Brent

Brent

Son dakika brent haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan brent gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan brent haber sayfamızda...

Brent

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.165 brent haberi bulunmuştur.
Petrol fiyatlarında son durum ne?
Petrol fiyatlarında son durum ne? ABD'de artan stokların etkisiyle dün keskin bir düşüş gösteren petrol fiyatları bu sabah bir miktar toparlandı.
18.04.2024 Uzmanpara
Petrol fiyatları geriledi
Petrol fiyatları geriledi İran'ın cumartesi günü geç saatlerde İsrail'e düzenlediği ve İsrail hükümetinin sınırlı hasara yol açtığını açıkladığı saldırının ardından piyasa katılımcılarının risk primlerini düşürmesiyle petrol fiyatları bu sabah düştü.
15.04.2024 Uzmanpara
Varil fiyatı 90 doları aştı
Varil fiyatı 90 doları aştı Ekim 2023’ten bu yana en yüksek seviyesine ulaşan Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 90 doları geçti.
6.04.2024 Ekonomi
Brent petrol 90 doları aştı
Brent petrol 90 doları aştı Jeopolitik gerilimler ve OPEC+'ın üretim kesintilerini yılın ilk yarısında devam ettireceğine yönelik açıklamaları petrol fiyatlarını yükseltiyor.
5.04.2024 Uzmanpara
Petrol fiyatlarında son durum ne?
Petrol fiyatlarında son durum ne? Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın her iki ülkenin de enerji altyapılarına yönelmesi petrol fiyatlarını yükseltti.
25.03.2024 Uzmanpara
Petrol fiyatları bugün ne kadar?
Petrol fiyatları bugün ne kadar? Petrol fiyatları, Federal Açık Piyasa Komitesi'nden (FOMC) çıkan kararın ve ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının Fed'in faiz oranlarını ilk tahminlerden daha uzun süre yüksek tutabileceği yorumlarına yol açmasıyla dün yaşanan düşüşün ardından, bu sabah toparlanmaya çalışıyor.
21.03.2024 Uzmanpara
BENZİN-MOTORİNE ZAM GELİYOR! ⛽ Benzin ve Motorine kaç TL zam gelecek? 20 Mart güncel akaryakıt fiyatları...
BENZİN-MOTORİNE ZAM GELİYOR! ⛽ Benzin ve Motorine kaç TL zam gelecek? 20 Mart güncel akaryakıt fiyatları... Benzin ve Motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere çifte zam geliyor. Döviz ve brent petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik sonrasında benzin ve motorine zam geleceği açıklandı. Peki Motorin ve Benzine ne kadar zam yapılacak? İşte 20 Mart güncel akaryakıt fiyatları...
20.03.2024 Bilgi Rehberi
Citi'den petrol tahmini
Citi'den petrol tahmini Citigroup analistleri brent tipi ham petrolün ikinci çeyrekte ortalama 78 dolar/varil olacağını ve gelecek yılın sonlarına doğru 55 dolar/varil seviyesine gerileyebileceğini tahmin ediyor.
19.03.2024 Uzmanpara
Petrol fiyatında yükseliş tahmini
Petrol fiyatında yükseliş tahmini ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), küresel petrol stoklarındaki düşüşü gerekçe göstererek bu yıla ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.
14.03.2024 Ekonomi
Petrol fiyatlarında son durum ne?
Petrol fiyatlarında son durum ne? Petrol fiyatları Çin'deki yavaş talebe ilişkin endişelerle gerilemeye devam ediyor.
11.03.2024 Uzmanpara
Citi'den petrol tahmini
Citi'den petrol tahmini Citi, brent petrolün 2024 yılında ortalama 75 dolar/varilden işlem görmesini bekliyor.
8.03.2024 Uzmanpara
MOTORİNE İNDİRİM GELDİ! Motorine kaç lira indirim geldi, litre fiyatı kaç liraya geriledi? 1 Mart 2024 güncel akaryakıt fiyatları
MOTORİNE İNDİRİM GELDİ! Motorine kaç lira indirim geldi, litre fiyatı kaç liraya geriledi? 1 Mart 2024 güncel akaryakıt fiyatları Brent Petrol fiyatları ve kurda yaşanan değişikliklere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarına indirim veya zam gelebiliyor. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere Motorinin litre fiyatına yeni bir indirim daha geldi. 1 Mart Cuma gününden itibaren pompa fiyatlarına yansıyan indirim sonrasında Motorin fiyatlarında düşüş yaşandı. Peki Motorine ne kadar indirim yapıldı, litre fiyatı kaç TL oldu?
1.03.2024 Bilgi Rehberi
Araç sahipleri dikkat: Motorine indirim geldi
Araç sahipleri dikkat: Motorine indirim geldi Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Goldman Sachs petrol tahminini revize etti
