Başlıyor

Başlıyor

Son dakika başlıyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başlıyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başlıyor haber sayfamızda...

Başlıyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57.507 başlıyor haberi bulunmuştur.
Kurban Bayramı 2024 ne zaman? Kurban Bayramı Haziran'ın kaçında başlıyor, kaçında bitiyor, bayram tatili kaç gün, kesinleşti mi?
Kurban Bayramı 2024 ne zaman? Kurban Bayramı Haziran'ın kaçında başlıyor, kaçında bitiyor, bayram tatili kaç gün, kesinleşti mi? Kurban Bayramı 2024 tarihleri merak konusu oldu. Yılın 2. dini bayramı olan Kurban Bayramı ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen Kurban Bayramı başlangıç ve bitiş tarihlerini haberimize ekledik. Peki bayram tatili kaç gün olacak, kesinleşti mi?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
MUHARREM AYI NE ZAMAN 2024 başlıyor? Aşure günü hangi güne denk geliyor, ayın kaçı?
MUHARREM AYI NE ZAMAN 2024 başlıyor? Aşure günü hangi güne denk geliyor, ayın kaçı? Muharrem ayı, İslam aleminin merakla beklediği zaman dilimleri arasında. İçerisinde aşure gününü de barındırır. 2024 yılında muharrem ayı hangi gün başlıyor? Aşure günü ne zaman? İşte, tarihler...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
RESİMLİ CUMA MESAJLARI SÖZLERİ 2024 | En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma tebrik mesajı
RESİMLİ CUMA MESAJLARI SÖZLERİ 2024 | En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma tebrik mesajı Cuma mesajları ve sözleri, cuma gecesine erişilmesiyle birlikte araştırılmaya başlanıyor. Cuma tebrik mesajı göndermek isteyenler anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile bu özel günü kutlamak istiyor. İslam dininde önemli bir yere sahip olan cuma günü Müslümanlar birbirlerinin cuma günlerini kutlamak için birbirlerine mesaj yollayabiliyor. Sevdiklerine cuma kutlama mesajları göndermek için "En güzel, anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri''ni en güzel haliyle gönderebilirsiniz. En faziletli günlerin başında gelen Cuma günü perşembe gecesinden itibaren başlıyor. Bu günün diğer günlerden ayırılmasının nedeni af ve mağfiret kapısının aralandığı, Müslümanların ehemmiyet gösterdiği ve Cuma namazı ile taçlanan bir gün olmasından kaynaklanıyor. Bu özel günde yapılan ibadetler daha faziletli, edilen dualar ise kabul olmaya daha yakındır. Din kardeşini hatırlamak ve gönlünü almak için Cuma mesajları göndermek isteyenler için birbirinden güzel ve anlamlı resimli Cuma mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte hayırlı cumalar tebrik mesajları ve görselleri...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Şevval Sam'dan Eda Ece açıklaması! 'Bize bile anaçtı'
Şevval Sam'dan Eda Ece açıklaması! 'Bize bile anaçtı' Eda Ece-Buğrahan Tuncer çifti, geçtiğimiz günlerde kızları Mina İpek'in doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Şevval Sam, yakın arkadaşı Eda Ece hakkında konuştu.
19.04.2024 Cadde
Empresyonizm teknolojiyle canlandı
Empresyonizm teknolojiyle canlandı Fransa’nın önemli müzelerinden Musée d’Orsay, ilk empresyonist sergiyi VR desteğiyle yeniden hayata geçiriyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
Abur cubur yemek 15 yıl yaşlandırıyor! Beyne ve kalbe zarar
Abur cubur yemek 15 yıl yaşlandırıyor! Beyne ve kalbe zarar Rafine şeker ve doymuş yağ ağırlıklı beslenmenin hafızayla ilgili sorunlara yol açtığı tespit edildi. Prof. Dr. Dağ’a göre bu şekilde beslenenler 10-15 yıl yaşlanıyor, bu kişilerde hastalıklar daha erken görülüyor.
19.04.2024 Gündem
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor Yerli, yabancı şirketler deprem endişesi ve artan maliyetler nedeniyle fabrikalarını İstanbul’dan taşımaya odaklandı. Buna göre özellikle Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Konya OSB alanları öne çıkıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Survivor All Star'da et döner ödülü! Zorlu mücadele
Survivor All Star'da et döner ödülü! Zorlu mücadele Survivor'da adaya veda eden son yarışmacı Yaman Keleş olmuştu. Düello sonrası ilk ödül oyununda yarışmacılar oldukça zorlandı. Kazanan takım ödül olarak döner yedi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir!
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir! AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 5,9 kilometre derinliğinde meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
18.04.2024 Gündem
Wall Street Journal yazdı... Yeni trend: Uzun yaşam tatili
Wall Street Journal yazdı... Yeni trend: Uzun yaşam tatili Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, zenginler için uzun yaşam tatillerinin trend olmaya başladığını yazdı.
18.04.2024 Ekonomi
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024 Ekonomi
Türkiye'nin en zeki şehri belli oldu: Listeye hiç şaşırmadım
Türkiye'nin en zeki şehri belli oldu: Listeye hiç şaşırmadım Yapılan bir araştırma sonucunda en zeki iller sıralamasında 1'inci sırada yer alan Eskişehir'de, sonucu değerlendiren vatandaşlar, kentin eğitimli göç aldığı için toplum olarak geliştiğini, bu sebeple durumun şaşırtıcı olmadığını söyledi.
