Birgül Erken buz altı rekoru için antrenmanda
Birgül Erken buz altı rekoru için antrenmanda Milli dalış sporcu Birgül Erken, Sivas'ın Zara ilçesi yakınlarındaki kentin en büyük gölü olan Tödürge Gölü'nde, önümüzdeki hafta gerçekleştireceği buz altı yatay yüzme rekor denemesi için antrenman yaptı.
13.02.2022 Su Sporları
İstanbul Boğazı'nda 50 metreye tüpsüz dalış
İstanbul Boğazı'nda 50 metreye tüpsüz dalış Serbest Dalış Dünya Rekortmeni Milli sporcu Birgül Erken, İstanbul Boğaz'ında 50 metreye tek nefeste tüpsüz serbest dalış yaparak rekor kırdı.
25.12.2021 Su Sporları
Milli sporcu Birgül Erken, yeni rekorlara Mısır'da hazırlanıyor
Milli sporcu Birgül Erken, yeni rekorlara Mısır'da hazırlanıyor SUALTI Dalış Mili Takımı sporcusu Birgül Erken, yaz boyu Antalya'nın Kaş ilçesinde yaptığı hazırlık çalışmalarının ardından yeni rekorlar için hazırlıklarını Mısır'da sürdürüyor. Burada katıldığı bir şampiyonada yeni bir Türkiye rekoru kıran Birgül Erken, gelecek yıl yapılacak olan Sualtı Dalış Dünya Şampiyonası'na iddialı olarak hazırlandığını belirtirken, yeni dünya rekorları için destek beklediğini de söyledi.
30.11.2020 Diğer
Milli sporcu Birgül Erken, dünya rekoru deneyecek
Milli sporcu Birgül Erken, dünya rekoru deneyecek ÇANAKKALE’de serbest dalış dünya rekortmeni Milli sporcu Birgül Erken, ‘Tek Nefesle Su Altında En Uzun Mesafe Yatay Yüzme’ dalında, Guinnes Dünya Rekoru'nu kırmayı deneyecek.
2.08.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri