Bilgi

Bilgi

Son dakika bilgi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bilgi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bilgi haber sayfamızda...

Bilgi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 166.028 bilgi haberi bulunmuştur.
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Gündem
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
Beynine pıhtı attı, felç geçirdi! Faik Öztürk'ün son durumu
Beynine pıhtı attı, felç geçirdi! Faik Öztürk'ün son durumu Usta oyuncular Kadir İnanır, Settar Tanrıöğen ve Nuri Alço gibi Faik Öztürk'ün de beynine pıhtı attığı ortaya çıktı. Ünlü ismin vücudunun sol tarafında felç meydana geldi. Şarkıcı Safiye Soyman, 25 yıllık hayat arkadaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.04.2024 Cadde
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek Devam eden inşaat çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezin hizmete girmesiyle, 2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak" dedi.
25.04.2024 Haberler
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek Devam eden inşaat çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezin hizmete girmesiyle, 2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak" dedi.
25.04.2024 Gündem
KPSS BAŞVURU EKRANI AÇILDI MI? 💻 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti - parası ne kadar, kaç TL?
KPSS BAŞVURU EKRANI AÇILDI MI? 💻 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti - parası ne kadar, kaç TL? ÖSYM tarafından KPSS tarihleri açıklandı. 2024 Yılındaki KPSS sınavına hazırlanan adaylar sınav tarihi ve başvuru tarihi hakkında bilgi almak istiyor. Sınavlar hakkında en çok merak edilen bir diğer konu ise sınav ücretleri. Peki KPSS başvuru ücreti ne kadar? 2024 KPSS ne zaman? İşte ÖSYM tarafından yayımlanan takvim
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Telefonunu çaldıran veya kaybedenler dikkat! Mutlaka bunu yapın
Telefonunu çaldıran veya kaybedenler dikkat! Mutlaka bunu yapın Teknoloji hayatımızın her alanında artık, akıllı telefonlar sayesinde neredeyse tüm işlerimizi onun üzerinden bir tıkla halledebiliyoruz. Telefonları kaybetmek ise bir kabus senaryosu. Telefonlar dolandırıcıların eline geçince vatandaşlar mağdur ve davalık olabiliyor. Peki başımıza böyle bir durum gelirsen asıl bir yol izlememiz gerekiyor?
25.04.2024 Teknoloji
Güney Kore ekonomisi büyüdü
Güney Kore ekonomisi büyüdü Güney Kore ekonomisi iyileşen özel tüketim, inşaat artışları ve istikrarlı ihracat sayesinde 2024 yılının ilk çeyrek döneminde beklenenden daha güçlü bir büyüme kaydetti.
25.04.2024 Uzmanpara
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile düzenlediği basın toplantısında “Almanya ile savunma sanayiinde karşılaştığımız kısıtlamaları artık gündemimizden tamamen çıkartalım istiyoruz. Engelleri değil bundan sonra ortak üretimi konuşalım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Çanakkale 109 yıl sonra aynı poz
Çanakkale 109 yıl sonra aynı poz Çanakkale Savaşları’nın kahraman komutanı Mustafa Kemal Atatürk’ün izlerini takip edebileceğiniz “Mustafa Kemal Yolu” projesi, 109 yıl sonra o tarihi fotoğrafın çekildiği noktaya yapılan Atatürk Anıtı ziyarete açıldı.
25.04.2024 Gündem
‘Nitelikli insan en temel faktör’
‘Nitelikli insan en temel faktör’ Teknoloji ve yüksek katma değerli üretimde bilgi ve becerilerini üretime yansıtabilen nitelikli insanın en temel faktör olduğunu söyleyen İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan “Üniversite ve meslek lisesi eğitimlerinin nitelikli insan, nitelikli işgücü ihtiyacına cevap verebilmesi büyük önem taşıyor” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Emniyet'ten 'Huzur İstanbul' denetimi
Emniyet'ten 'Huzur İstanbul' denetimi İstanbul Emniyet Müdürlüğü il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. Beyoğlu'nda yapılan denetimlerde durdurulan araçlar tek tek aranırken sürücü ve yolculara Genel Bilgi Toplama(GBT) yapıldı.
24.04.2024 Haberler
Emniyet'ten 'Huzur İstanbul' denetimi
Emniyet'ten 'Huzur İstanbul' denetimi İstanbul Emniyet Müdürlüğü il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. Beyoğlu'nda yapılan denetimlerde durdurulan araçlar tek tek aranırken sürücü ve yolculara Genel Bilgi Toplama(GBT) yapıldı.
24.04.2024 Gündem
THY İstanbul Havalimanı'nda PET LOUNGE kuracak
THY İstanbul Havalimanı'nda PET LOUNGE kuracak Türk Hava Yolları, evcil hayvanların uçuş öncesi zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge kuracak. Projenin bu sene içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
24.04.2024 Ekonomi
Telefonunuz kaybolur veya çalınırsa bunları yapın! İşte o adımlar
Telefonunuz kaybolur veya çalınırsa bunları yapın! İşte o adımlar Telefonunuz kaybeder veya çaldırırsanız mutlaka bu adımları yapın! Telefonlar dolandırıcıların eline geçince vatandaş hem mağdur hem de davalık olabiliyor. Peki, başımıza böyle bir şey gelirse nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
MHP'den 'Ferdi Tayfur'lu' Devlet Bahçeli paylaşımı!
MHP'den 'Ferdi Tayfur'lu' Devlet Bahçeli paylaşımı! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eşofmanlarıyla parkta yürüyüş yaptı.
24.04.2024 Gündem
DGS: Dikey Geçiş Sınavı ne zaman? 🏫 2024 DGS başvuru tarihi hangi ay, ayın kaçında? DGS başvuru ücreti 2024 ne kadar, başvuru şartları nedir?
DGS: Dikey Geçiş Sınavı ne zaman? 🏫 2024 DGS başvuru tarihi hangi ay, ayın kaçında? DGS başvuru ücreti 2024 ne kadar, başvuru şartları nedir? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için hazırlıkta olan adaylar, başvuru, sınav tarihleri hakkında bilgi almak istiyor. Aynı zamanda DGS başvuru ücreti ile ilgili de araştırma yapan adaylar, DGS başvuru ücreti 2024 ne kadar, belli oldu mu? sorularını araştırıyor. ÖSYM tarafından uygulanacak olan DGS'nin bu yılki takvimi şöyle...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet Sivas’ta 1915 yılında güvenip teslim oldukları ermeni doktor tarafından zehirlenerek şehit edilen 40 Osmanlı askeri ve doktorun ihaneti aradan geçen 1 asırdan fazla zamana rağmen unutulmadı.
24.04.2024 Gündem
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
Bakan Yardımcısı Uçarmak ve TİM Başkanı Gültepe'den Kapıkule'de inceleme
Bakan Yardımcısı Uçarmak ve TİM Başkanı Gültepe'den Kapıkule'de inceleme   Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, yurt dışı ticaretin önemli noktalarından Kapıkule Sınır Kapısı'nda incelemede bulunup, gümrüklerde yaşanan yoğunluklarla ilgili bilgi aldı.
24.04.2024 Ekonomi
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Haberler
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bilgi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.