Berra İsminin Anlamı Nedir? Berra Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Berra İsminin Anlamı Nedir? Berra Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Berra ismi anlamı açısından en çok sevilen adlardan biridir. Birebir kendi anlamı için sevilirken aynı zamanda İslami açıdan da özel bir anlama sahiptir. Son dönemlerde ise popüler olan ve kız çocukları için sıkça kullanılan özel isimler arasında bulunmaktadır. Peki, Berra isminin anlamı nedir? Berra ne demek, ne anlamına gelir? İşte detaylar.
25.09.2023 Gündem
100 saçmayla yaralanmıştı! Cezası çok ağır oldu
100 saçmayla yaralanmıştı! Cezası çok ağır oldu Mersin'in Tarsus ilçesinde, pompalı tüfekle rastgele açtıkları ateş ile babasıyla kreşten dönen 4 yaşındaki Berra'nın vücuduna 100 saçma isabet ederek yaralanmasına neden olan Ünal Murat Çelebi 28 yıl, Ahmet Duran Köşkeroğlu 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.11.2020 Gündem
Minik Berra için 'Umut' kampanyası!
Minik Berra için 'Umut' kampanyası! İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan Akyüz çiftinin 8 aylık kızı Berra'ya, doğduktan 40 gün sonra hareket edemeyince götürüldüğü hastanede Spinal Musküler Atrofi (SMA) teşhisi kondu. Aile, minik kızlarının yaşayabilmesi için gerekli olan gen terapisinin uygulanması adına 'Berra'ya Umut' isimli kampanya başlattı.
12.09.2020 Gündem
4 yaşındaki çocuğun söylediği kelime hayatlarını değiştirdi
4 yaşındaki çocuğun söylediği kelime hayatlarını değiştirdi Antalya'da, çocuk hasreti çeken Kaplan çifti, gittikleri yurt ziyaretinde boyunlarına sarılıp "Ne olur beni bırakmayın." sözünden etkilendikleri 4 yaşındaki Berat'ın koruyucu ailesi olup, Berat'ın yalnız büyümemesi için bir de kız bebek evlat edindi.
11.09.2019 Yaşam