Avm

Avm

Son dakika Avm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Avm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Avm haber sayfamızda...

Avm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.205 avm haberi bulunmuştur.
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı?
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı? Basra Körfezi’nin geri kalanı gibi sıcak ve kurak bir iklime sahip olan Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 75 yılın en şiddetli yağışı yaşanırken, başkent Abu Dabi ve Dubai’nin de aralarında olduğu pek çok kentte sel meydana geldi.
18.04.2024 Dünya
Fatih Ürek: Sabahtan beri telefonum susmadı!
Fatih Ürek: Sabahtan beri telefonum susmadı! Fatih Ürek, dün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, yakın dostlarıyla birlikte uzun süre alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.
17.04.2024 Cadde
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
Kilise saldırısı ‘terör eylemi’ ilan edildi
Kilise saldırısı ‘terör eylemi’ ilan edildi Avustralya’nın Sidney kentindeki bir kiliseye düzenlenen bıçaklı saldırının, dini aşırılık şüphesinden kaynaklanan terör eylemi olarak değerlendirildiği açıklandı.
17.04.2024 Dünya
Eylül Tumbar alışveriş turunda!
Eylül Tumbar alışveriş turunda! 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne' ve 'Kendi Düşen Ağlamaz' dizilerinde rol alan Eylül Tumbar, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Meydan katında bulunan mağazaları dolaşan genç oyuncu, bir süre alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.
16.04.2024 Cadde
Şişli'de Cevahir AVM'de intihar! 5. kattan atladı
Şişli'de Cevahir AVM'de intihar! 5. kattan atladı Şişli’de bulunan bir AVM'de kimliği öğrenilemeyen erkek şahıs 5. kattan aşağıya atlayarak hayatına son verdi.
16.04.2024 Gündem
Görüntü yönetmeni hayatını kaybetmişti... Rust filmi setindeki kazaya ilişkin ilk hüküm verildi
Görüntü yönetmeni hayatını kaybetmişti... Rust filmi setindeki kazaya ilişkin ilk hüküm verildi ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Dünya
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı'
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı' Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığının net olduğunu açıkladı.
15.04.2024 Dünya
Avustralya'da ikinci şok! Bıçaklı saldırgan kilisede kan döktü
Avustralya'da ikinci şok! Bıçaklı saldırgan kilisede kan döktü Alışveriş merkezinde altı kişinin öldürüldüğü saldırıdan iki gün sonra bu kez kilisede çığlıklar yükseldi, yerel medya piskoposla birlikte en az üç kişinin yaralandığını bildiriyor.
15.04.2024 Dünya
2 çocuk annesi kadın feci şekilde can verdi!
2 çocuk annesi kadın feci şekilde can verdi! Antalya’da meydana gelen motosiklet kazasında yolcu olarak bulunan 2 çocuk annesi kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ise ağır yaralandı.
15.04.2024 Gündem
Avustralya polisi, Sydney'deki bir AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırganın 'kadınları hedef aldığını' söyledi
Avustralya polisi, Sydney'deki bir AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırganın 'kadınları hedef aldığını' söyledi Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığını açıkladı.
15.04.2024 Dünya
Sidney'de AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Sidney'de AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Avustralya'nın Sidney kentinde bulunan bir alışveriş merkezinde henüz kimliği belirlenmeyen bir kişi çok sayıda insanı bıçaklayarak öldürdü. Polis terör saldırısı olabileceğinden şüpheleniyor.
13.04.2024 Haberler
Son dakika... Sidney'de AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika... Sidney'de AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Avustralya'nın Sidney kentinde bulunan bir alışveriş merkezinde henüz kimliği belirlenmeyen bir kişi çok sayıda insanı bıçaklayarak öldürdü. Polis terör saldırısı olabileceğinden şüpheleniyor.
13.04.2024 Dünya
Kahramanmaraş'ta kahve zincirine taşlı saldırı! Valilikten açıklama
Kahramanmaraş'ta kahve zincirine taşlı saldırı! Valilikten açıklama İsrail’e destek verdiği iddiasıyla sık sık protestoların hedefi olan bir kahve zincirinin Kahramanmaraş’taki şubesi kimliği belirsiz 1’i maskeli 3 kişi tarafından taşlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan olmazken, saldırı anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
12.04.2024 Gündem
Bayramda (bugün) alışveriş merkezi AVM'ler açık mı, kapalı mı? Ramazan Bayramı'nda AVM çalışma saatleri: AVM'ler kaça kadar açık?
Bayramda (bugün) alışveriş merkezi AVM'ler açık mı, kapalı mı? Ramazan Bayramı'nda AVM çalışma saatleri: AVM'ler kaça kadar açık? Alışveriş Merkezi çalışma saatleri Google'da aranıyor. 2024 Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte bayram tatilinde AVM'lere gidecek olanlar AVM'lerin saat kaçta açılıp kaçta kapandığını merak ediyor. AVM'ler bayramda açık olacak mı? İşte AVM çalışma saatleri.
11.04.2024 Bilgi Rehberi
12 AVM’li şirket halka açılıyor
12 AVM’li şirket halka açılıyor Portföyünde 12 alışveriş merkezi (AVM) bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Selahattin Baki'den Erden Timur'a sert gönderme
Selahattin Baki'den Erden Timur'a sert gönderme Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, yabancı hakem talepleri üzerinden Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a göndermede bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
Altay: Ben boş durmayı sevmem
Altay: Ben boş durmayı sevmem Gerçek adı Mehmet Altay Biber olan Altay, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı. Tarzıyla ve sıcak kanlılığıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, hayatıyla ilgili gelişmeler hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Keyfinin yerinde olduğunu belirten isim, bayramda sahnede olacağını da söyledi.
6.04.2024 Cadde
Hamdi Alkan'dan Zeynep Alkan açıklaması!
Hamdi Alkan'dan Zeynep Alkan açıklaması! Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Cadde
Küresel piyasada yeni faiz dönemi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi Fed'in beklenmedik güvercin duruşu ve TCMB'nin kararlı faiz artışı, finansal piyasalara yeni bir yön veriyor. Yatırımcılar ve şirketler, faiz oranlarındaki bu kritik değişikliklere ve döviz kurlarındaki potansiyel dalgalanmalara dikkat kesilmeli...
5.04.2024 Milliyet Executive
İftar sonrası kafe ziyareti
İftar sonrası kafe ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un Meclis’te verdiği iftarın ardından Next Level AVM’de AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan’a ait Keifi Kafe’ye geçti.
4.04.2024 Gündem
Engin Altan Düzyatan'ın alışveriş keyfi!
Engin Altan Düzyatan'ın alışveriş keyfi! Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ünlü isim, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
3.04.2024 Cadde
Royal Enfield, Türkiye pazarında
Royal Enfield, Türkiye pazarında Kibar Holding’in yeni topluluk şirketi K-RIDES, motosiklet üreticisi Royal Enfield ile başlattığı iş birliği kapsamında Bullet, Classic, HNTR350, Meteor, Super Meteor, Interceptor ve Continental GT gibi orta boy 350cc ile 650cc arası motor hacmine sahip modellerinin yanı sıra, 450cc Himalayan modelini de Türkiye pazarıyla buluşturdu.
2.04.2024 Ekonomi
Makyajsız güzel Melis Sezen!
Makyajsız güzel Melis Sezen! 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde oy kullanmak için İstanbul’a gelen Melis Sezen, dün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, bir süre alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
1.04.2024 Cadde
Çin’de AVM’nin zemini aniden çöktü: 2 yaralı
Çin’de AVM’nin zemini aniden çöktü: 2 yaralı Çin’in Jiangsu eyaletinde bir alışveriş merkezinin zemininin aniden çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı.
1.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Avm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.