğini savundu.
16.02.2018 Diğer Sporlar
Eşiyle beraber curling'te madalya kazandı, güzelliği büyüledi
Eşiyle beraber curling'te madalya kazandı, güzelliği büyüledi Bu yıl Güney Kore'nin Pyeongchang kentinde yapılan Kış Olimpiyatları'nda olimpik curling branşında eşi Alexander Krushelnitskiy ile takım olarak yarışan ve bronz madalya kazanan Anastasia Bryzgalova, olimpiyat oyunlarını takip edenleri hem güzelliği hem başarısıyla büyülüyor.
16.03.2018 Kariyer