Basketboli

Basketboli

Son dakika basketboli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan basketboli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan basketboli haber sayfamızda...

Basketboli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9 basketboli haberi bulunmuştur.
12 Dev Adam, Belçika'ya şans tanımadı! Farklı galibiyet
12 Dev Adam, Belçika'ya şans tanımadı! Farklı galibiyet FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Tur I Grubu 3. maçında A Milli Erkek Basketbol Takımımız, Belçika ile karşı karşıya geldi. Ergin Ataman yönetimindeki 12 Dev Adam, mücadeleden 86-52'lik skorla galip ayrıldı.
11.11.2022 Milli Takım
Real Madrid'ten Zeljko Obradovic bombası!
Real Madrid'ten Zeljko Obradovic bombası! Fenerbahçe'de başarlı bir dönemin ardından Türkiye'den ayrılan Obradovic'in yeni adresi belli oluyor.
11.03.2021 Basketbol
Galatasaray: 81 - Dinamo Sassari: 92
Galatasaray: 81 - Dinamo Sassari: 92 Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında Galatasaray, evinde İtalyan ekibi Dinamo Sassari'ye 92-81 mağlup oldu.
21.01.2021 Basketbol
Fenerbahçe Beko-Baskonia: 96-76
Fenerbahçe Beko-Baskonia: 96-76 Turkish Airlines EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, İspanyol Baskanoia'yı farklı mağlup etti ve karşılaşmadan 96-76'lık skorla galip ayrıldı.
13.01.2021 Basketbol
Beşiktaş, Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak
Beşiktaş, Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak ING Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Beşiktaş yarın Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek.
Pınar Karşıyaka'nın Avrupa programı netleşti
Pınar Karşıyaka'nın Avrupa programı netleşti FIBA Şampiyonlar Ligi'nde koronavirüs pandemisi nedeniyle geçen hafta belirlenen yeni format gereği grubundaki takım sayısı 8'den 4'e düşen Pınar Karşıyaka'nın maç takvimi de netleşti.
Sevenleri, spor adamı Nur Gencer'i anlattı
Sevenleri, spor adamı Nur Gencer'i anlattı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve birçok kulüpte üst düzey görev yapan spor adamı Nur Gencer'i sevenleri anlattı.
1.07.2020 Basketbol
Pınar Karşıyaka rakiplerini bekliyor!
Pınar Karşıyaka rakiplerini bekliyor! Basketbolda, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası (A) Grubu’nu lider olarak tamamlayan ve gruptan çıkmayı garantileyen Pınar Karşıyaka, bir üst turdaki rakiplerini bekliyor.
1.07.2020 Basketbol
Sancaktepe Sarı Evler'de 214 Bin TL'ye 4+2
Sancaktepe Sarı Evler'de 214 Bin TL'ye 4+2 Sarı Evler projesi Sancaktepe bölgesinde bulunuyor. Projenin altında İntaş İnşaat imzası bulunuyor. Proje kapsamında bulunan 3+2 dubleksler yüzde 10 indirimle satılıyor.
13.08.2017 Proje Haberleri

Benzer Haber Etiketleri

Basketboli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.