Julio Cesar Falcioni'den James Rodriguez itirafı! 'Temasa geçtik'
Julio Cesar Falcioni'den James Rodriguez itirafı! 'Temasa geçtik' Brezilya Serie A devi Sao Paulo'dan ayrılmak isteyen James Rodriguez'e Arjantin'den talip çıktı. Banfield Teknik Direktörü Julio Cesar Falcioni, Kolombiyalı orta saha ile ilgilendiklerini açıkladı.
15.02.2024 Dünyadan Futbol
Banfield'da Crespo dönemi
Banfield'da Crespo dönemi Arjantin Süper Lig ekibi Banfield'da teknik direktörlüğe Hernan Crespo getirildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Arjantin'i sallayan Roberto Carlos golü!
Arjantin'i sallayan Roberto Carlos golü! Arjantin Ligi'nde Banfield'ın Union'u 2-0 mağlup ettiği maçta frikikten atılan Roberto Carlos vari bu gol Arjantin'i salladı.
21.03.2018 Futbol
Çift dalmak istedi kendi sakatlandı!
Çift dalmak istedi kendi sakatlandı! Banfield-Arsenal mücadelesindeki bu pozisyon maça damgasını vurdu. Banfield oyuncusu rakibine çift ayakla faul yapmaya kalkınca beklemediği bir sakatlık yaşadı.
22.02.2018 Futbol
Carlos Tevez attı, Boca Juniors kazandı!
Carlos Tevez attı, Boca Juniors kazandı! Arjantin Ligi'nde Boca Juniors, deplasmanda Banfield'ı Carlos Tevez'in attığıtek golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.
19.02.2018 Futbol
Renato Civelli'ye sert hareket!
Renato Civelli'ye sert hareket! Arjantin Ligi'nde Arsenal Sarandi'li Rodrigo Contreras, bir poziyonda eski Bursasporlu Banfield'da forma giyen Renato Civelli'ye insanlık dışı hareket yaptı ve rakibine sert şekilde girdi.
4.10.2017 Futbol
Ayala uzak mesafeden bombaladı!
Ayala uzak mesafeden bombaladı! Arjantin'de Lanus ile Banfield arasında oynanan maçta Lanus oyuncusu Victor Ayala uzak mesafeden attığı harika şut ile ağları havalandırdı.
25.04.2016 Futbol
Diego Simeone'nin oğlundan harika gol
Diego Simeone'nin oğlundan harika gol Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone'nin, Arjantin'de Banfield forması giyen oğlu Giovanni Simeone, Crucero del Norte ile oynanan maçta harika bir gole imza attı.
21.09.2015 Futbol
Yeşil sahada kulak ameliyatı!
Yeşil sahada kulak ameliyatı! Arjantin'de San Lorenzo ile Banfield arasında oynanan maçta rakibi Gonzalo Bettini'ye sert bir müdahalede bulunan Emanel Mas kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi.
31.08.2015 Futbol
Simeone'den babasını gururlandıracak gol!
Simeone'den babasını gururlandıracak gol! Arjantin'de Banfield forması giyen Diego Simeone'nin oğlu Giovanni Simeone, Godoy Cruz maçında harika bir gole imza attı.
18.08.2015 Futbol
Simeone tutulmuyor! 2 golle yıldızlaştı
Simeone tutulmuyor! 2 golle yıldızlaştı Arjantin'de Banfield forması giyen Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone'nin oğlu Giovanni Simeone, Arsenal Sarandi karşısında 2 gol atarak yıldızlaştı.
4.08.2015 Futbol
Simeone saç baş yoldurdu!
Simeone saç baş yoldurdu! Arjantin'de Banfield forması giyen Diego Simeone'nin oğlu Giovanni Simeone, Belgrano maçında kaçırdığı gollerle taraftarına saç baş yoldurdu.
19.07.2015 Futbol
Genç Arjantinli'den şık gol!
Genç Arjantinli'den şık gol! Arjantin'de River Plate ile Banfield arasında oynanan maçta River Plate forması giyen Sebastian Driussi uzak mesafeden attığı şık gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
20.04.2015 Futbol
Defansın belini kırdı!
Defansın belini kırdı! Arjantin'de Banfield fomrası giyen eski Zaragozalı oyuncu Gago, Boca Juiors defansını zor durumda bırakan çalımı ile alkış aldı.
23.09.2014 Futbol