Ayşe Yüksel

Ayşe Yüksel

Son dakika ayşe yüksel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ayşe yüksel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ayşe yüksel haber sayfamızda...

Ayşe Yüksel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 876 ayşe yüksel haberi bulunmuştur.
Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin: Hiç konuşmayalım!
Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin: Hiç konuşmayalım! 'Hayat Şarkısı', 'Hayat Bilgisi', 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' gibi projelerle ekran karşısına çıkan Pelin Öztekin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda babası Rasim Öztekin’in anma törenine davet edilmeyen oyuncu konuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.
7.04.2024 Cadde
Rasim Öztekin ölümünün üçüncü yıl dönümünde anıldı! Kızı Pelin Öztekin törene katılmadı
Rasim Öztekin ölümünün üçüncü yıl dönümünde anıldı! Kızı Pelin Öztekin törene katılmadı Usta sanatçı Rasim Öztekin, 8 Mart 2021'de hayatını kaybetmişti. Dün akşam ünlü ismin ölüm yıl dönümü için isminin verildiği İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde anma töreni düzenlendi. 80’lerin şarkılarıyla anılan Öztekin için düzenlenen geceye, kızı Pelin Öztekin'in katılmaması dikkat çekti.
9.03.2024 Cadde
Survivor’un son şampiyonu Nefise Karatay: Nagihan ablayla yarışmayı çok isterim
Survivor’un son şampiyonu Nefise Karatay: Nagihan ablayla yarışmayı çok isterim Hem milli bir sporcu hem Survivor’un son şampiyonu. Yarışmadaki başarılı performansıyla adından söz ettiren Nefise Karatay, Milliyet.com.tr' den Beste Sırapınar'ın konuğu oldu. Hem yarışma sürecini hem planlarını anlattı. Nefise Karatay, All star için de yeşil ışık yaktı.
24.10.2023 Gündem
Perde bu yaz da bahçede açılıyor
Perde bu yaz da bahçede açılıyor Karanlığa direnen uzun yaz akşamlarında KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda perdenin bir kez daha açılma zamanı geldi çattı. 5 Temmuz’da “Taxim” ile başlayacak tiyatro serüveninde yaz ajandanızda kış boyu izleyemediğiniz oyunlara yer açın.
2.07.2023 Kültür Sanat
Aleyna Kalaycıoğlu'nun 'İstanbul' mutluluğu
Aleyna Kalaycıoğlu'nun 'İstanbul' mutluluğu Yarı finalde veda ettiği 'Survivor 2021' ile adını geniş kitlelere duyuran, yarışma sonrası şarkıcılık kariyerine adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
22.03.2023 Cadde
Survivor 2023 ilk elenen yarışmacı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kararı açıkladı
Survivor 2023 ilk elenen yarışmacı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kararı açıkladı Survivor 2023 tüm heyecanıyla başladı. Pazar günü başlayan Survivor'ın ekrana gelen son bölümünde bir isim yarışmaya veda etti. Öte yandan Acun Ilıcalı, "Bu sene Survivor'da bazı değişiklikler var. Önemli kararı sizlere açıklamak istiyorum" diyerek yarışmacılara yeni bilgiler verdi.
18.01.2023 Cadde
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya ve Ayşe Yüksel açıklaması
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya ve Ayşe Yüksel açıklaması Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak 11 Mayıs 2022'de Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Kalaycıoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aleyna, Survivor'da küstüğü Ayşe Yüksel hakkında "O kıza katlanmak çok daha zor" dedi. Kalaycıoğlu, "Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.
17.01.2023 Cadde
Cumhuriyet’in 100.  yılına 300 kişilik yurt
Cumhuriyet’in 100. yılına 300 kişilik yurt Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti.
14.12.2022 Ege
Germencik’e Necmiye Ergör Kütüphanesi
Germencik’e Necmiye Ergör Kütüphanesi Germencik Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğiyle, küçük yaşta evlendirildiği için okuyup, öğretmen olma hayalini gerçekleştiremeyen Necmiye Ergör anısına oğlu İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahadır Ergör’ün girişimiyle kütüphane açıldı. 
1.12.2022 Ege
Batuhan Karacakaya'dan 'Survivor All Star' göndermesi!
Batuhan Karacakaya'dan 'Survivor All Star' göndermesi! Bu sezon All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor, yaklaşık altı aylık serüvenin sonunda 30 Haziran Perşembe günü sona erdi. Çeyrek finalde Ayşe Yüksel'i, yarı finalde Batuhan Karacakaya'yı eleyen Nisa Bölükbaşı, büyük finalde de eski şampiyonlardan Adem Kılıçcı'yı mağlup etti. Annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi" dediği Survivor Batuhan, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
11.07.2022 Magazin
Batuhan Karacakaya'dan 'Survivor All Star' göndermesi
Batuhan Karacakaya'dan 'Survivor All Star' göndermesi Bu sezon All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor, yaklaşık altı aylık serüvenin sonunda 30 Haziran Perşembe günü sona erdi. Çeyrek finalde Ayşe Yüksel'i, yarı finalde Batuhan Karacakaya'yı eleyen Nisa Bölükbaşı, büyük finalde de eski şampiyonlardan Adem Kılıçcı'yı mağlup etti. Annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi" dediği Survivor Batuhan, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
12.07.2022 Cadde
Survivor Nagihan Karadere: Kediye aslanı boğdurdular!
