3 yaşındaki kuzenine sigara içiren kişi adliyeye sevk edildi!
3 yaşındaki kuzenine sigara içiren kişi adliyeye sevk edildi! Gelen bir son dakika haberine göre, Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında 3 yaşındaki kuzenine sigara içirmeye çalışan Betül A., Gaziosmanpaşa Emniyeti'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Genç kızın annesi olayın şakadan ibaret olduğunu söyleyerek "Çok üzerine gelindi çok pişman. Korktu, ağladı. Göründüğü gibi değil gerçekten" diye konuştu. Öte yandan genç kız, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
8.07.2020 Gündem
Kardeşine zorla sigara içirmeye çalıştı! Bakanlıktan son dakika açıklaması
Kardeşine zorla sigara içirmeye çalıştı! Bakanlıktan son dakika açıklaması Son dakika haberine göre; sosyal medya, Betül Aşçı isimli kadının skandal görüntüleri ile çalkalanıyor. Küçük kız kardeşine sigara içirmeye çalışan ve bu görüntüleri yayınlayan Betül Aşçı büyük tepki çekti. Küçük kızın bu durumdan rahatsız olmasına aldırış etmeden sigara içirmek için zorlamaya devam eden Betül Aşçı, bu anları Instagram hesabından takipçileri ile canlı yayında paylaştı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan olayla ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Canlı yayında kardeşine zorla sigara içirmeye çalıştı" başlıklı haber ve görüntülere ilişkin, İstanbul'daki çocuk ve ailesiyle ilgili sosyal inceleme yapıldığını, çocuklara rehberlik desteği sağlandığını ve inceleme sonucunda da gerekli tedbirlerin alınacağını bildirdi.
7.07.2020 Gündem
Son dakika! Sosyal medyada Betül Aşçı skandalı! Küçük kuzenine zorla sigara içirmeye çalıştı
Son dakika! Sosyal medyada Betül Aşçı skandalı! Küçük kuzenine zorla sigara içirmeye çalıştı Son dakika haberine göre; sosyal medya, Betül Aşçı isimli kadının skandal görüntüleri ile çalkalanıyor. Küçük kız kuzenine sigara içirmeye çalışan ve bu görüntüleri yayınlayan Betül Aşçı büyük tepki çekti. Küçük kızın bu durumdan rahatsız olmasına aldırış etmeden sigara içirmek için zorlamaya devam eden Betül Aşçı, bu anları Instagram hesabından takipçileri ile canlı yayında paylaştı.
7.07.2020 Haberler
Betül Aşçı tutuklanmalı mı?
Betül Aşçı tutuklanmalı mı? Instagram’da açtığı canlı yayınla gündeme gelen Betül Aşçı, kısa bir süre içinde Twitter’ın gündemine oturdu. Kardeşi olarak tahmin edilen küçük yaştaki bir kıza sigara içirdiği, çok fazla tepkiye sebep olan videoya ‘BetülAşçıtutuklansın’ ‘hashtag’i açıldı. Peki Betül Aşçı tutuklanmalı mı? Verilen tepkileri hak ediyor mu?
7.07.2020 Trend

Benzer Haber Etiketleri