Birinci

Birinci

Son dakika birinci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan birinci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan birinci haber sayfamızda...

Birinci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 101.305 birinci haberi bulunmuştur.
MSB 1829 İŞÇİ ALIMI başvurusu nasıl yapılır, kura çekimi ne zaman? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuru şartları, branş dağılımı
MSB 1829 İŞÇİ ALIMI başvurusu nasıl yapılır, kura çekimi ne zaman? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuru şartları, branş dağılımı Milli Savunma Bakanlığı tarafından açık iş pozisyonlarına işçi alımı yapılıyor. 1829 işçi alımına dair başvuru şartları, branş dağılımı detayları yayımlandı. 2024 MSB işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Başvurular ardından adaylar arasından kura çekimi yapılacak. Peki, MSB işçi alımı kurası ne zaman?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
AÇIKLANDI ! Gelinim Mutfakta Allı Gelin Pastası puan durumu || 24 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, hangi gelin çeyrek altını taktı?
AÇIKLANDI ! Gelinim Mutfakta Allı Gelin Pastası puan durumu || 24 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, hangi gelin çeyrek altını taktı? Gelinim Mutfakta yarışması haftanın üçüncü gününde devam ediyor. Her gün farklı lezzet yarışına giren gelinler arasında bugün allı gelin pastası yapıldı. Peki kim çeyrek altını kazandı? Gelinim Mutfakta 24 Nisan 2024 puan durumu merak ediliyor.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden başkanlığa seçildi
Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden başkanlığa seçildi Danıştay Genel Kurulu'nda bugün yapılan başkanlık seçiminde Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden başkan oldu.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Gündem
Yurt içi turizm rakamları açıklandı: Yüzde 32'lik artış
Yurt içi turizm rakamları açıklandı: Yüzde 32'lik artış Yurt içinde ikamet eden 9 milyon 616 bin kişi seyahate çıktı.
24.04.2024 Ekonomi
Seçimi kazandı mazbatayı alamadı! 'Bu yanlıştan dönülsün'
Seçimi kazandı mazbatayı alamadı! 'Bu yanlıştan dönülsün' Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Menteşeler Mahallesi’ndeki muhtarlık seçimlerini kazanan ve sabıkası olduğu gerekçesiyle mazbatasını alamayan Ramazan Aydın, duruma tepki göstererek seçimin tekrarlanmasını istedi.
24.04.2024 Gündem
‘Terör bataklığı kurutulacak’
‘Terör bataklığı kurutulacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüş yolunda uçakta yaptığı konuşmada “Irak’ta da Suriye’de de terör bataklığı sadece bizim çalışmamızla değil, her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacaktır” dedi.
24.04.2024 Gündem
Devlet erkanı Anıtkabir’deydi
Devlet erkanı Anıtkabir’deydi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile TBMM’de ilk tören Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un Atatürk Anıtı’na çelenk bırakması ile başladı. Ardından Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, Anıtkabir’i ziyaret etti.
24.04.2024 Gündem
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel dün TBMM resepsiyonunda sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Erdoğan, kendisinden görüşme talebinde bulunan Özel ile buluşması için “Haftaya görüşeceğiz” dedi.
24.04.2024 Gündem
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz'
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz' Özel sektördeki işinden istifa ederek topraksız tarım yapmaya başlayan Ziraat Yüksek Mühendisi Mesut Can, bu işin oldukça kazançlı olduğunu söylüyor. İşin ve pazarın iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Can, "20 bin marulu çöpe atanların da olduğunu da biliyorum" diyerek topraksız tarımdan yüzde 500 nasıl kar ettiğini anlattı.
24.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Ambalaj üzerine fiyat formülü! Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Bedelini ödeyecekler
Ambalaj üzerine fiyat formülü! Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Bedelini ödeyecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan kamuda tasarruf ve fahiş fiyatla mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.
23.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Meral Akşener’den '23 Nisan' mesajı
