Rusya'dan şoke eden ABD iddiası: Askerleri Haseke'de halka ateş açtılar
Rusya'dan şoke eden ABD iddiası: Askerleri Haseke'de halka ateş açtılar Rusya Savunma Bakanlığı, ABD askerlerinin Suriye'nin Haseke bölgesinde halka ateş açtığını savundu.
12.02.2020 Dünya
Düğün magandalarına ceza yağdı
Düğün magandalarına ceza yağdı Konya’nın Karapınar ilçesindeki düğünde, etrafta koşturan çocuklara aldırış etmeden peş peşe ateş eden şüpheliler hakkında jandarma soruşturma başlattı. Jandarma, 7 kişiye 1046’şar lira olmak üzere toplam 7 bin 322 lira idari para cezası yazdı. Kurusıkı olduğu belirlenen tabancalara ise el konuldu.Karapınar ilçesine bağlı Hasanoba Mahallesi’nde hafta sonu kaydedilen görüntülerde, düğün kutlamalarının ardından edilen dua sonrası, ellerine tabanca alan magandalar, düğün alanında bulunan çocuklara aldırış etmeden peş peşe tetiğe bastı. Sosyal medya da paylaşılan görüntülerin ardından hareket geçen jandarma ekipleri belirledikleri Özcan B. (42), Süleyman B. (45), Ercan B. (43), Veli Y. (37), Fikret U. (39), Osman B. (47), Mustafa A.’ya (40), 1046’şar lira olmak üzere toplam 7 bin 322 lira idari para cezası yazdı. 7 şüphelinin kullandığı belirlenen kurusıkı tabancalara ise el konuldu.
11.09.2019 Yaşam
İsrail askerleri Gazze sınırında 3 Filistinliyi şehit etti
İsrail askerleri Gazze sınırında 3 Filistinliyi şehit etti 3 Filistinlinin şehit olduğu, 618 kişinin yaralandığı bildirildi.
8.06.2018 Dünya
Bara ateş açıp, müşterileri yaralayan 2 kardeş yakalandı
Bara ateş açıp, müşterileri yaralayan 2 kardeş yakalandı Konya'da bir bara pompalı tüfekle ateş açıp, 2 müşterinin yaralanmasına neden olan Cengiz Y. ve Kemal Y. kardeşler gözaltına alındı. Saldırı anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, geçen Salı günü saat 23.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi'nde meydana geldi. Bir barın önüne gelen iki kişi, pompalı tüfekle içeriye doğru ateş açıp kaçtı. Silahtan çıkan saçmalar, müşterilerden Yaşar Konya (53) ve Nuri Çatal'a (51) isabet etti. Hafif yaralanan Konya ve Çatal, ambulanslarla Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Saldırı anı ise güvenlik kamerasınca kaydedildi. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin Kemal Y. (30) ve ağabeyi Cengiz Y. (33) olduğunu tespit etti. Polis, suç aleti tüfekle birlikte iki kardeşi kısa sürede yakalayarak gözaltına alındı.1 GECE ÖNCE KAVGA ETMİŞLER Emniyete götürülen şüphelilerden Kemal Y. ilk sorgusunda, olaydan bir gün önce bara diğer ağabeyi Engin Y. (35) ile eğlenmeye gittiklerini, bu sırada fazla gürültü yaptığı gerekçesiyle bar sahibi Emin K. (47) ile tartıştıklarını söyledi. Çıkan kavgada Emin K.'yı elinden yaraladıklarını, kendilerinin ise dövüldüğünü ileri süren Kemal Y., bu nedenle ağabeyi Cengiz Y. ile işyerinin önüne gelerek rastgele içeriye doğru ateş ettiğini belirtti. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının devam ettiği bildirildi.
