Ateş Açtı

Ateş Açtı

Son dakika ateş açtı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ateş açtı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ateş açtı haber sayfamızda...

Ateş Açtı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.868 ateş açtı haberi bulunmuştur.
Yer: Esenyurt! Motosikletli iki kişi otele silahla ateş açtı
Yer: Esenyurt! Motosikletli iki kişi otele silahla ateş açtı Esenyur'ta bugün bir otele silahlı saldırı gerçekleştirildi. Motosikletli iki kişi tarafından yapılan saldırı güvenlik kamerasıyla görüntülendi.
17.04.2024 Haberler
Feci olay! Yediği elma 14 yaşındaki çocuğun sonu oldu
Feci olay! Yediği elma 14 yaşındaki çocuğun sonu oldu Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, yediği elmanın nefes borusunu tıkadığı Mahmut İçim (14) hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Yer: Esenyurt! Motosikletli iki kişi otele silahla ateş açtı
Yer: Esenyurt! Motosikletli iki kişi otele silahla ateş açtı Esenyur'ta bugün bir otele silahlı saldırı gerçekleştirildi. Motosikletli iki kişi tarafından yapılan saldırı güvenlik kamerasıyla görüntülendi.
17.04.2024 Gündem
3 yıl önce kavga ettiği adamın kahvehanesine tüfekle ateş açtı
3 yıl önce kavga ettiği adamın kahvehanesine tüfekle ateş açtı Silivri'de 3 yıl önce tartıştığı kişinin kahvehanesine tüfekle ateş açan şüpheli ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olay anı güvenlik kamerasıyla görüntülendi.
16.04.2024 Gündem
Parkta korkunç son! Boşanma aşamasındaki eşini 3 kurşunla öldürdü
Parkta korkunç son! Boşanma aşamasındaki eşini 3 kurşunla öldürdü Edirne’de Berşan Aksak (22), boşanma aşamasındaki eşi Petek Aksak'ı (22), tabanca ile vurarak öldürdü. Polis tarafından yakalanan katilin 5 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
13.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş'ta kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı
Kahramanmaraş'ta kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı Kahramanmaraş’ta yaşanan silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
12.04.2024 Gündem
Kahvehaneye kar maskeli baskın! Kurşun yağdırdılar
Kahvehaneye kar maskeli baskın! Kurşun yağdırdılar Diyarbakır’da kar maskeli 2 kişi, gündüz tartıştıkları kişilere ait kahvehaneye tüfek ve tabancalarla ateş açıp kaçtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
12.04.2024 Gündem
Edirne'de faytoncuların tartışması silahlı kavgaya döndü!
Edirne'de faytoncuların tartışması silahlı kavgaya döndü! Edirne'de aralarında husumet bulunan 2 faytoncu, birbirlerine tabancalarla ateş açtı. Olayda yaralanan 2 kişi hastanede tedaviye alındı.
11.04.2024 Gündem
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu Her şeyden habersizce yolda gittiği sırada, hareket eden bir araba üzerine ateş açtı. Adım adım her şeyi ortaya döken dedektifler, kurbanın sevgilisinin babası olan papazın devasa ödemeyle zavallı adamı vurdurduğunu keşfetti.
9.04.2024 Dünya
Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar Avcılar’da taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlattı.
8.04.2024 Haberler
İstanbul'da dehşet anları kamerada: Aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar
İstanbul'da dehşet anları kamerada: Aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar Avcılar'da taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlattı.
8.04.2024 Gündem
İftar daveti hayatını kurtadı: Koltukta oturmuş olsaydım, ölürdüm
İftar daveti hayatını kurtadı: Koltukta oturmuş olsaydım, ölürdüm Diyarbakır'da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet eden dernek başkanı Mehmet Topkaç, olay sırasında yakındaki komşusunda iftarda olduğunu belirterek, "Eğer koltukta oturmuş olsaydım röportaj yapacak durumda değildim. Oturduğum yerde mermi kafaya isabet etmişti. Alnın hizasında gelmiş" dedi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
2.04.2024 Gündem
Korkunç olay! Seçimde arkabasını desteklemeyen kuzenlerine tüfekle ateş açtılar: 1 ölü, 2 yaralı
Korkunç olay! Seçimde arkabasını desteklemeyen kuzenlerine tüfekle ateş açtılar: 1 ölü, 2 yaralı Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
31.03.2024 Gündem
Diyarbakır'da maganda dehşeti! Kalaşnikofla havaya ateş açtı
