Ata Koleji

Ata Koleji

Son dakika Ata Koleji haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ata Koleji gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ata Koleji haber sayfamızda...

Ata Koleji

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 237 ata koleji haberi bulunmuştur.
ATA Koleji’nde mezuniyet heyecanı
ATA Koleji’nde mezuniyet heyecanı Türkiye’de ve dünyada fark yaratacak hem sosyal hem de akademik alanlarda başarılı, kendini daima geliştirmeyi amaçlayan bireyler yetiştiren Ata Koleji, 65. dönem mezunlarını törenle uğurladı.
9.06.2023 Eğitim
Ata Koleji’nde 65'inci Dönem mezuniyet coşkusu
Ata Koleji’nde 65'inci Dönem mezuniyet coşkusu Ülkemizde ve dünyada fark yaratacak hem sosyal hem de akademik alanlarda başarılı, kendini daima geliştirmeyi amaçlayan bireyler yetiştiren Ata Koleji, 65'inci Dönem mezunlarını törenle uğurladı.
7.06.2023 Eğitim
Acılı anne 'Meğer 5 milyon liraya mezar almışız' isyan etmişti! Müteahhit Hikmet Günsay hakkında iade talebi
Acılı anne 'Meğer 5 milyon liraya mezar almışız' isyan etmişti! Müteahhit Hikmet Günsay hakkında iade talebi Kahramanmaraş merkezli depremde oğlunu kaybeden acılı anne 'Meğer 5 milyon liraya mezar almışız' diye isyan etmişti. Hatay’ın Antakya ilçesinde yıkılan binaların müteahhidi Hikmet Günsay ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.
21.03.2023 Gündem
Çocuklarla buluştu
Çocuklarla buluştu Özgür Özgülgün, Beşiktaş’taki Ata Koleji’nde öğrencilerle bir araya geldi.
17.03.2023 Cadde
Bakan Soylu acılı anneyi aradı: Nerede olursa olsun getireceğim onu
Bakan Soylu acılı anneyi aradı: Nerede olursa olsun getireceğim onu Alev Demirok, Hatay Antakya’da yıkılan Alya Uçar Apartmanı’nın altıncı katındaki evlerinde oğlu Ali Armanç Demirok’u (11) kaybetti. Acılı annenin gözyaşları içinde anlattığı hikayenin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, aileyi aradı. Bakan Soylu 'Nerede olursa olsun getireceğim onu' diyerek gerekenin yapılacağını söyledi.
16.03.2023 Gündem
Oyuncu Özgür Özgülgün Ata Koleji'nde çocuklarla buluştu
Oyuncu Özgür Özgülgün Ata Koleji'nde çocuklarla buluştu Tiyatro oyuncusu ve çocuk kitapları yazarı Özgür Özgülgün, Ata Koleji'nde öğrencilerle bir araya geldi. Hem çocuklara hikayeler anlatan hem de onların hikayelerini dinleyen Özgülgün, kitaplarını da imzaladı.
15.03.2023 Gündem
Deprem ve diğer doğal afetler çocuklara nasıl anlatılmalı?
Deprem ve diğer doğal afetler çocuklara nasıl anlatılmalı? Ebeveynler için çocuklarla yıkıcı bir doğal afet hakkında konuşmak oldukça zordur. Yetişkinler için dahi çok yoğun duygular barındıran ve acısını derinden hissettiğimiz deprem felaketini, çocuklarımızdan saklamaya çalışmak ya da kontrolsüz olarak bu duruma maruz kalmasına neden olmak sağlıklı bir yol değildir. Ata Koleji Rehberlik Birimi, içinde bulunduğumuz bu zor günlerde çocuklarımızla kuracağımız iletişimle ilgili birkaç tavsiyede bulundu.
8.02.2023 Eğitim
Tatilin keyfini çıkarın
Tatilin keyfini çıkarın Yarıyıl tatili bugün başlıyor. Yeni döneme yüksek motivasyonla girmek, dinlenmek, doğayı keşfetmek için 15 günlük tatil iyi bir fırsat. Ancak ders eksiklerinin de kapatılması için sürenin doğru planlanması gerektiğini kaydeden uzmanlar, bol bol kitap okumayı öneriyorlar.
20.01.2023 Eğitim
Gençler arasında giderek artan hastalık: Diyabet
Gençler arasında giderek artan hastalık: Diyabet Gençler arasında giderek artan diyabet, aile alışkanlıklarında yapılacak birkaç değişiklikle önlenebilir. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Fatma Ela Keskin, Ata Koleji öğrencileriyle bir araya gelerek diyabet ve diyabetten korunma yolları hakkında bilgi verdi.
