2021 yazında en çok dinlenen şarkılar
2021 yazında en çok dinlenen şarkılar TikTok başta olmak sosyal medyada şarkı duymaya aşina olduk. Şarkıların 15-30 saniyesini dinleyebilsek de bu birçok şarkıyı aratmamıza sebep oldu. Listelerde de sosyal medyanın müzik listelerini nasıl şekillendirdiğini görmüş olacağız. 2021 yazında en çok dinlenen şarkılara gelin hep birlikte Molatik olalım...
25.08.2021 Müzik
Kaan Boşnak'ın 'Barbar' şarkısının en büyük artısı ne?
Kaan Boşnak'ın 'Barbar' şarkısının en büyük artısı ne? Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak, solo kariyerine de emin adımlarla devam ediyor. Son dönemde yayınladığı 'Barbar' ise çıkışının üzerinden aylar geçmesine rağmen daha yeni yeni keşfediliyor. Peki 'Barbar'ın en büyük artısı ne?
14.09.2021 Müzik
Son dakika... Akşener'den Fransa'ya sert tepki! Bu barbar zihniyeti kınıyorum
Son dakika... Akşener'den Fransa'ya sert tepki! Bu barbar zihniyeti kınıyorum İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kendi iktidarını kurtarmak için, Peygamberimize hakaret etmeyi, Müslümanlara hakaret etmeyi mübah gören, Emmanuel Macron'u ve onun temsil ettiği bu barbar zihniyeti kınıyorum" dedi.
28.10.2020 Siyaset
Erdoğan: Birileri barbarca yakıp yıkıyor diye geri adım atmayacaksınız
Erdoğan: Birileri barbarca yakıp yıkıyor diye geri adım atmayacaksınız Başbakan Erdoğan: "Önce Allah, sonra millet iradesinin dışında bize egemenlik taslayacak hiçbir güç yoktur ve inşallah olmayacaktır. Başı açık olanla başı inancından dolayı örtülü olan, bu ülkede kardeşçe yaşayacak ve her imkandan eşit derecede istifade edecektir" "Bu topraklar üzerinde garip olmaya, parya olmaya da hiç niyetimiz yok. O günler geride kalmıştır. Türkiye sesi çok çıkanın, vuranın, kıranın, yakıp yıkanın, millete kibirle tepeden bakanların, milleti korkutanların değil, bizatihi milletin egemen olduğu bir ülkedir" "Her inanç, ay yıldızlı bayrağımızın altında bu milletin teminatı altında kendisine bu topraklarda özgürce varlık imkanı bulacaktır. Her etnik köken, her din, her mezhep, her değer bu topraklar üzerinde kendisini ifade etme imkanı bulacaktır" "Birilerinin gelip bizi kompartımanlara, sınıflara ayırmalarına, kamplara bölmelerine göz yummayacağız. Biz üstat Necip Fazıl'ın ömrü boyunca ve bizzat ömrüyle anlattığı gibi önce kendimize sonra birbirimize güvenecek, 76 milyon hep birlikte büyük doğuyu inşallah inşa edeceğiz"
24.09.2013 Siyaset