Bayrak

Bayrak

Son dakika Bayrak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bayrak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bayrak haber sayfamızda...

Bayrak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.210 bayrak haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de Mario Branco, Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Oyuncularımızın hayatı tehlikedeydi
Fenerbahçe'de Mario Branco, Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Oyuncularımızın hayatı tehlikedeydi Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Trabzonspor mücadelesi sonrası oyuncularının hayati tehlike yaşadığını ve nefsi müdafaa içinde kendilerini savunduklarını söyledi.
19.03.2024 Fenerbahçe
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Aleyna'ya arkadaşları açtı ağzını yumdu gözünü
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Aleyna'ya arkadaşları açtı ağzını yumdu gözünü Survivor All Star'da kıran kırana bir mücadele yaşandı. Bu haftaki dokunulmazlığı Kırmızı Takım 12-7 kazanarak rahat bir nefes aldı. Konseyde Mavi Takım'dan bir kişi üçüncü eleme adayı oldu. Aleyna için Kırmızı Takım'da büyük gerginlik çıktı. Arkadaşları Aleyna'ya açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
19.03.2024 Cadde
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirtti. Bakan Göktaş, "Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Haberler
Bakan Özhaseki'den altılı masa eleştirisi! 'Seçim bitti; şimdi yeni yeni foyaları ortaya çıkmaya başladı'
Bakan Özhaseki'den altılı masa eleştirisi! 'Seçim bitti; şimdi yeni yeni foyaları ortaya çıkmaya başladı' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Sakarya programı kapsamında iftarda düzenlenen Hendek Belediyesi'nin Kent Merkezi Dönüşüm Projesi tanıtım toplantısına katıldı. Düzenlenen toplantıya Özhaseki, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, milletvekilleri, davetliler ile vatandaşlar katıldı.
18.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirtti. Bakan Göktaş, "Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Çanakkale Savaşı'nda yüzlerce yaralı asker burada tedavi edilmişti! Müzeye dönüştürüldü
Çanakkale Savaşı'nda yüzlerce yaralı asker burada tedavi edilmişti! Müzeye dönüştürüldü Edirne’nin Keşan ilçesinde Çanakkale Savaşı'nda cephede düşman ile çatışırken yaralanan yüzlerce askerin tedavi edildiği "Cephe Gerisi Hastanesi" müzeye dönüştürüldü.
18.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Eskiden bizim daha çok entel dantel geçinen tiplerimiz TOKİ'yi beğenmezlerdi. Yukarıdan bakarlardı. 'TOKİ konutları değil mi?' vesaire gibi böyle bir kekremsi ifadeyle de kendilerine sunarlardı. Ama depremden sonra herkes gördü ki TOKİ'nin şu ana kadar 20 yılda, 22 yılda yaptığı 1 milyon 340 bin konut var. Hiçbir tanesi yıkılmadı. O şiddetli depremlerde dayandı. Depreme dirençli konutlar yapıldığını, dosdoğru yapıldığını ispat etti" dedi.
17.03.2024 Ekonomi
SURVİVOR ALL STAR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? 💥 Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor'da eleme adayı...
SURVİVOR ALL STAR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? 💥 Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor'da eleme adayı... Survivor All Star'da geçtiğimiz hafta Kırmızı takımda Pınar'ın adaya vedası sonrasında yeni haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi nefesleri kesti. Mavi takımda Ogeday, Kırmızı takımda Nagihan'ın mücadele edemediği Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesine Mavi takım hızlı başlasa da Kırmızı takım çok çabuk toparlandı. Bayrak mücadelesine 8-5 Kırmızı takım önde girerken Mavi takım bayrak mücadelesinde 6 sayı almayı başardı. Peki Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte haftanın ilk eleme adayı olan ismi...
17.03.2024 Bilgi Rehberi
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi'
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi' Uçakta sigara içmek istediği için kabin görevlileriyle tartışan yolcuların haberleri zaman zaman gündemde kendine yer bulabiliyor. Günümüz hava yolu taşımacılığında yasak olsa da geçmişte bu durum biraz farklıydı. Hatta sigara içmenin yasaklanması, dünyanın en ilginç hava yolu şirketlerinden birinin ortaya çıkmasına bile neden oldu.
16.03.2024 Yaşam
Meral Akşener: Biz Esenyurt ile ittifak yaptık
Meral Akşener: Biz Esenyurt ile ittifak yaptık İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Esenyurt’ta iftar programına katıldı. Programda konuşan Akşener, “Esenyurt'un bir özelliği var. Esenyurt'ta demleniliyor. Ne Esenyurt'muş kardeşim” dedi.
14.03.2024 Gündem
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar Kalyon Holding’in bünyesinde görev devir teslimleri ile yeni atamalar gerçekleşti.
13.03.2024 Kariyer
“Turizm gelirimiz yüzde 17 artışla 54,3 milyar TL oldu”
“Turizm gelirimiz yüzde 17 artışla 54,3 milyar TL oldu” Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “2023’ü yine rekorlarla kapattık. Ziyaretçi sayımız 56,7 milyon kişi oldu, yüzde 10’luk artış yakaladık. Turizm gelirimiz 54,3 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yüzde 17 artış sağlamış olduk. Kişi başı gecelik harcamayı ise 99 dolara yükselttik” dedi.
13.03.2024 Ekonomi
Ukrayna, Papa'nın 'beyaz bayrak tavsiyesine' tepki olarak Vatikan elçisini Dışişleri Bakanlığı’na çağırdı
Ukrayna, Papa'nın 'beyaz bayrak tavsiyesine' tepki olarak Vatikan elçisini Dışişleri Bakanlığı’na çağırdı Papa Francesco'nun Ukrayna'ya, Rusya'ya karşı 'beyaz bayrak' çekme tavsiyesinde bulunmasının ardından Kiev yönetimi protesto amacıyla Vatikan'ın Büyükelçi konumudaki temsilcisini Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı. Vatikan'ın başbakanı konumundaki Kardinal Pietro Parolin ise barış için ilk koşulun Rusya'nın saldırılara son vermesi olduğunu belirtti.
12.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Marşı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Marşı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk Milleti’nin binlerce yıllık devlet ve medeniyet davasını on kıtada yüreklere nakşeden İstiklal Marşımızı unuttuğumuz gün, ayağımıza esaret prangası, boynumuza zillet zinciri vurulmuş demektir." dedi.
12.03.2024 Gündem
Eski yöneticilerden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert yanıt: Doğruları söylemiyor! Asıl skandal budur
Eski yöneticilerden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert yanıt: Doğruları söylemiyor! Asıl skandal budur Beşiktaş’ta eski yöneticiler Ali Bayrak ve Seyit Ateş, Başkan Hasan Arat’ın açıklamalarına sert cevap verdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Bakan Yumaklı: Gereken desteği mutlak suretle vereceğiz
Bakan Yumaklı: Gereken desteği mutlak suretle vereceğiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra dağılan 6’lı masayı işaret ederek, “14 ve 28 Mayıs’tan sonra o menfaatleri ortadan kalktığında nasıl çil yavrusu gibi dağıldıklarını gördük” dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Hakikat sonrası çıkış yolu sanatta
Hakikat sonrası çıkış yolu sanatta Galeri MERKUR’ün yeni sergisi “De Fakto”, kültürel üretimin bugüne ve geleceğe nasıl yön vereceğini sorguluyor ve hakikat-sonrası denilen küresel düzende düşünsel, zihinsel ve ruhsal durumu değerlendiriyor.
11.03.2024 Kültür Sanat
Papa: Türkiye arabulucu olabilir
Papa: Türkiye arabulucu olabilir Katoliklerin ruhani lideri Papa Françesko, durum daha da kötüleşmeden Rusya ile Ukrayna’nın barış için müzakere masasına dönmesi gerektiğini belirterek Türkiye’nin arabulucu olabileceğine dikkat çekti.
11.03.2024 Dünya
Beyoğlu'nda çatı yangını: 1 kişi hayatını kaybetti
Beyoğlu'nda çatı yangını: 1 kişi hayatını kaybetti Beyoğlu'nda 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek, bitişikteki binanın çatısına sıçradı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, tek başına yaşayan Adem Bayrak(68) hayatını kaybetti.
11.03.2024 Gündem
Anadolu Grubu’nda bayrak değişimi
Anadolu Grubu’nda bayrak değişimi Anadolu Grubu’nda 40. yılını tamamlayan ve son 7 yıldır İcra Başkanı olarak görev yapan Hurşit Zorlu emekliye ayrılıyor.
10.03.2024 Ekonomi
'Türkiye'nin en büyük bayrağı' Samsun semalarında
'Türkiye'nin en büyük bayrağı' Samsun semalarında Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla "Türkiye'nin en büyük bayrağı" olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, yoldan geçen herkesin göğsünü kabartıyor. Bayrağı göründe duran vatandaşlar, devasa bayrakla hatıra fotoğrafı çektiriyor.
9.03.2024 Haberler
Türkiye'nin en büyük bayrağı burada! 430 kg ağırlığı var
Türkiye'nin en büyük bayrağı burada! 430 kg ağırlığı var 2 bin metrekarelik boyutuyla "Türkiye'nin en büyük bayrağı" olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, yoldan geçen herkesin göğsünü kabartıyor.
9.03.2024 Gündem
Bakan Tekin Erzurum'da gençlerle buluştu ve türkü söyledi
Bakan Tekin Erzurum'da gençlerle buluştu ve türkü söyledi Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Erzurum'da gençlerle buluştu. Bakan Tekin, türkü söyledi, bayrak törenine katıldı.
8.03.2024 Haberler
Bakan Tekin Erzurum'da gençlerle buluştu ve türkü söyledi
Bakan Tekin Erzurum'da gençlerle buluştu ve türkü söyledi Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Erzurum'da gençlerle buluştu. Bakan Tekin, türkü söyledi, bayrak törenine katıldı.
8.03.2024 Gündem
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Selçuk Seçim Ofisi'nin açılışına katıldı.
8.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayrak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.