11.09.2019 Yaşam
Pompalı tüfekle iş yerini bastılar
Pompalı tüfekle iş yerini bastılar Bursa’da gece vakti bir iş yerine pompalı tüfekle ateş açan şahıslar kameralara yakalandı. Saldırıda yaralanan olmazken, iki zanlı gözaltına alındı. Olay Osmangazi'ye bağlı Küçükbalıklı Mahallesi’nde meydana geldi. E.P. ve U.Y, gece saatlerinde, beyaz bir otomobille, E.P.’nin husumetlisi olan Bayram Altürk’ün iş yerinin olduğu sokağa geldi. Otomobilden inen E.P, elindeki pompalı tüfekle iş yerine doğru ateş etmeye başladı. Üst üste ateş eden E.P, mermisi bitince otomobile bindi. Bu sırada U.Y. de araçtan inmeden ateş etmeye başladı. 2 kişinin iş yerine ateş ettiği dakikalar çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Asayiş ekipleri şahısları kamera görüntülerinden tespit etti. Gözaltına alınan E.P. ve U.Y. suçlarını itiraf etti. U.Y. emniyetteki ifadesinin ardından serbest kalırken, E.P. ise adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
Asker uğurlamasında terör estirdiler
Asker uğurlamasında terör estirdiler İstanbul’da asker uğurlamasına katılan magandalar cadde ortasında silahlarla havaya ateş açtı. Silahlarıyla caddede terör estiren şahıslar bir süre sonra caddeden ayrıldı. Asker uğurlamasında silahların kullanılması saniye saniye kaydedildi. Olay, geçtiğimiz günlerde Eyüp Alibeyköy’de bulunan bir kavşakta meydana geldi. Askere giden arkadaşını uğurlamak isteyen gençler, akşam saatlerinde konvoy halinde gezmeye başladı. Ana caddelerde gezen konvoy Alibeyköy’de bir kavşağa geldi. Kavşakta araçtan inen kişiler yanlarında getirdikleri silahlarla havaya ateş açmaya başladı. Magandalar onlarca kez havaya ateş açıldı. Açılan ateşte şans eseri kimse yaralamadı. Silahların kullanılması bir cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.Görüntülerde şahıslar caddede ellerinde silahlarla havaya ateş açıp terör estiriyor.Ardından hızla uzaklaşıyorlar.
11.09.2019 Yaşam
Eniştelerini vurup yaralı haldeyken dövdüler
Eniştelerini vurup yaralı haldeyken dövdüler D-100 Karayolu Avcılar Mevkiinde takip ettikleri enişlerinin yolunu kesen 3 kişi silahlı saldırı gerçekleştirdi. Olay saat 09.00 sıralarında meydana geldi. D-100 Karayolu Avcılar mevkii Ankara istikametinde ilerleyen eniştelerinin aracının önünü kesen 3 kişi silahlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırganlar kaçarken D-100'ün ortasında yaşananlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Yaralı kişi, yakındaki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırganların eniştelerini ablalarından boşanmak istemesi üzerine vurduğu öne sürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Silahlı kavga sonrası kaçan şahıslar polise de ateş açtı: 2 yaralı
Silahlı kavga sonrası kaçan şahıslar polise de ateş açtı: 2 yaralı Samsun'da birçok olaya karışan şahıslar, kendilerini yakalamaya çalışan polise tüfekle ateş açtılar. Polisin de karşılık vermesiyle şahıslar kaza yaparak yakalandı. Olayda 1’i polisin kaza kurşunu sonucu 2 kişi vurularak hastanelik olurken, araç sürücüsünün 2 ayrı silahlı saldırı ve 3 kişinin yaralanması olayına karıştığı ortaya çıktı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olay polise haber verildi ve olay yerinden kaçan 52 plakalı otomobilin peşine düşen polis ile araçta bulunanlar arasında kovalamaca yaşandı. Samsun polisi silahlı saldırı olayına karışan şahısları yakalamak için alarma geçti. Polisin ikazlarına rağmen bir türlü durmayan 52 plakalı otomobilden İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Bürosu ekiplerine pompalı tüfekle ateş açıldı. Tüfekten çıkan saçmalar sivil polis otosunun ön kaputu ile şoför tarafının camına isabet etti. Bu sırada kendilerine silahlı saldırı düzenlenen polislerden biri de kaçan aracın arka lastiğine doğru tabancayla ateş açınca kurşunlardan biri araçta bulunan U.T.'nin sağ kalçasının üst kısmına isabet etti ve kazara yaraladı. 