17.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas- İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas- İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını belirterek, “Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşlarımızın taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 483 yolcu kapasitesine sahip setler ile işletilecek ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul-Sivas arasında seferleri başlatıyoruz.” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
SURVİVOR ALL STAR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN? Survivor'da takımlar karışacak mı? Acun Ilıcalı açıkladı!
SURVİVOR ALL STAR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN? Survivor'da takımlar karışacak mı? Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor All Star 2024 yarışmasında birleşme partisinin tarihi belli oldu. Sevilen yarışma programı Survivor'da finale doğru yaklaşılırken yarışmacı sayısı da giderek azalmaya başladı. Hal böyle olunca Survivor'da birleşme partisiyle birlikte takımlar birleşecek. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptırabilecek. Bayram öncesi ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Peki, Survivor All Star 2024 birleşme partisi ne zaman? Survivor'da takımlar karışacak mı? İşte detaylar…
17.04.2024 Bilgi Rehberi
2024 KURBAN BAYRAMI hangi tarihler arasında yaşanacak? Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor? Kurban Bayramı 9 gün tatil olur mu?
2024 KURBAN BAYRAMI hangi tarihler arasında yaşanacak? Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor? Kurban Bayramı 9 gün tatil olur mu? Kurban Bayramı ile ilgili araştırmalar gündeme gelmeye başladı. Ramazan Bayramı sona erdikten sonra merak konusu olan Kurban Bayramı hangi ay, hangi gün başlıyor, kaç gün sürüyor? Bayram tatili 9 gün olur mu? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan Kurban Bayramı başlangıç ve bitiş tarihleri...
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Hande Subaşı: İstanbul'u anlatan bir iş!
Hande Subaşı: İstanbul'u anlatan bir iş! 2005 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçildikten sonra oyunculuğa başlayan, şarkıcı kimliğiyle de bilinen Hande Subaşı, yeni projesi hakkında konuştu.
16.04.2024 Cadde
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan!
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan! Futbol ve basketbolda hafta içi programında iddaacıları birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde çeyrek final heyecanı yaşanırken; NBA ve EuroLeague’de de Play-Off’a kalacak son takımların kaderi Play-In maçları ile belli oluyor.
16.04.2024 Skorer
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
16.04.2024 Diğer
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Dünyada ve Türkiye’de tek olan İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin 7’ncisi bu yıl ‘Umut’ konseptiyle 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Görsel sanatlar alanında 1.000’e yakın proje başvurusunun yapıldığı etkinliğe bu yıl 12 ülke, 25 ilden 5250 çocuk ve genç geliştirdikleri projelerle katılım sağlıyor.
TBMM'de mesai yeniden başlıyor
TBMM'de mesai yeniden başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi, yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine bugün yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
16.04.2024 Gündem
Kadının kaderi hiçbir coğrafyaya bağlı değil
Kadının kaderi hiçbir coğrafyaya bağlı değil Fransız yazar Édouard Louis, tartışmasız ‘genç kuşağın’ en başarılı kalemlerinden biri. 1992 doğumlu Louis, işçi bir ailenin oğlu ve ailesinden üniversiteye giden tek kişi.
16.04.2024 Kültür Sanat
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası CHP, yerel seçimlerin ardından ilk MYK toplantısını dün yaptı. Toplantıda, yeni dönemin yol haritası ve izlenecek stratejiler ele alındı. Yarın ve perşembe Meclis grubu, cuma PM toplanacak.
16.04.2024 Gündem
KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI? Kızıl Goncalar Now TV kanal yayın akışında yer alıyor mu? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?
KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI? Kızıl Goncalar Now TV kanal yayın akışında yer alıyor mu? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? Kızıl Goncalar dizisi Now TV ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Son olarak 13. bölüm ile ekrana gelen Kızıl Goncalar dizisinin bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyor. Now TV kanal yayın akışında yer alan dizinin yeni bölümünün ekrana gelip gelmeyeceği dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki Kızıl Goncalar bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman?
15.04.2024 Bilgi Rehberi
YAZ TATİLİ HAZİRAN'IN KAÇINDA? ⛱ 2024 Yaz tatili ne zaman başlıyor, ne kadar sürecek, kaç gün, kaç ay?
YAZ TATİLİ HAZİRAN'IN KAÇINDA? ⛱ 2024 Yaz tatili ne zaman başlıyor, ne kadar sürecek, kaç gün, kaç ay? Bu seneki eğitim - öğretim yılında yılda iki kez uygulanması gereken ara tatiller tamamlandı. Yarıyıl tatili de iki ara tatilin arasında yaşandı. Bugün ise okullar kaldığı yerden devam etmeye başladı. Öğrenciler de sıradaki tatil olan yaz tatili hakkında bilgi almak için arayışa geçti. Peki Yaz tatili 2024 ne zaman? Bu seneki yaz tatili başlangıç tarihi hangi ayda, hangi gün?
15.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Başlıyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.