Apex Legends sistem gereksinimleri
Apex Legends sistem gereksinimleri EA Games tarafından 4 Şubat 2019'da yayınlanan Apes Legends, hangi bilgisayarlarda rahat bir şekilde oynanır? Apex Legends sistem gereksinimleri neler? Apex legends, kaç GB? Tüm bu soruların cevabı burada...
8.06.2020 Oyun
2019 yılının şimdiye kadar çıkmış en iyi 7 video oyunu
2019 yılının şimdiye kadar çıkmış en iyi 7 video oyunu Genelde oyunlar da tıpkı filmler gibi yılın ilk aylarında beklemede olur. Çünkü asıl amaç yılın ilerleyen aylarında, özellikle tatil döneminde atağa geçmektir. Fakat 2019'da öyle olmadı. Yılın ilk ayları hareketli geçti. Birçok türde farklı farklı oyunlar ilk aydan itibaren piyasaya sürüldü.
6.03.2019 Teknoloji
Apex Legends rekor kırdı, mobil versiyonu yolda
Apex Legends rekor kırdı, mobil versiyonu yolda Dünyanın son yıllarda en çok tercih edilen oyun türlerinden olan battle royale türüne yeni bir temsilci katıldı. Apex Legends isimli oyun, PUBG'yi geçebilecek, Fortnite'a kafa tutabilecek güçte.
6.02.2019 Teknoloji
PUBG’ye yeni rakip: Apex Legends
PUBG’ye yeni rakip: Apex Legends Milyonlarca insanın bağımlısı olduğu PUBG'ye Fortnite oyunundan sonra yeni bir rakip daha çıktı. Apex Legends isimli oyun ücretsiz olarak yayınlandı.
5.02.2019 Oyun