Halsizlik,  mutsuzluk, dikkat eksikliği! İşte bahar yorgunluğuna karşı 10 etkili öneri
Halsizlik, mutsuzluk, dikkat eksikliği! İşte bahar yorgunluğuna karşı 10 etkili öneri Bahar geldiğinde günlerin uzaması ve hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vücut bu değişime uyum sağlamakta zorlanabiliyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Elif Gizem Oğuz, baharı enerjik geçirmek için beslenme ve sıvı tüketimiyle ilgili dikkat etmeniz gereken 10 kuralı anlatarak, önemli uyarılarda bulundu.
4.04.2024 Genel Sağlık
İlk cemre ne zaman, nereye düşecek? İşte 2021 birinci, ikinci ve üçüncü cemre tarihleri...
İlk cemre ne zaman, nereye düşecek? İşte 2021 birinci, ikinci ve üçüncü cemre tarihleri... Şubat ayına giriyoruz, baharın gelmesine 1 ay kaldı. Bahar ayını müjdeleyen olaylardan biri de cemre düşme tarihleri... Bahar yaklaşırken sıklıkla sorulan soruların başında "İlk cemre ne zaman, nereye düşecek?" geliyor. İşte birinci, ikinci ve üçüncü cemre tarihleri...
31.01.2021 Gündem
İlk cemre ne zaman düşecek? Cemre tarihleri hangi gün...
İlk cemre ne zaman düşecek? Cemre tarihleri hangi gün... Bahar mevsimine artık sadece bir ya kaldı. Baharın müjdeleyicisi ise cemre... 1'er hafta arayla üç cemre düşecek. Zaman gitgide daralırken cemre tarihleri araştırılmaya başlandı. Peki, İlk cemre ne zaman düşecek?"
2.02.2020 Gündem
Cemre ne zaman düşecek? 2019 Cemre düşme tarihleri
Cemre ne zaman düşecek? 2019 Cemre düşme tarihleri "Ateş", "kor" anlamına gelen cemrenin her yıl şubat ayı sonunda başlayan takvime göre önce havaya, sonra suya, son olarak toprağa düştüğü kabul ediliyor. Baharı müjdeleyen cemreler, 2019 yılında ne zaman düşecek? İşte Cemre düşme tarihleri...
27.02.2019 Gündem
Muğla'da badem ağaçları çiçek açtı
Muğla'da badem ağaçları çiçek açtı MUĞLA'nın Datça ilçesinde şubat ayında bahar mevsimi yaşanınca, kentteki badem ağaçları bu yıl da beyaz çiçeklerini açmaya başladı. Datça'da şubat ayında, bahar havası yaşanıyor. Hava sıcaklıkları 18 dereceye kadar yükselirken, badem ağaçları çiçek açmaya başladı. Doğa, rengarenk çiçeklerle adeta gelin gibi süslendi. Kış ortasında kar altında kalan bölgelere nazire yapan badem ağaçları, çiçeklerini açıp baharın beyazına büründü. Kente yeni taşınan 51 yaşındaki Elif Lavas, Datça'ya geleli yaklaşık 6 ay oldu. Önceleri yazlıkçı olarak gelip gidiyordum. Fakat zaman içerisinde Datça, bir başka yüzünü gösterdi. Burada kış ve ilkbaharı birlikte yaşıyoruz. Anladım ki, yaz ayları kadar Datça'nın kışları da görülmeye değermiş. Bugün üç arkadaş bisiklet turuna çıkıp, badem çiçeklerini yakından görmek istedik. Badem ağaçları bizi hayal kırıklığına uğratmadı. Bembeyaz çiçekleri ile bizi karşıladı. Bura olmaktan dolayı çok mutluyum diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam