Bilecik

Bilecik

Son dakika Bilecik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bilecik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bilecik haber sayfamızda...

Bilecik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.572 bilecik haberi bulunmuştur.
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor Yerli, yabancı şirketler deprem endişesi ve artan maliyetler nedeniyle fabrikalarını İstanbul’dan taşımaya odaklandı. Buna göre özellikle Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Konya OSB alanları öne çıkıyor.
19.04.2024 Ekonomi
MHP Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal hayatını kaybetti
MHP Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal hayatını kaybetti Milliyetçi Hareket Partisi Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi'nin namaz kıldığı sırada dükkana giren 4 çocuğun içecek çalması, güvenlik kamerasına yansıdı.
15.04.2024 Haberler
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi; "Namazdan sonra kamera kayıtlarıma baktığımda gördüm. Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi" diyerek yaşadıklarını anlattı.
15.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen Mercek 17 operasyonlarında 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
15.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen Mercek 17 operasyonlarında 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
15.04.2024 Gündem
Terör örgütüne 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu!
Terör örgütüne 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu! Terör örgütüne yönelik 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 49 kişinin yakalandığı operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
14.04.2024 Haberler
Terör örgütüne 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu!
Terör örgütüne 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu! Terör örgütüne yönelik 19 ilde Bozdoğan-25 operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 49 kişinin yakalandığı operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
14.04.2024 Gündem
BİLECİK BAYRAM NAMAZI BUGÜN SAAT KAÇTA 2024? | Bilecik'te Ramazan Bayramı Namazı Saat Kaçta Kılınacak? (Diyanet Bayram Namazı Vakti)
BİLECİK BAYRAM NAMAZI BUGÜN SAAT KAÇTA 2024? | Bilecik'te Ramazan Bayramı Namazı Saat Kaçta Kılınacak? (Diyanet Bayram Namazı Vakti) Bilecik bayram namazı saati belli oldu. Ramazan Bayramı 2024 bayramın birinci günü kılınacak bayram namazı ile başlayacak. Diyanet İşleri il il bayram namazı saatlerini yayınladı. Peki, Bilecik'te Ramazan Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? 2024 Bilecik bayram namazı saati.
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Bayram öncesi ev baklavalarına yoğun ilgi
Bayram öncesi ev baklavalarına yoğun ilgi Bilecik'in Bozüyük ilçede Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların tercihi ev baklavası oluyor.
8.04.2024 Ekonomi
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir' Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finaline çıkıp - çıkmayacağı tartışılırken eski başkan Aziz Yıldırım'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcuda son durum!
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcuda son durum! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde 5 futbolcunun son durumu belli oldu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Bahçeli'nin tebrik ettiği Söğüt Belediye Başkanı mazbatasını aldı
Bahçeli'nin tebrik ettiği Söğüt Belediye Başkanı mazbatasını aldı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önem verdiği Söğüt'ün MHP'li yeni Belediye Başkanı Ferhat Durgut mazbatasını aldı.
4.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'den manidar paylaşım: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık
Fenerbahçe'den manidar paylaşım: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık Süper Kupa'da 7 Nisan'daki Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe sosyal medya hesabından "Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık" paylaşımını yaptı. Sarı-lacivertli takım, 11 Nisan'da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'la karşılaşacak.
4.04.2024 Fenerbahçe
Yer: Bilecik! Dilencilerin üzerinden çıkan para ekipleri şoke etti
Yer: Bilecik! Dilencilerin üzerinden çıkan para ekipleri şoke etti Bilecik'te Ramazan’ı fırsat bilen dilencilere zabıta geçit vermezken 2 kadının üzerinden çıkan para ekipleri şoke etti.
4.04.2024 Gündem
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Süper Kupa'da sahaya 9 kişi çıkacak! Hükmen galibiyet
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Süper Kupa'da sahaya 9 kişi çıkacak! Hükmen galibiyet Galatasaray ile Fenerbahçe, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkma kararı aldı. Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahaya 9 futbolcu ile çıkmayı planlıyor.
4.04.2024 Fenerbahçe
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI İZLE: Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi saat kaçta, sonuçlar nereden öğrenilecek?
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI İZLE: Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi saat kaçta, sonuçlar nereden öğrenilecek? Sağlık Bakanlığı kura çekimi günü geldi. Elektrikçi, boyacı ve sıhhi tesisatçı gibi pozisyonlarda Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı yapacak. İşçi alımı kura çekimi canlı yayında gerçekleştiriliyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayını nasıl izlenir, sonuçlara nereden bakılacak 2024?
4.04.2024 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA: Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye sürpriz talep!
SON DAKİKA: Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye sürpriz talep! 7 Nisan'da Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Kupa maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray; yabancı hakem fikrine sıcak bakarken, VAR hakeminin de yabancı olması isteğinde bulundu.
4.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bilgi ve belgeye dayalı konuşuruz
Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bilgi ve belgeye dayalı konuşuruz Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u 4-2'lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından sarı-lacivertli ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı! Resmen açıklandı
SON DAKİKA | Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı! Resmen açıklandı Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı ve Türkiye Kupası için aldığı kararı açıkladı.
3.04.2024 Fenerbahçe
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI 2024: 📌 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçlarına nereden bakılır, ne zaman açıklanacak?
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI 2024: 📌 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçlarına nereden bakılır, ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura çekimi bugün başladı. Sağlık Bakanlığı farklı pozisyonlarda 8 bin işçi alımı gerçekleştirecek. Elektrikçi, boyacı ve sıhhi tesisatçı gibi alanlarda yapılacak olan kura çekimi canlı yayında gerçekleştiriliyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçlar hangi gün belli olacak 2024?
3.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Bilecik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.