Big Falcon Rocket

Big Falcon Rocket

Son dakika Big Falcon Rocket haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Big Falcon Rocket gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Big Falcon Rocket haber sayfamızda...

Big Falcon Rocket

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8 big falcon rocket haberi bulunmuştur.
Elon Musk, Japon milyarder ile Ay'a gidebilir
Elon Musk, Japon milyarder ile Ay'a gidebilir Elon Musk, Ay'a göndereceği 42 yaşındaki Japon girişimci Yusaku Maezawa ile beraber aynı uzay gemisine binebilir. Maezawa aynı zamanda bir grup sanatçıyı rokete binmeleri için çağırıp #dearMoon adını verdiği görevle buluşturmak istiyor.
19.09.2018 Teknoloji
SpaceX, Ay'a göndereceği turisti tanıtacak
SpaceX, Ay'a göndereceği turisti tanıtacak Güney Afrika asıllı ABD'li girişimci Elon Musk'ın şirketi SpaceX, 17 Eylül'de gerçekleştireceği etkinlikte Ay'a göndereceği turistin kimliğini açıklayacak.
24.10.2018 Bilim
SpaceX, BFR uzay gemisi testlerine kısa süre sonra başlayacak
SpaceX, BFR uzay gemisi testlerine kısa süre sonra başlayacak "Uzayın Geleceği" başlıklı bir panelde konuşan SpaceX COO ve başkanı Gwynne Shotwell, şirketin 2019'da BFR testlerini hedeflediğini doğruladı. SpaceX, 2019 yılının ikinci yarısında uzay görevi için test uçuşlarına başlayabilir.
12.09.2018 Populer Bilim
Mars'a yolculuk testleri seneye başlıyor
Mars'a yolculuk testleri seneye başlıyor SpaceX şirketinin kurucusu Elon Musk:"Mars'a gidecek ilk gezegenler arası gemiyi inşa ediyoruz. İlk  başta kısa uçuşlar olacak. Testlerin gelecek senenin ilk yarısında başlamasını tahmin ediyoruz"
19.03.2018 Teknoloji
Elon Musk: İleride Mars'ta çok iş fırsatı olacak
Elon Musk: İleride Mars'ta çok iş fırsatı olacak Elon Musk, ABD'de düzenlenen bir konferansta yaptığı konuşmada, 2008 yılında iflasın eşiğinden döndüğünü söyledi. Şirketlerinin gelişimi ve gelecekle ilgili görüşlerini paylaşan Musk ayrıca "İleride Mars'ta çok iş fırsatı olacak" dedi.
12.03.2018 Populer Bilim
Elon Musk, Mars'a ilk uçuşu 2022'de yapmayı planlıyor
Elon Musk, Mars'a ilk uçuşu 2022'de yapmayı planlıyor SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk, Mars kolonisine yönelik planlarını Avustralya’da gerçekleştirilen Uluslararası Uzay Kongresi’nde açıkladı. Musk, SpaceX ile Mars yüzeyine 5 yıl içinde iki kargo gemisi indirmeyi planlıyor.
29.09.2017 Populer Bilim
Elon Musk kıtalar arası seyahat süresini en fazla 1 saate indirecek
Elon Musk kıtalar arası seyahat süresini en fazla 1 saate indirecek Elon Musk, SpaceX çatısı altında BFR (Big Falcon Rocket) adının verdiği projesiyle Falcon 9 benzeri roketle kıtalar arası yolcu taşımacılığı yapmayı hedefliyor.
29.09.2017 Teknoloji
Elon Musk uzayda şov yapıyor!
Elon Musk uzayda şov yapıyor! Elon Musk’ın kurucusu olduğu SpaceX, Falcon Heavy roketini Tesla Roadster ile gökyüzüne yolladı. Bu başarılı deneme uçuşuna ve sonrasında olabileceklere bir göz atalım...
16.02.2018 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Big Falcon Rocket ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.