Arzu Oş'tan 'savaş' yorumu: Dünya böyle bir travma görmedi
Arzu Oş'tan 'savaş' yorumu: Dünya böyle bir travma görmedi Yıllar önce 'Ekmek Teknesi' dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Arzu Oş, Nişantaşı'nda görüntülendi. İsrail’in bir süredir Gazze’de sürdürdüğü saldırıları travma olarak değerlendirip, bombalanan hastanedeki görüntüleri sosyal medyadan izleyemediğini belirten oyuncu, duygularını dile getirdi.
20.10.2023 Cadde
Telefonunu takside unutan Arzu Oş isyan etti!
Telefonunu takside unutan Arzu Oş isyan etti! Nişantaşı'da sırt çantasını önüne bağlamış şekilde görüntülenen Arzu Oş (41), geçtiğimiz günlerde takside telefonumu unuttuğunu, aracın peşinden koştuğunu ve şoförün de aynadan kendisini gördüğünü ama durmadığını söyledi. Söz konusu taksicinin karakolda verdiği ifadeye dikkat çeken oyuncu, maddi olarak uğradığı zararı açıkladı.
19.04.2022 Cadde
Arzu Oş oğluna hediye aldı
Arzu Oş oğluna hediye aldı Bir dönemin en çok konuşulan dizilerinden 'Ekmek Teknesi'nde 'Sonnur' karakterine hayat veren Arzu Oş, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. 39 yaşındaki Oş, koruyucu ailesi olduğu dört yaşındaki çocuğuna hediye aldı.
26.12.2020 Cadde
Arzu Oş: Koruyucu aile oldum
Arzu Oş: Koruyucu aile oldum Bir dönemin en çok konuşulan dizilerinden olan 'Ekmek Teknesi'nde 'Sonnur' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Arzu Oş, uzun süre sonra önceki gün City's Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere takıldı.
26.11.2020 Cadde