Azerbaycan arama-kurtarma ekibi, ülkelerine uğurlandı
Azerbaycan arama-kurtarma ekibi, ülkelerine uğurlandı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelen arama-kurtarma ekibinden 231 kişilik kafile, Adana’dan uğurlandı. Havalimanında hediyelik eşya alan Azerbaycan askerlerinden iş yeri sahibi para almadı.
2.03.2023 Gündem
Deprem bölgesinden 14 gün sonra döndüler! Duygu dolu anlar
Deprem bölgesinden 14 gün sonra döndüler! Duygu dolu anlar Afet bölgesinde 50’ye yakın vatandaşı enkazdan canlı çıkaran Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin profesyonel arama kurtarma ekibi, itfaiye binasında aileleri ve meslektaşları tarafından alkışlarla karşılandı. Sakarya’ya dönen ekip ve aileleri duygu dolu anlar yaşadı.
20.02.2023 Gündem
Kırgızistan’dan Türkiye’ye ikinci arama-kurtarma ekibi
Kırgızistan’dan Türkiye’ye ikinci arama-kurtarma ekibi Kırgızistan, Türkiye’deki deprem felaketinin ardından ikinci arama-kurtarma ekibinin 83 kişilik ilk grubunu Türkiye’ye yolcu etti.
12.02.2023 Haberler
Türkiye'ye ekip gönderen ülkelere Çin de katıldı
Türkiye'ye ekip gönderen ülkelere Çin de katıldı Çin hükümeti, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından Türkiye'ye 82 kişilik bir arama kurtarma ekibi gönderdi.
7.02.2023 Haberler
Türkiye'den Beyrut'a yardım
Türkiye'den Beyrut'a yardım Türkiye'den Beyrut'a yardım malzemeleri ve personel ulaştıracak Türk Silahlı Kuvvetlerine ait uçak, Ankara Etimesgut Havaalanı'ndan hareket etti.
5.08.2020 Haberler