Survivor Nagihan Karadere: Kediye aslanı boğdurdular! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2022 All Star'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu tartışma konusu olmaya devam ediyor. Çağan Atakan Arslan, Sema Aydemir ve Ogeday Girişken gibi başarılı performansına rağmen finali göremeyen isimler arasında yer alan Nagihan Karadere, "Daha da artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu bacağını parkurda bırakmasın" demişti. 38 yaşındaki sporcu, son olarak "Bilsem asla gitmezdim" açıklamasıyla dikkat çekti.
8.07.2022 Cadde
Acun Ilıcalı'dan tepkiler sonrası Survivor ve Nisa Bölükbaşı cevabı!
Acun Ilıcalı'dan tepkiler sonrası Survivor ve Nisa Bölükbaşı cevabı! Acun Ilıcalı, 'Survivor 2022 All Star'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğunun ardından günlerdir magazin gündeminden düşmeyen tartışmalara ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. Ünlü televizyoncu, İstanbul'da gerçekleşen büyük final öncesi sosyal medya hesabından yarışmacılarla yaptığı canlı yayın sırasında Nisa'nın kupayı kazanacağını anladığını itiraf etti.
6.07.2022 Cadde
Nagihan Karadere'nin 'Survivor All Star' isyanı: Boyumuzun ölçüsünü aldık!
Nagihan Karadere'nin 'Survivor All Star' isyanı: Boyumuzun ölçüsünü aldık! Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk kupasını kaldırdığı 'Survivor All Star 2022' hakkında tartışmalar hız kesmeden devam ediyor. Üçüncü kez Survivor'da mücadele eden Nagihan Karadere, beklenmedik şekilde sonuçlanan büyük final sonrası "Sahada kazandığımızı masada kaybettik" paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Günler geçmesine rağmen yaşadığı şoku atlatamayan başarılı sporcu, bolca gönderme içeren sözleriyle bir kez daha tepkisini dile getirdi. İşte Nagihan'ın All Star açıklaması...
9.07.2022 Cadde
Acun Ilıcalı, 'Survivor All Star' SMS sıralamasını paylaştı!
Acun Ilıcalı, 'Survivor All Star' SMS sıralamasını paylaştı! 'Survivor All Star 2022' önceki gün sona erdi ama tartışmaları devam ediyor... Yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın 'Oğlumun hakkı yendi' suçlamasında bulunmuş, Acun Ilıcalı ise hem büyük finalde hem de 'Survivor Ekstra' canlı yayınında iddialara cevap vermişti. Nisa Bölükbaşı'nın oyunun rakibi Batuhan'dan yaklaşık üç kat fazla olduğunu açıklayan Ilıcalı, SMS oylaması sonuçlarını da yayınladı.
5.07.2022 Cadde
Survivor şampiyonu belli oldu! All Star'da yıllar sonra ilk yaşandı
Survivor şampiyonu belli oldu! All Star'da yıllar sonra ilk yaşandı Survivor 2022 All Star yarışmasında, şampiyon belli oldu. Son dört içinden yarı finalde veda eden Batuhan ve Ayşe olmuştu. Adem ile Nisa arasından bir isim büyük finalde halk oylaması sonucunda şampiyon seçildi. Öncesinde birbirinden renkli görüntüler ve video kliplerle Survivor All Star, büyük final akşamı görsel şölen sundu. Peki, Survivor 2022'de şampiyon kim oldu?
1.07.2022 Cadde
Survivor 2022'de nefes kesen gece! İşte Survivor All Star finalistleri
Survivor 2022'de nefes kesen gece! İşte Survivor All Star finalistleri Survivor 2022 All Star yarışmasında sona gelindi! Son dört isim belli olmuştu ve ardından çarşamba akşamı ise Survivor yarı final oylaması gerçekleşti. Ertesi gün 2022 Survivor finali gerçekleşiyor. Adem, Batuhan, Nisa ve Ayşe İstanbul yarı finalinde aileleri ile görüştü ve ardından üçlü koltuk için halk oylaması gerçekleşti. Peki, 2022 Survivor All Star finalistleri kim oldu?
30.06.2022 Cadde
Survivor Ayşe kimdir? Survivor 2022 All Star Ayşe Yüksel nereli, boyu ve yaşı kaç?
Survivor Ayşe kimdir? Survivor 2022 All Star Ayşe Yüksel nereli, boyu ve yaşı kaç? Ayşe Yüksel, Survivor 2021 sezonunun yanı sıra 2022 All Star kadrosunda da performansı ile yer aldı. Yarışmacı, 2022 Survivor All Star'a ise yedeklerden dahil olmuştu. Son 4'e kalan iki kadından biri olan Survivor Ayşe, Düzce'de doğdu ve eğitimini de burada görüyor. Peki, Survivor Ayşe Yüksel boyu kaç?
