Son dakika | Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da bulutlar gündüzü geceye çevirdi
Son dakika | Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da bulutlar gündüzü geceye çevirdi Meteoroloji tarafından İstanbul geneline yapılan yağmur uyarısının ardından kentin kuzey kesimlerindeki bulutlanmalar görüntülendi. Bulutlar nedeniyle adeta gündüz geceye döndü. Öte yandan İstanbul'da beklenen yağmur da başladı.
31.10.2019 Gündem
Yağmur bulutlarının gelişi ilginç manzaralar oluşturdu
Yağmur bulutlarının gelişi ilginç manzaralar oluşturdu İstanbul’da öğle saatlerinden itibaren yer yer etkili olan sağanak yağış ve bulutların hızlandırılmış görüntülerdeki hareketleri ilginç görüntüler oluşturdu. Görüntülerde şehrin bir kısmında yağmur yağdığı ve ardından kara bulutların dağılarak güneş açtığı görülüyor. İstanbul’u etkisi altına alan yağış ve ardından açan güneşli hava hızlandırılmış görüntülerde ilginç manzaralar oluşturdu. Görüntülerde şehrin bir kısmına yoğun bir şekilde yağmur yağdığı gözükürken sonrasında havanın açıldığı görülüyor. Bulutların hızlandırılan görüntülerdeki hareketlerinde ise ilginç manzaralar oluştu.
11.09.2019 Haberler
'Türkiye'nin çatısı' Ağrı Dağı şapka taktı
'Türkiye'nin çatısı' Ağrı Dağı şapka taktı Türkiye'nin çatısı olarak nitelendirilen Ağrı Dağı'nın zirvesinde oluşan bulutlar, şapkayı andırdı.
16.03.2018 Gündem
İstanbul karanlığa büründü
İstanbul karanlığa büründü İstanbul'da bir süredir devam eden sıcak havalar yerini serin bir havaya bıraktı. Gökyüzünü kaplayan gri bulutlar kenti karanlığa bürüdü. İstanbul'da bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı bugün yerini serin havaya bıraktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için sağanak yağış uyarısı yaptı. Sabah saatlerinde gökyüzünü gri bulutlar kapladığı görüldü. Bulutların etkisiyle şehir karanlığa büründü. İstanbul'da bugün kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor.
11.09.2019 Yaşam
Edirne'deki bu görüntü uçak düşürebilir
Edirne'deki bu görüntü uçak düşürebilir Edirne’de iki gün boyunca etkili olan sağanak yağış yaşamı olumsuz etkilerken önceki gün kent merkezinin üzerine çöken kara bulutlar dikkat çekti.
11.09.2019 Yaşam