Diyarbakır'da maganda dehşeti! Kalaşnikofla havaya ateş açtı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, uyuşturucu madde kullanıp, güvenlik korucusu olan babasına ait kalaşnikofla havaya ateş açarak etraftakilere küfreden S.T., polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
30.03.2024 Gündem
Lüks villada dehşet! Bahçıvan alevler içinde yardım istedi
Lüks villada dehşet! Bahçıvan alevler içinde yardım istedi Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı. Bir kişi hayatını kaybederken, villada bahçıvanlık yapan bir kişi ağır yaralandı. Bahçıvan Ali Vurgun'un alevler içindeki anı kameraya yansıdı. Ölen kişinin 52 yaşındaki Mustafa Şentürk olduğu belirlendi. Polis ve itfaiye geniş çaplı soruşturma başlattı.
29.03.2024 Gündem
Küçükçekmece’de dehşet anları! Uzun namlulu silahla havaya ateş açtı
Küçükçekmece’de dehşet anları! Uzun namlulu silahla havaya ateş açtı Küçükçekmece’de, bir şüpheli abisiyle yaşadığı alacak verecek meselesi yüzünden uzun namlulu silahla rastgele havaya ateş açtı. Silahla dehşet saçan şüphelinin o anları güvenlik kamerasına yansıdı.
29.03.2024 Gündem
Cezaevine girmeden önce eğlenmeye gittiği mekanın sahibini öldürdü! İstenen ceza belli oldu
Cezaevine girmeden önce eğlenmeye gittiği mekanın sahibini öldürdü! İstenen ceza belli oldu Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan'ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açıp öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır'ın (24) yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Yer: Kocaeli! Kayınbiraderine cadde ortasında ateş etti
Yer: Kocaeli! Kayınbiraderine cadde ortasında ateş etti Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti. Şahıs, olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
28.03.2024 Gündem
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı Denizli’de şüphelenerek eşini takip eden adam, eski çalışanı ile eşinin buluştuğunu görünce cinnet getirdi. Öfkeli koca eşini ve eski çalışanını silahla vurarak ağır yaraladı.
24.03.2024 Gündem
Son dakika... Rusya'daki terör saldırısına Putin'den 18 saat sonra ilk açıklama: Herkesi yakaladık, bağlantıları bulacağız
Son dakika... Rusya'daki terör saldırısına Putin'den 18 saat sonra ilk açıklama: Herkesi yakaladık, bağlantıları bulacağız Rusya'da dün akşam saatlerinde yaşanan ve 115 kişinin öldürüldüğü terör saldırısını DEAŞ üstlendi. Rus lider Putin ise konuyla ilgili ilk kez konuştu.
23.03.2024 Dünya
Rusya'daki terör saldırısında son dakika... Hayatta kalanlar yaşadıklarını anlattı: Çizgi halinde sıkarak geldiler
Rusya'daki terör saldırısında son dakika... Hayatta kalanlar yaşadıklarını anlattı: Çizgi halinde sıkarak geldiler Rusya'daki kanlı terör saldırısını DEAŞ üstlendi. 115 kişinin öldüğü korkunç olayda hayatta kalanlar yaşadıklarını anlattı.
23.03.2024 Dünya
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam Moskova’da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişi yaşamını yitirdi. Eylemi DAEŞ’in Horasan grubu üstlendi.
23.03.2024 Dünya
Son dakika: Moskova saldırısına Rusya'dan çok sert cevap: Ölüme ölüm
Son dakika: Moskova saldırısına Rusya'dan çok sert cevap: Ölüme ölüm Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Medvedev Moskova'daki terör saldırısına yönelik çok sert bir açıklamada bulundu.
23.03.2024 Dünya
İsrail askerleri çaresiz kalınca devreye helikopter ve İHA girdi, tam 7 saat çatıştı
İsrail askerleri çaresiz kalınca devreye helikopter ve İHA girdi, tam 7 saat çatıştı Dünya Blinken'ın açıklamalarına kitlenirken birkaç saat önce Batı Şeria'da bir Filistinli, İsrail ordusuna ateş açtı. Dolev bölgesinde yaşanan gelişme sonrası henüz kimliği netleşmedi ancak adının Barakat olduğu söyleniyor. Çatışmalar esnasında Filistinli Bakarat bir eve sığındı ve burada saatlerce İsrail askerleri ve polisleriyle çatıştı. Çatışmalarda en az 7 kişinin yaralandığı belirtiliyor.
22.03.2024 Haberler
İki kardeşin aracı pompalı tüfekle tarandı! Korkunç saldırı
İki kardeşin aracı pompalı tüfekle tarandı! Korkunç saldırı Bursa'da trafikte seyir halindeyken karşılaştıkları husumetlileri Barış V. ile Azad V.’yi otomobille takip eden C.T. ile O.T. kardeşler, yolunu kestikleri hafif ticari araca pompalı tüfekle ateş açtı. Hafif ticari aracı bırakıp kaçan Barış V. ile Azad V. saldırıdan yara almadan kurtulurken, C.T. ile O.T. olay yerinden kaçtı.
14.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ateş Açtı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.