Antalya'da 7 şiddetindeki depremde, falezler üzerindeki binalar yıkılacak'
Antalya'da 7 şiddetindeki depremde, falezler üzerindeki binalar yıkılacak' Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, Antalya'da meydana gelecek 7 ve üzerindeki depremde, falezler üzerindeki binalar ile 2000 yılı öncesi yapılan düşük zemin kaliteli binaların ağır hasar alacağını söyledi. Yüklü, "7 büyüklüğündeki depremde falezler üzerindeki binalar hasar görecek ve alüvyon zemindeki binalar yıkılacaktır" dedi.
8.12.2020 Gündem
Akdeniz'de deprem korkusu! "7 büyüklüğünde deprem bekliyorum"
Akdeniz'de deprem korkusu! "7 büyüklüğünde deprem bekliyorum" Antalya'da Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, Akdeniz'de meydana gelen deprem fırtınaları nedeniyle Helen Yayı Girit Adası bölgesinde 7 büyüklüğünde deprem beklendiğini açıkladı. Leonardo da Vinci'nin kaynaklarında da Akdeniz'de büyük bir deprem beklendiğini hatırlatan Yüklü, denizde tsunami etkisi oluşturacağını ve Antalya'da en fazla Kumluca, Finike ve Kaş ilçelerinin etkileneceğini belirterek, 'Deprem Bilim Kurulu' oluşturulmasını talep etti.
9.06.2020 Haberler
"Akdeniz'de 7 büyüklüğünde deprem ve tsunami bekliyoruz'
"Akdeniz'de 7 büyüklüğünde deprem ve tsunami bekliyoruz' Jeofizik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi eski 2'nci Başkanı Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, Akdeniz'de 7'nin üzerinde deprem beklediklerini açıklayarak, "Şu anda bir sıkıştırma söz konusu, yani Afrika levhası Anadolu'ya hareket ediyor. 7 büyüklüğündeki depremin oluşmasından dolayı tsunami de beklenecektir" dedi.
3.05.2020 Haberler
Korkutan açıklama! 'Akdeniz'de 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz'
Korkutan açıklama! 'Akdeniz'de 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz' Son dakika haberine göre; Jeofizik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi eski 2'nci Başkanı Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, Akdeniz'de 7'nin üzerinde deprem beklediklerini açıklayarak, "Şu anda bir sıkıştırma söz konusu, yani Afrika levhası Anadolu'ya hareket ediyor. 7 büyüklüğündeki depremin oluşmasından dolayı tsunami de beklenecektir" dedi. Detaylar haberimizde...
3.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri