Buducnost Volı

Buducnost Volı

Son dakika Buducnost VOLI haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Buducnost VOLI gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Buducnost VOLI haber sayfamızda...

Buducnost Volı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 170 buducnost volı haberi bulunmuştur.
Pınar Karşıyaka idare etti
Pınar Karşıyaka idare etti ING Basketbol Süper Ligi'nde sezon öncesi büyük oranda yenilediği kadrosuyla ilk hazırlık maçlarına Karadağ'da çıkan Pınar Karşıyaka, 1 galibiyet, 1 mağlubiyet elde etti.
Pınar Karşıyaka-Yukatel Merkezefendi Belediyesi hazırlık maçı iptal  edildi
Pınar Karşıyaka-Yukatel Merkezefendi Belediyesi hazırlık maçı iptal edildi ING Basketbol Süper Ligi ekipleri Pınar Karşıyaka ile Yukatel Merkezefendi Belediyesi'nin yarın oynayacağı hazırlık maçı iptal edildi.
27.08.2021 Basketbol
FRUTTİ Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin: EuroCup'ta işimiz zor
FRUTTİ Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin: EuroCup'ta işimiz zor FRUTTİ Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, "Yıllardır bu arenada mücadele eden takımlara karşı oynayacağız. İşimiz zor, grup aşamasını mümkün olduğu kadar iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi. Başantrenör Dusan Alimpijevic de taraftara seslenerek ayakların yere sağlam basmasını istedi.
10.07.2021 Eurocup
ULEB Avrupa Kupası'nda gruplar netleşti
ULEB Avrupa Kupası'nda gruplar netleşti Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda 2021-22 sezonu grupları belli oldu.
9.07.2021 Basketbol
Son dakika - THY Avrupa Ligi ve ULEB Avrupa Kupası'nda yer alacak takımlar  belirlendi
Son dakika - THY Avrupa Ligi ve ULEB Avrupa Kupası'nda yer alacak takımlar belirlendi THY Avrupa Ligi ve ULEB Avrupa Kupası'nda gelecek sezon mücadele edecek takımlar belirlendi. THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, ULEB Avrupa Kupası'nda ise Frutti Extra Bursaspor ve Türk Telekom, gelecek sezon Türkiye'yi temsil edecek takımlar oldu.
18.06.2021 Basketbol
ULEB Avrupa Kupası'ndaki 4 maça koronavirüs engeli
ULEB Avrupa Kupası'ndaki 4 maça koronavirüs engeli   ULEB Avrupa Kupası'nın 7. haftasında oynanması planlanan 4 karşılaşma, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelendi.
8.11.2020 Eurocup
ULEB Avrupa Kupası'nda grup kuraları çekildi
ULEB Avrupa Kupası'nda grup kuraları çekildi Basketbolda ULEB Avrupa Kupası'nda 2020-2021 sezonu kura çekimi gerçekleştirildi.
10.07.2020 Basketbol
Galatasaray Doğa Sigorta, Buducnost VOLI'ye konuk olacak
Galatasaray Doğa Sigorta, Buducnost VOLI'ye konuk olacak Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası D Grubu'nun 9. haftasında yarın Karadağ temsilcisi Buducnost VOLI'ye konuk olacak.
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray Doğa Sigorta - Buducnost VOLI: 84-83
Galatasaray Doğa Sigorta - Buducnost VOLI: 84-83 Galatasaray Doğa Sigorta, ULEB Avrupa Kupası'nda normal süresi 76-76 sona eren ve uzatmaya giden maçta Karadağ'ın Buducnost VOLI takımını 84-83 yendi.
1.07.2020 Eurocup
Galatasaray Doğa Sigorta'nın konuğu Buducnost VOLI
Galatasaray Doğa Sigorta'nın konuğu Buducnost VOLI Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası D Grubu üçüncü maçında yarın sahasında Karadağ ekibi Buducnost VOLI'yle karşılaşacak.
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray Doğa Sigorta, İtalya deplasmanında
Galatasaray Doğa Sigorta, İtalya deplasmanında Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası'nın ilk haftasında yarın deplasmanda İtalya temsilcisi Dolomiti Energia ile karşılaşacak.
1.07.2020 Basketbol
7DAYS EuroCup'ta gruplar belli oldu