Goldman Sachs petrol tahminini revize etti Goldman Sachs, brent petrol için fiyat tahminini 87 dolar/varile çıkardı.
26.02.2024 Uzmanpara
MOTORİNE İNDİRİM GELDİ! ⛽ Benzine indirim gelecek mi? Motorine kaç lira indirim yapıldı? 21 Şubat güncel akaryakıt fiyatları
MOTORİNE İNDİRİM GELDİ! ⛽ Benzine indirim gelecek mi? Motorine kaç lira indirim yapıldı? 21 Şubat güncel akaryakıt fiyatları Akaryakıt fiyatları Brent Petrol fiyatlarında yaşanan değişimlere bağlı olarak artış veya azalış eğilimi göstermeye devam ediyor. Son olarak Motorin ve Benzine gelen peş peşe zamların ardından bu kez Motorine indirim geldi. Peki Motorine ne kadar, kaç TL indirim yapıldı? İşye 21 Şubat güncel akaryakıt fiyatları...
21.02.2024 Bilgi Rehberi
'OPEC+ üretim kesintilerini uzatabilir'
'OPEC+ üretim kesintilerini uzatabilir' ING, OPEC+'ın üretim kesintilerini kısmen uzatmasını bekliyor.
30.01.2024 Uzmanpara
MOTORİNE ZAM GELDİ! 📢 Motorine gelen zammın ardından güncel akaryakıt fiyatları (30 Ocak) Benzin-LPG'ye zam geldi mi? İşte güncel rakamlar...
MOTORİNE ZAM GELDİ! 📢 Motorine gelen zammın ardından güncel akaryakıt fiyatları (30 Ocak) Benzin-LPG'ye zam geldi mi? İşte güncel rakamlar... Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarında yaşanan değişiklikleri yakından takip ediyor. Son dönemde Brent Petrol fiyatları, döviz kurunda yaşanan artışa paralel olarak Benzin, Motorin ve LPG'ye geçtiğimiz haftalarda peş peşe zamlar gelmişti. Dün gece yarısından itibaren ise Motorine yeni bir zam daha geldi. Peki Peki Motorine gelen zammın ardından Motorin litre fiyatı kaç TL oldu? İşte 30 Ocak güncel akaryakıt fiyatları...
30.01.2024 Bilgi Rehberi
BENZİN-MOTORİN-LPG'YE ZAM GELDİ Mİ? Güncel akaryakıt fiyatları (19 Ocak) İstanbul, Ankara, İzmir'de akaryakıt litre fiyatları...
BENZİN-MOTORİN-LPG'YE ZAM GELDİ Mİ? Güncel akaryakıt fiyatları (19 Ocak) İstanbul, Ankara, İzmir'de akaryakıt litre fiyatları... Akaryakıt fiyatlarında yaşanan değişimler araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Motorin, Benzin ve LPG fiyatları Brent Petrol fiyatlarında yaşanan değişimlere paralel olarak artış veya azalış eğilimi gösteriyor. İşte 19 Ocak Benzin-Motorin-LPG fiyatları son durum...
19.01.2024 Bilgi Rehberi
Kızıldeniz’de karışıklık AB oto üretimini vurdu
Kızıldeniz’de karışıklık AB oto üretimini vurdu Elektrikli otomobil devi Tesla, Kızıldeniz’deki Husilerin saldırıları nedeniyle nakliyede yaşanan gecikmeler üzerine parça sorununu gerekçe göstererek Almanya’daki fabrikasının üretiminin büyük kısmını iki hafta süreyle askıya aldığını duyurdu. Öte yandan bir diğer otomotiv devi Volvo da aynı gerekçeyle önümüzdeki hafta Belçika’daki üretimini kısa süre askıya almaya hazırlanıyor. Bloomberg’in haberine göre Çinli Geely’nin çoğunluk hissesine sahip olduğu Volvo gelecek hafta Gent’teki tesisinde 3 gün üretim yapamayacak.
13.01.2024 Ekonomi
Citi'den petrol tahmini
Citi'den petrol tahmini Citi Research arz fazlası endişesiyle 2024 ve 2025 için brent petrol fiyat görünümünü düşürdü.
12.01.2024 Uzmanpara
Petrol fiyatları düştü
Petrol fiyatları düştü Petrol, olağan Ocak-Şubat aylarındaki talep azlığı ve Suudi Arabistan'ın derin fiyat kesintisiyle bir ayın en büyük düşüşünü yaşadı.
9.01.2024 Ekonomi
Petrol fiyatlarında son durum ne?
Petrol fiyatlarında son durum ne? Suudi Arabistan'ın şubat teslimi petrol fiyatlarını düşürmesi uluslararası piyasalarda fiyatları aşağı çekti.
8.01.2024 Uzmanpara
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı.
4.01.2024 Dünya
Petrol yükselişte! Nedeni belli oldu
Petrol yükselişte! Nedeni belli oldu Jeopolitik endişelerden dolayı petrol fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Orta Doğu’daki saldırılar, İran’daki patlama ve Libya’daki arz kesintileri petrol fiyatlarının yukarı gitmesine neden oldu.
4.01.2024 Ekonomi
Petrol fiyatları ne kadar oldu?
Petrol fiyatları ne kadar oldu? Petrol fiyatları Libya'daki bir sahada meydana gelen üretim kesintisinin ve İsrail-Gazze savaşına ilişkin artan tansiyonun etkisiyle yükseldi.
4.01.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Brent ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.