ALTIN çeşitlerinde fiyat durumu: Gram/ çeyrek / yarım / tam altın fiyatları kaç liradan alınıyor, kaç liraya satılıyor?
ALTIN çeşitlerinde fiyat durumu: Gram/ çeyrek / yarım / tam altın fiyatları kaç liradan alınıyor, kaç liraya satılıyor? Bugün altın almak ve ya altın bozdurmak isteyen vatandaşlar için son dakika altın fiyatları takip linkini haberimize ekledik. Aynı zamanda gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatlarını yazdık. Gün içinde altın fiyatlarını yakından takip edecekler 2022 Eylül'ün ikinci haftasında altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi öğrenebilir.
12.09.2022 Bilgi Rehberi
14 Ağustos altın fiyatları canlı takip ekranı TIKLA! Gram, ONS, çeyrek, yarım ve tam altın alış-satış fiyatları ne kadar, kaç TL?
14 Ağustos altın fiyatları canlı takip ekranı TIKLA! Gram, ONS, çeyrek, yarım ve tam altın alış-satış fiyatları ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Altın fiyatlarında yaşanan rekor artış sonrasında düşüş yaşanmaya başlanmıştı. Hafta içinin son gününde altın fiyatlarında tekrar bir yükseliş başladı. Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatları ile ilgili detaylar merak ediliyor. İşte 14 Ağustos altın fiyatlarındaki son durum...
14.08.2020 Ekonomi