Gülistan Doku'nun adli kontrolle serbest bırakılan erkek arkadaşı hiç imza atmamış
Gülistan Doku'nun adli kontrolle serbest bırakılan erkek arkadaşı hiç imza atmamış Tunceli'nin 5 Ocak 2020'den beri haber alınamayan Gülistan Doku ile ilgili Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmasında, kaybolmadan önce son görüştüğü kişi olduğu belirtilen, gözaltına alınıp 18 Mart'ta adli kontrolle serbest kalan erkek arkadaşı Zeinal A.'nın, adli kontrol şartı kararının, adreslerinde olmadığı ve telefonlarına ulaşılamadığı gerekçesiyle 6 ay 15 gün boyunca tebliğ edilemediği öğrenildi.
12.10.2022 Gündem
Gülistan’ın ablası: 700 gündür gözümüze uyku girmiyor, artık kardeşimi bulun
Gülistan’ın ablası: 700 gündür gözümüze uyku girmiyor, artık kardeşimi bulun Tunceli'de 5 Ocak 2020’den bu yana ulaşılamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku ile ilgili soruşturmada 700 gündür sonuç alınamadı. Kadınların katledildiğini gördükçe kardeşine dair korkularının arttığını söyleyen Aygül Doku, "Bu ülkede kadına karşı çok acımasızca davranılıyor ve katlediliyor. Biri metronun ortasında bıçakla biri kılıçla diğeri kadını öldürüp üzerine beton döküyor. Bir başkası çöp konteynerine atıyor. Bu durumları gördüğümde, Gülistan konusunda daha da çok korkuyorum” dedi.
4.12.2021 Gündem
Gülistan Doku'nun ablası: Kardeşimin cansız bedenini istiyoruz
Gülistan Doku'nun ablası: Kardeşimin cansız bedenini istiyoruz Tunceli'de 5 Ocak 2020’den bu yana ulaşılamayan, Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku soruşturmasından 1,5 yıldır sonuç alınamadı. 543 gündür kardeşinin akıbetini öğrenmek için mücadele eden Aygül Doku, "Yaşamıyorsa cansız bedenini istiyoruz. 21 yaşında gencecik kızımız yok. Hayat bize kabus oldu" dedi.
1.07.2021 Gündem
Gülistan Doku'nun ablası: Ya bir yerde zorla tutuluyor ya da bir cinayete kurban gitti
Gülistan Doku'nun ablası: Ya bir yerde zorla tutuluyor ya da bir cinayete kurban gitti Tunceli'de, 226 gün boyunca yapılan arama çalışmalarında bulunamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, ''Gülistan suda denildi ama suda çıkmadı. Geriye iki ihtimal kalıyor: Ya Gülistan bir yerde zorla tutuluyor ya da bir cinayete kurban gitti'' dedi.
19.08.2020 Gündem