Son dakika: Yeni tedaviler devreye alınacak! Bakan Koca Bilim Kurulu toplantısı sonrası alınan flaş kararları tek tek açıkladı
Son dakika: Yeni tedaviler devreye alınacak! Bakan Koca Bilim Kurulu toplantısı sonrası alınan flaş kararları tek tek açıkladı Gelen son dakika haberine göre; Bilim Kurulu bir kez daha koronavirüs ile mücadeledeki son gelişmeleri görüşmek üzere topladı. Toplantı sonrası Bakan Koca'dan açıklama geldi. Bakan Koca, "salgın kontrolünde yeni tedaviler de devreye alınacak" diyerek kararları duyurdu. Açıklama sonrası 'Favipiravir ve Molnupiravir’ isimli ilaçlara ilişkin merak edilenler de cevap bulmuş oldu. İşte detaylar...
24.11.2021 Gündem
Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bilim Kurulu Toplantısı kararları neler olacak?
Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bilim Kurulu Toplantısı kararları neler olacak? Bilim Kurulu Toplantısı zamanı gündemde bekleniyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında, Bilim Kurulu toplanıyor. Geçtiğimiz hafta toplantıda BioNTech aşısı ile ilgili bir karar çıkmıştı. Bu haftanın kararlarının ne olacağı ise merak konusu. Peki Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaçta?
10.11.2021 Gündem
Bilim Kurulu toplantısı bitti mi, ne zaman bitecek? Bilim Kurulu toplantısı kararları neler?
Bilim Kurulu toplantısı bitti mi, ne zaman bitecek? Bilim Kurulu toplantısı kararları neler? Bilim Kurulu toplantısı ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde yer alıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında Bilim Kurulu toplantısı gerçekleştiriliyor. Kademeli normalleşme sonrası değerlendirmeler merak ediliyor. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta?
10.03.2021 Gündem
Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, kararlar belli oldu mu, saat kaçta? Bilim Kurulu toplantısı kararları açıklandı mı?
Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, kararlar belli oldu mu, saat kaçta? Bilim Kurulu toplantısı kararları açıklandı mı? Bilim Kurulu Toplantısı son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Bilim Kurulu üyeleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanacaklar. Bilim Kurulu Toplantısı saati ve kararları ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Peki Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, kararlar açıklandı mı?
13.01.2021 Gündem