12.12.2022 Eğitim
Gençler arasında giderek artan hastalık: Diyabet
Gençler arasında giderek artan hastalık: Diyabet Gençler arasında giderek artan diyabet, aile alışkanlıklarında yapılacak birkaç değişiklikle önlenebilir. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Fatma Ela Keskin, Ata Koleji öğrencileriyle bir araya gelerek diyabet ve diyabetten korunma yolları hakkında bilgi verdi.
12.12.2022 Eğitim
Lise çağındaki çocuklarla nasıl iletişim kurulmalı?
Lise çağındaki çocuklarla nasıl iletişim kurulmalı? Yaş dönemi itibariyle duygu durum süreçlerinin hassasiyeti, sosyal ilişkilere yüklenen anlamın boyut değiştirmesi, kimliklerinin oluşumu ve kendilerini tanımlama sürecinde yeni soru ve sorunların içerisine giriyor olmaları; lise kademesini önemli kılan unsurlardan sadece birkaçı arasında yer alıyor. Özel Ata Koleji Anadolu Lisesi Rehberlik Bölümü öğretmenleri Yusuf Şanlı ve Damla İskender, yeni bir eğitim-öğretim dönemine başlarken liseli öğrencilerin okul algısı ve velilerin bu sürecin yönetimindeki tutum ve davranışları hakkında bilgiler verip, tavsiyelerde bulundu.
7.09.2022 Eğitim
Eyvah çocuğum liseye başlıyor!
Eyvah çocuğum liseye başlıyor! Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri, önceki gün okula başladı. 12 Eylül’de de tüm kademelerdeki öğrenciler okul sıralarına dönecek.
7.09.2022 Eğitim
İlkokula başlayacak çocukların okula uyum süreci nasıl ilerlemeli?
İlkokula başlayacak çocukların okula uyum süreci nasıl ilerlemeli? Çocuğunuzun ilkokula başlayacağı bu günlerde ailece yaşadığınız bu heyecanın yanında, bazı endişeler de taşıyor olabilirsiniz. Bu karmaşık duyguları, çocuğu yeni bir döneme adım atan pek çok ebeveyn hisseder. Çünkü çocuğunuzu ve sizi alışmanız gereken yeni bir sistem, yeni bir sosyal ortam hatta hayatınızda yapmanız gereken yeni düzenlemeler beklemektedir. Ata Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi, çocukları ilkokula başlayacak aileler için ‘Okula Merhaba’ kılavuzu hazırladı. İşte bu dönemi daha rahat ve keyifli geçirmenizi sağlayacak ipuçları…
31.08.2022 Eğitim
Ata Koleji 64. dönem mezunlarını verdi
Ata Koleji 64. dönem mezunlarını verdi İstanbul’da 1958 yılında kurulan ve 64 yıldır başarılı nesiller yetiştiren köklü eğitim kurumu Ata Koleji, 2021-2022 mezunlarını verdi.
15.06.2022 Eğitim
Ata Koleji’nin 64'üncü dönem mezuniyet töreni!
Ata Koleji’nin 64'üncü dönem mezuniyet töreni! 1958 yılında kurulan ve 64 yıldır başarılı nesiller yetiştiren köklü eğitim yuvası Ata Koleji, 2021-2022 mezunlarını verdi. Güçlü akademik kadrosu ve başarıyı gelenek haline getirmiş eğitim anlayışıyla ülkemizde ve dünyada fark yaratacak başarılı bireyler yetiştiren Ata Koleji’nin 64. dönem lise mezuniyet törenine Beşiktaş Kaymakamı Önder BAKAN, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan TÜRKOĞLU, Ata Koleji Kurucu Üyesi Revna DEMİRÖREN, Cemal DEMİRÖREN ve Kurucu Temsilcisi Yelda DEMİRÖREN KALYONCU, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ersan ÖKSÜZ, Kabataş Erkek Lisesi Müdürü Dr. Muharrem BAYRAK katıldı.
13.06.2022 Eğitim
Cem Bölükbaşı: Sezonu ilk 10'da bitirebilirsem mucizevi olur
Cem Bölükbaşı: Sezonu ilk 10'da bitirebilirsem mucizevi olur Formula 2 takımlarından Charouz Racing System'de yarışan Cem Bölükbaşı, "Sezonu ilk 10'da bitirmeyi çok isterim. Formula 2'yi ilk sezonumda ilk 10'da bitirmek mucizevi bir şey olur. Baktığınız zaman Mick Schumaer, o zamanki favori takımla 12'nci sırada bitirmişti ilk sezonunu. Çok büyük bir başarıydı. İlk 10'da bitirebilirsem mucizevi olur. Ama tabii 12'nci, 13'üncü sırada da bitirirsem memnun olurum" dedi.