29.06.2022 Cadde
SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor yarı finale kim kaldı - kazandı, yarı final nerede, hangi yarışmacılarla yapılacak?
SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor yarı finale kim kaldı - kazandı, yarı final nerede, hangi yarışmacılarla yapılacak? Survivor 2022 All Star Ünlüler - Gönüllüler sezonu adım adım sona yaklaşıyor. Aylarca birbiriyle mücadele eden Survivor yarışmacıları arasından en iyiler yarı finale kaldı. Survivor yarı final bu akşam yayınlanacak. Peki Survivor'da en son kim elendi, yarı finale kim kaldı? Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Survivor yarı final nerede, hangi yarışmacılarla yapılacak? Survivor yarı finalden, büyük finale kalmak için yarışma var mı, SMS oylaması mı olacak?
29.06.2022 Cadde
Survivor'a veda eden isim belli oldu! İşte Survivor All Star'ın son 4'ü...
Survivor'a veda eden isim belli oldu! İşte Survivor All Star'ın son 4'ü... Survivor All Star'da Dominik'te son ada konseyi gerçekleşti. Yarışmacılar zorlu parkurda son kez karşı karşıya geldi. Bireysel mücadele eden son beş isim, şampiyonluk koltuğuna oturabilmek için tüm enerjileri ile performans sergiledi. Üçüncü eleme adayı ardından Survivor'a veda eden isim netleşti. 27 Haziran Survivor kim gitti, kim dokunulmaz oldu?
28.06.2022 Cadde
Survivor ikinci dokunulmazlığı kim kazandı, potaya hangi isim gitti? 26 Haziran Survivor 2. eleme adayı ve ilk finalist
Survivor ikinci dokunulmazlığı kim kazandı, potaya hangi isim gitti? 26 Haziran Survivor 2. eleme adayı ve ilk finalist Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da sona gelindi! Son hafta ve son eleme... Survivor All Star yarışmasında, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Kıyasıya rekabetin ön planda olduğu oyunda dokunulmaz olan ada konseyinde bir eleme adayı çıkardı. Son olarak Nagihan'ın veda ettiği Survivor 2022 yarışmasında, haftanın ikinci gitme adayı Hikmet oldu. Bunun üzerine söz alan Hikmet'in "Batuhan kazandığında Adem'i söylemiyor, Adem kazandığında Batuhan'ı söylemiyor" demesi tansiyonu yükseltti. Adem Kılıçcı, Hikmet'e tepki gösterdi.
27.06.2022 Cadde
Survivor'da Ayşe-Adem gerilimi! 'Sen önüme geçtin'
Survivor'da Ayşe-Adem gerilimi! 'Sen önüme geçtin' Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor, bu yıl All Star formatıyla izleyici karşısına çıkıyor. Büyük finale geri sayımın başladığı yarışma, 25 Haziran Cumartesi akşamı 145'inci bölümüyle ekranlara geldi. Bireysel dokunulmazlık mücadelesi sonrası voleybol maçı yapan yarışmacılardan Ayşe ve Adem arasında tansiyon yükseldi. İşte Survivor son bölümde yaşananlar...
26.06.2022 Cadde
Survivor’da finale geri sayım! Altı yarışmacı, ikinci eleme adayı için toplandı
Survivor’da finale geri sayım! Altı yarışmacı, ikinci eleme adayı için toplandı Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'da büyük finale sayılı günler kaldı. 23 Haziran Perşembe akşamı 143’üncü bölümüyle ekranlara gelen yarışmada bireysel dokunulmazlık ve ada konseyi heyecanı yaşandı. Survivor'da son 6'ya kalan yarışmacılar, İstanbul'daki büyük finale adlarını yazdırabilmek için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ise haftanın ikinci adayını belirledi.
24.06.2022 Cadde
Survivor'da Nagihan'dan Hikmet'e: Bana gizli bir hayranlığı olduğunu düşünüyorum!
Survivor'da Nagihan'dan Hikmet'e: Bana gizli bir hayranlığı olduğunu düşünüyorum! Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'da büyük finale sayılı günler kaldı. 22 Haziran Çarşamba akşamı 142'nci bölümüyle ekranlara gelen yarışmada, haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Nagihan ve Hikmet arasındaki tartışma, oyuna damga vururken; konseyde Nagihan'ın Hikmet hakkında söyledikleri herkesi güldürdü. İşte Survivor son bölümde yaşananlar...
23.06.2022 Cadde
Survivor'a veda eden isim belli oldu! İşte son 6'ya kalanlar...
Survivor'a veda eden isim belli oldu! İşte son 6'ya kalanlar... Survivor All Star yarışmasında, dokunulmazlık ve eleme heyecanı sürüyor. Yedi yarışmacı da şampiyonluğa bir adım daha yaklaşabilmek için mücadele veriyor. Üç dokunulmazlık oyunu ardından belirlenen dört eleme adayı arasından bir isim Survivor adasına veda etti. Peki, 21 Haziran Survivor dokunulmazlığı kim kazandı, kim gitti?
22.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Yüksel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.