7DAYS EuroCup'ta gruplar belli oldu 7DAYS EuroCup'ta 2019-2020 sezonu kura çekimi İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrasında TOFAŞ, Galatasaray Doğa Sigorta ve Darüşşafaka Tekfen'in rakipleri belli oldu.
1.07.2020 Eurocup
TOFAŞ, Devin Williams ile anlaştı
TOFAŞ, Devin Williams ile anlaştı TOFAŞ, ABD'li oyuncu Devin Williams ile anlaştı.
TOFAŞ, Devin Williams ile anlaştı
TOFAŞ, Devin Williams ile anlaştı 2019-2020 Sezonu transfer çalışmalarını sürdüren TOFAŞ Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezonu Euroleague takımlarından Buducnost Voli’de tamamlayan Devin Williams ile anlaşma sağladı.
ULEB Avrupa Kupası'na 3 Türk takımı katılacak
ULEB Avrupa Kupası'na 3 Türk takımı katılacak ULEB Avrupa Kupası'nda 2019-2020 sezonunda mücadele edecek takımlar açıklandı.
1.07.2020 Basketbol
THY Avrupa Ligi'nde sezonun MVP'si Vesely
THY Avrupa Ligi'nde sezonun MVP'si Vesely Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2018-2019 sezonunun "En Değerli Oyuncusu (MVP)" Fenerbahçe Beko'nun Çek pivotu Jan Vesely oldu.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe seyirci sayısını korudu, Anadolu Efes artırdı
Fenerbahçe seyirci sayısını korudu, Anadolu Efes artırdı Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2018-2019 sezonunda Fenerbahçe Beko yine en fazla seyredilen 4 takımdan biri olurken, Anadolu Efes geçen sezona göre seyirci sayısında büyük artış yaşadı.
1.07.2020 Basketbol
Buducnost'ta Repesa dönemi sona erdi
Buducnost'ta Repesa dönemi sona erdi Turkish Airlines Euroleague'de de mücadele eden Karadağ ekibi Buducnost VOLI'nin başantrenörü Jasmin Repesa görevinden istifa etti.
Anadolu Efes'in rakibi Barcelona Lassa
Anadolu Efes'in rakibi Barcelona Lassa Anadolu Efes'in Turkish Airlines Euroleague play-off turundaki rakibi Barcelona Lassa oldu
Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı için geri sayım başladı. THY Euroleague'de 29. hafta maçında lider Fenerbahçe Beko, İtalyan temsilcisi Olimpia Milano'ya konuk olacak. Son haftaya girilirken ligi zirvede tamamlamak için parkeye çıkacak olan Fenerbahçe Beko, rakibine karşı çıktığı son 9 maçta kazanan taraf oldu. Peki Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko yenilgiye rağmen zirvede
Fenerbahçe Beko yenilgiye rağmen zirvede THY Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, deplasmanda CSKA Moskova'ya 70-68 yenilmesine karşın zirvedeki konumunu korudu. Anadolu Efes, Buducnost VOLI'yi deplasmanda 91-84 mağlup ederek normal sezonu 4. sırada bitirmeyi garantiledi.
1.07.2020 Basketbol
Buducnost VOLI - Anadolu Efes: 84-91
Buducnost VOLI - Anadolu Efes: 84-91 THY Euroleague 28. hafta mücadelesinde Buducnost VOLI'ye konuk olan Anadolu Efes 91-47 galip geldi. Efes bu galibiyetle normal sezonda 4. olmayı garantiledi ve play-off'a ev sahibi avantajıyla başlayacak.
1.07.2020 Basketbol
THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes, play-off'u garantiledi
THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes, play-off'u garantiledi Ligde 27. hafta maçlarının ardından Anadolu Efes ile Barcelona Lassa, play-off'a kalmayı garantiledi.
Anadolu Efes, Karadağ deplasmanında
Anadolu Efes, Karadağ deplasmanında Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague'in 28. haftasında yarın deplasmanda Karadağ ekibi Buducnost VOLI'ye konuk olacak.
1.07.2020 Basketbol
Obradovic "40 dakika boyunca savaşmazsanız, zorlanırsınız"
Obradovic "40 dakika boyunca savaşmazsanız, zorlanırsınız" Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde Buducnost VOLI'yi 76-67 yendikleri maçla ilgili, "Bu bize örnek oldu, 40 dakika boyunca savaşmazsanız, zorlanırsınız." dedi.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Buducnost Volı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.