9.06.2022 Motor Sporları
Önceliği ülkesi, bayrağı ve milletiydi
Önceliği ülkesi, bayrağı ve milletiydi 81 yıllık ömrünün 60 yılını iş hayatında, Türk ekonomisine hizmetle geçiren Erdoğan Demirören’in şiarı, “Ülkem, bayrağım söz konusuysa her sorunun üstesinden geliriz” olmuştu.
9.06.2022 Ekonomi
Cem Bölükbaşı, Ata Koleji'nde öğrencilerle bir araya geldi
Cem Bölükbaşı, Ata Koleji'nde öğrencilerle bir araya geldi Formula 2 pilotu Cem Bölükbaşı, "Babamla bir anlaşmamız vardı. 'Eğer notların iyiyse istediğin kadar oyun oyna' diyordu. Ancak notlar düşerse, gittikçe azalacaktı süre. O yüzden ben de çalışabildiğim zamanlarda sonuna kadar çalıştım. O yüzden ikisi de bir arada güzel gitti" dedi.
2.06.2022 Motor Sporları
Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında? Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl boşandı mı? İşte hayatı ve oynadığı diziler
Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında? Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl boşandı mı? İşte hayatı ve oynadığı diziler Afara'nın konukları arasında bulunan Burcu Kıratlı ile ilgili sorular peş peşe geliyor. Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında? merak ediliyor. Adını başarılı projelerde duyuran Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ile boşandı mı? İşte Burcu Kıratlı'nın hayatına dair bilinenler ve oynadığı diziler...
27.05.2022 Cadde
Dr. Özgür Bolat, Ata Koleji velilerine eğitim verdi
Dr. Özgür Bolat, Ata Koleji velilerine eğitim verdi Tarihi 1958 yılına dayanan ve Türkiye’nin ilk özel okullarından biri olan Ata Koleji, günümüzde başarılı eğitim geleneğini güçlendirerek devam ettiriyor. Her yaşa eğitim vermeyi amaçlayan Ata Koleji, öğrencileri başta olmak üzere öğretmen ve veli eğitimlerini de bünyesine alarak eğitimi her yaşta ulaşılabilir kılıyor. Geçtiğimiz gün Dr. Özgür Bolat’ın katılımıyla gerçekleşen ‘’Mutlu Ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?’’ konulu veli ve öğretmen eğitim seminerinde kendine yetebilen, mutlu, özgüvenli ve başarılı çocuklar yetiştirmek ile ilgili farkındalık oluşturmak amaçlandı.
17.05.2022 Eğitim
Ata Koleji öğrencileri  Kemer Country gezisinde
Ata Koleji öğrencileri Kemer Country gezisinde Kemer Country Club, uluslararası standartlardaki 18 delikli golf sahasında konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
17.05.2022 Cadde
Ata Koleji öğrencileri kariyer yolculuklarına ilk adımı attı
Ata Koleji öğrencileri kariyer yolculuklarına ilk adımı attı Ata Koleji, öğrencilerinin kariyer yolculuklarını desteklemek adına geçtiğimiz gün Kariyer ve Meslek Tanıtım Etkinlikleri düzenledi. Birçok farklı meslekten profesyonelleri ağırlayan etkinlik kapsamında Ata Koleji öğrencileri kariyer ve meslek seçimleri hakkında erken yaşta fikir sahibi oldu. Eğitim uzmanı ve yazar Sadık Gültekin, etkinlik kapsamında öğrencilere motivasyon, meslek seçimi ve kariyer planlaması konularında seminer verdi.
29.04.2022 Eğitim
Özgülgün, Ata Koleji’nde öğrencilerle buluştu
Özgülgün, Ata Koleji’nde öğrencilerle buluştu Oyuncu ve yazar Özgür Özgülgün, dün Beşiktaş’taki Ata Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.
26.04.2022 Gündem
Lisede ders ve alan seçimleri neye göre yapılmalı?
Lisede ders ve alan seçimleri neye göre yapılmalı? Lisede ders ve alan seçimleri öğrencinin ilgi, istek ve yetenekleri ışığında yaptığı bir tercihtir. Yapılan bu tercihler öğrencinin geleceği planlamada attığı en önemli adımlardan bir tanesidir. Ata Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Sinan Özkaya, lisede alan seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken noktaları paylaştı.
7.04.2022 Vitrin
Akran ilişkilerinin anahtarı ailelerde
Akran ilişkilerinin anahtarı ailelerde Her birey için önemli olan akran ilişkileri; özellikle çocukluk çağında ayrı bir anlam taşıyor. Ata Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi uzmanları, akran ilişkilerinin kurulması, sürdürülmesi, arkadaşlık kavramının sağlıklı ve işlevsel bir biçimde çocuğun hayatında yer edinebilmesi için okulöncesi ve ilkokul döneminin kritik bir süreç olduğunu kaydediyorlar.
1.04.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ata Koleji ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.