Meral Akşener’den '23 Nisan' mesajı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Cumhuriyetimizin en kıymetli mirasçıları olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" dedi.
23.04.2024 Gündem
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOODLE OLDU! Google 23 Nisan'ı unutmadı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tarihi ve önemi
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOODLE OLDU! Google 23 Nisan'ı unutmadı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tarihi ve önemi Google, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en özel tasarımı olan doodle ile kutladı. Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan, Google tarafından doodle ile ana sayfaya taşındı. 23 Nisan 1920 tarihinde birinci TBMM açıldı ve Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü çocuklara armağan etti. İşte, 23 Nisan'ın anlamı ve önemi...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı
Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği “Türkiye’nin En Hızlı Maratonu” Maraton İzmir Avek, 38 ülkeden 600 seçkin atletin katılımıyla koşuldu.
22.04.2024 Ege
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından bu yıl 65'incisi düzenlenen 'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi. Toplam 33 ödülün verildiği törende Demirören Haber Ajansı'na 2 ödül verilirken Demirören Medya toplam 5 ödüle layık görüldü.
22.04.2024 Gündem
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş'ın gelecek sezon için dünyaca ünlü teknik direktörü gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlılarda ikinci başkan Hüseyin Yücel'in dünyaca ünlü teknik direktörle görüşeceği aktarıldı.
22.04.2024 Beşiktaş
The Simpsons'ın 2024 tahminleri neler? Tüyler ürperten 2024 tahminleri, Üçüncü Dünya Savaşı bile var
The Simpsons'ın 2024 tahminleri neler? Tüyler ürperten 2024 tahminleri, Üçüncü Dünya Savaşı bile var Öngörüleri bir bir tutan popüler dizi, 'her şeyi bilmesiyle' tüm dünyada nam saldı. Sevenlerini asla hayal kırıklığına uğratmayan yapımın, 2024 ve geleceğe dair yeni tahminleri ortaya çıktı. Ürkütücü listede 'savaş' ve 'seçim' tahminleri öne çıkıyor.
22.04.2024 Dünya
SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ 2024 | Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu?
SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ 2024 | Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu? Survivor All Star 2024 eğlence dolu anlarla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor. Heyecanla beklenen Survivor birleşme partisi bu gece gerçekleşti. Yarışmacıların öncesinde temizlenip yeni kıyafetler giydiği ve doyasıya yemekler yediği yarışmada şarkılar söylenip eğlenildi. Şarkıcı Demet Akalın'ın konuk olduğu gecede şarkı yarışması düzenlendi ve kazanan jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki, Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu? İşte eğlence dolu gecenin detayları...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin CHP Genel Başkanı Özel, il ve ilçe başkanlarına, birinci ve ikinci derecede yakınları için belediyeler-den iş ya da benzeri bir talepte bulunmamalarını söyledi. Özel, her düzeyde partiye katılmak iste-yenler olduğunu ancak bunu zamana yayacaklarını ifade etti.
22.04.2024 Gündem
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz!
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Galatasaray
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı başladı! İşte ilk etabın kazananları
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı başladı! İşte ilk etabın kazananları Antalya'da bu yıl 59'uncusu düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ilk etabı tamamlandı. İstanbul'da tamamlanacak turun ilk etabının kazananları sırasıyla Fabio Jakobsen, Sasha Weemaes ve Simon Dehairs oldu.
21.04.2024 Diğer
Riskli yapı kaydı var boşaltılması lazımdı
Riskli yapı kaydı var boşaltılması lazımdı Gaziosmanpaşa’da toprak kaymasından etkilenen 30 ev tahliye edildi. Evlerde bulunan 114 kişiden bazıları otellere yerleştirildi, bazıları akrabalarının yanına gitti. Vali Gül çevredeki evlerin riskli yapı olarak kayıtlı olduğunu vurguladı ve “Toprak kayması olmasa bile buradaki yapıların taşınması ve yıkılması lazım” dedi.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Birinci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.