Anlık

Anlık

Son dakika anlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anlık haber sayfamızda...

Anlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.621 anlık haberi bulunmuştur.
Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler
Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Kritik müsabaka 20.00'de başlayacak.
26.04.2024 Adana Demirspor
Altın fiyatları - Canlı altın kuru, Bugün Anlık altın fiyatı (Güncel)
Altın fiyatları - Canlı altın kuru, Bugün Anlık altın fiyatı (Güncel) Son dakika altın fiyatları ile ilgili araştırmalar arttı. Merkez Bankası, 2024 Nisan ayı faiz kararı toplantısını gerçekleştirdi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki bu karar altın fiyatlarını nasıl etkiledi? Gram altın (GR) fiyatı bugün ne kadar? 25 Nisan 2024 altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte canlı grafik
25.04.2024 Bilgi Rehberi
GRAM HABERLERİ 25 Nisan 2024 | Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün: Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın fiyatı canlı takip ekranı
GRAM HABERLERİ 25 Nisan 2024 | Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün: Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın fiyatı canlı takip ekranı Altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. Bugün belli olacak Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararının ardından altın fiyatları ne yönde etkilenecek merak konusu. Çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını ve gram altın fiyatı anlık takibini Milliyet.com.tr'den yapabilirsiniz.
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı Adana'da öğle yemeği için eve dönen koca eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken görünce dehşet saçtı.
24.04.2024 Haberler
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı Adana'da öğle yemeği için eve dönen koca eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken görünce dehşet saçtı.
24.04.2024 Gündem
FİYAT HABERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ ALTIN FİYATLARI 24 NİSAN 2024 ✅ Bugün gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı ve diğer altın türleri ne kadara alınıyor, ne kadara satolıyor?
FİYAT HABERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ ALTIN FİYATLARI 24 NİSAN 2024 ✅ Bugün gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı ve diğer altın türleri ne kadara alınıyor, ne kadara satolıyor? Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar bugün de devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları tek tek araştırılıyor. Peki bugün gram altın fiyatı ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? İşte 24 Nisan 2024 güncel altın grafiği
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'den Fenerbahçe Opet sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yarı final serisinden itibaren Vodafone 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi kullanıldı. Bu teknoloji sayesinde maçlarda önemli istatistikler elde edildi.
23.04.2024 Voleybol
ALTIN FİYATLARI bugün ne kadar? Gram altın fiyatı ve çeyrek, yarım, tam altın fiyatları kaç TL? 23 Nisan 2024 Salı
ALTIN FİYATLARI bugün ne kadar? Gram altın fiyatı ve çeyrek, yarım, tam altın fiyatları kaç TL? 23 Nisan 2024 Salı Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar başladı. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları merak ediliyor. 23 Nisan 2024 Salı bugüne ait altın fiyatlarını tek tek haberimize ekledik. İşte gün içinde altın almak veya satmak isteyenler için gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in basın toplantısı müzik yüzünden yarım kaldı
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in basın toplantısı müzik yüzünden yarım kaldı Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in Ümraniyespor mağlubiyeti sonrası basın toplantısı esnasında odaya verilen yüksek sesli müzik, toplantının yarıda kalmasına sebep oldu.
22.04.2024 Futbol
1. Lig'de olay çıktı! Basın toplantısı yarıda kaldı
1. Lig'de olay çıktı! Basın toplantısı yarıda kaldı Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel'in basın toplantısı devam ederken odaya verilen yüksek sesli müzik gerilime sebep oldu.
22.04.2024 1.Lig
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı İzmir'in Konak ilçesinde eşi ve çocuklarını rehin alan cezaevi firarisi, 3 saat süren bekleyişin ardından nefes kesen operasyonla yakalandı.
22.04.2024 Haberler
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı İzmir'in Konak ilçesinde eşi ve çocuklarını rehin alan cezaevi firarisi, 3 saat süren bekleyişin ardından nefes kesen operasyonla yakalandı.
22.04.2024 Gündem
Hırsız önce suçüstü yakalandı, sonra kaçtı! 'Çocuklarıma siz mi bakacaksınız'
Hırsız önce suçüstü yakalandı, sonra kaçtı! 'Çocuklarıma siz mi bakacaksınız' Çağlayan’da tamirat işleri yapılan boş bir binaya giren hırsızlık şüphelisi, işçiler tarafından fark edilerek kıskıvrak yakalandı. Polisi arayan işçilerin elinden “çocuklarım var” diyerek kurtulup kaçtı. Yaşananlar kameralara anbean yansırken bina sakini Burcu Kınacı, şüphelinin “çocuklarıma siz mi bakacaksınız?” dediğini söyledi.
22.04.2024 Gündem
20 NİSAN CUMARTESİ GRAM ALTIN FİYATI kaç para? 🟡 Bugünkü altın fiyatları grafiği: Çeyrek, yarım, tam altın fiyatlarındaki alış  - satış fiyatları!
20 NİSAN CUMARTESİ GRAM ALTIN FİYATI kaç para? 🟡 Bugünkü altın fiyatları grafiği: Çeyrek, yarım, tam altın fiyatlarındaki alış - satış fiyatları! Son dakika altın fiyatları ile ilgili araştırmalar sürüyor. Hafta sonu gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatlarındaki alış - satış rakamları için canlı grafik haberimizde. İşte 20 Nisan 2024 bugüne ait altın fiyatları listesi
20.04.2024 Bilgi Rehberi
FİYAT HABERLERİ 📍 GRAM ALTIN FİYATI bugün kaç paraya satışta? Son dakika yeni altın fiyatları alış - satış listesi
FİYAT HABERLERİ 📍 GRAM ALTIN FİYATI bugün kaç paraya satışta? Son dakika yeni altın fiyatları alış - satış listesi Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları araştırılıyor. Bugüne ait güncel altın fiyatları ne kadar? Anlık olarak değişkenlik gösterebilen altın fiyatları bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? İşte 19 Nisan 2024 bugüne ait altın fiyatları...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
GRAM HABERLERİ 🟡 ALTIN FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları ne kadar? 18 Nisan 2024
GRAM HABERLERİ 🟡 ALTIN FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları ne kadar? 18 Nisan 2024 Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar başladı. Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı, yarım altın fiyatı ve tam altın fiyatı bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? 18 Nisan 2024 Perşembe günü altın fiyatları düştü mü, çıktı mı? İşte son dakika altın fiyatları durumu...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Yeni rekor gelir mi? Altın yatırımı yapacaklara çok önemli uyarı!
Yeni rekor gelir mi? Altın yatırımı yapacaklara çok önemli uyarı! Gram altın fiyatları, ons altın tarafındaki güçlü seyrin etkisiyle yeni tarihi zirvesini test etmeye devam ediyor. Peki altında yeni zirveler görülecek mi? Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım merak edilen soruları cevapladı.
18.04.2024 Ekonomi
'Altında yeni zirveler görmek mümkün'
'Altında yeni zirveler görmek mümkün' İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Uzmanpara
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün"
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün" İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Ekonomi
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama Çukurova Basketbol, EuroLeague Kadınlar Dörtlü yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'le karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip mücadeleye kazanıp finale çıkmıştı. Mersin ekibinin başkanı Serdar Çevirgen mücadele sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.
16.04.2024 Basketbol
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor'
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor' Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerce derininde yakalansanız ne olurdu? Uzmanına sorduk.
16.04.2024 Yaşam
DEPREM Mİ OLDU? Son dakika son depremler 15 Nisan 2024 tarihli harita üzerinde son depremler
DEPREM Mİ OLDU? Son dakika son depremler 15 Nisan 2024 tarihli harita üzerinde son depremler Son dakika son depremler listesi araştırılıyor. Sürekli güncellenen AFAD & Kandilli Rasathanesi son depremler listesi yakından takip ediliyor. Anlık sarsıntı hisseden vatandaşlar; deprem mi oldu, son depremler araştırmalarına geçiyor. İşte 15 Nisan 2024 bugüne ait son dakika son depremler haberimizde...
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tunç açıkladı: e-Tebligat ile 7 bin 470 ton kağıt tasarrufu sağlandı
Bakan Tunç açıkladı: e-Tebligat ile 7 bin 470 ton kağıt tasarrufu sağlandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Bugüne kadar 213 milyon 429 bin 761 adet e-Tebligat gönderildi. Bu kapsamda 7 milyar 136 milyon 589 bin TL kamu kaynağı, 7 bin 470 ton ise kağıt tasarrufu sağlandı" dedi.
14.04.2024 Gündem
afad.gov.tr paylaşıyor 🔊 Son depremler 10 Nisan 2024 listesi | Deprem mi oldu? En son deprem nerede, kaç büyüklüğünde oldu, hangi şehirlerden hissedildi?
afad.gov.tr paylaşıyor 🔊 Son depremler 10 Nisan 2024 listesi | Deprem mi oldu? En son deprem nerede, kaç büyüklüğünde oldu, hangi şehirlerden hissedildi? Son dakika son depremler haberleri yakından takip ediliyor. 10 Nisan 2024 tarihinde bugün deprem oldu mu merak ediliyor. Peki en son deprem nerede, kaç büyüklüğünde oldu, hangi şehirlerden hissedildi? İşte son dakika son deprem listesi...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Kendini paylaşmalara doyamadı! Yüzünü gerdiren Cenk Eren'den yeni poz
Kendini paylaşmalara doyamadı! Yüzünü gerdiren Cenk Eren'den yeni poz Yüz gerdirme operasyonu yaptıran Cenk Eren (58), operasyon sonrası bantlı yüzünü takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı, son halini 'Nasıl olmuş?' diyerek sevenleriyle paylaştı. Eren'e kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.
10.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Anlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.