52 plakalı otomobil Kıran Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu refüje çıkarak kaza yaptı. Polis araç sürücüsü İ.V.'yi biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. Araçta bulunan 19 yaşındaki O.A.'nın silahlı çatışma sırasında tüfekle bacaklarından vurulduğu ortaya çıktı. Olayda yaralanan U.T. ile polisin kazara vurduğu O.A., 112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. 52 plakalı otomobilde inceleme yapan polis uğradıkları pompalı tüfekli silahlı çatışmada aracın ön kaputu yan kısmına isabet aldıkları tespit edildi. Polis yaralılarla birlikte 1 adet pompalı tüfek ele geçirirken, ikinci pompalı tüfeği ise polisle kovalamaca sonucu attıkları yerde ele g
11.09.2019 Yaşam
Son dakika: 'IŞİD polis kıyafeti giymiş' diyerek TOMA'ya ateş açtırmışlar
Son dakika: 'IŞİD polis kıyafeti giymiş' diyerek TOMA'ya ateş açtırmışlar Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4. Kolordu Komutanlığı ve 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki eylemlere ilişkin hazırlanan iddianamede ilginç detaylar ortaya çıktı. Bir şüpheli ifadesinde, 'IŞİD polis kıyafeti giymiş' denildiği için uçaksavarlarla TOMA'lara ateş açıldığını söyledi.
19.04.2017 Gündem
Ankara'da taksiye kurşun yağdırdılar: 1 ölü, 2 yaralı
Ankara'da taksiye kurşun yağdırdılar: 1 ölü, 2 yaralı Ankara’da, kimliği belirsiz kişiler tarafından ticari taksi içinde bulunan yolculara karşı gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olay, saat 00.00 sıralarında Mamak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Türközü Mahallesi İmam Alim Sultan Caddesi üzerinde seyreden 06 T 7203 plakalı ticari araç, 706. Sokak kesişiminde kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan ticari taksi, Dereboyu Caddesi ile 433. Cadde kesişimine kadar kaçabildi. Ticari araçta bulunan B.Ç. (25) ve D.İ. ağır yaralanırken, taksi şoförü S.E. hafif şekilde yaralandı. Olayın ilgililere haber verilmesi üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi bölgeye geldi. Sağlık ekipleri, yaralılara hızla müdahalede bulundu. Durumu ağır olan B.Ç., yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise tedavi edilmek üzere ambulansla Ankara’nın çeşitli hastanelerine götürüldü. Polis ekipleri, aracın etrafını şerit çekerek kapattı. Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, saldırıyla ilgili delilleri topladı. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği incelemelerin ardından saldırıya uğrayan araca 13 kuşun isabet ettiği tespit edildi. Olaydan haberdar olarak gelen B.Ç.’nin yakınları sinir krizleri geçirdi. Mahalle sakinleri, polis ve sağlık ekiplerinin çalışmalarını meraklı gözlerle izledi. Saldırganları yakalamak için geniş çaplı arama çalışması başlatan polis ekipleri, çevredeki şüpheli araçlarda arama yaptı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine 06 DH 3479 plakalı araç durdurularak arama yapıldı. Araçta bulunan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Saldırının faillerinden olduğu öğrenilen diğer 2 zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Askerlere korkunç eğitim
Askerlere korkunç eğitim Endonezya çekilen bu görüntüler "pes" dedirtecek cinsten.
11.09.2019 İlginç Videolar
Karakola ateş açtılar
Karakola ateş açtılar Irak sınırından Türkiye'ye sızan terör örgütü PKK militanları, önceki gün Hakkâri'nin Çukurca ilçesindeki Gazitepe Karakolu'na ağır silahlarla ateş açtı
14.10.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri