Bünyamin

Bünyamin

Son dakika bünyamin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bünyamin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bünyamin haber sayfamızda...

Bünyamin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.636 bünyamin haberi bulunmuştur.
Sulama havuzuna düşen 7 yaşındaki Bünyamin'den kahreden haber
Sulama havuzuna düşen 7 yaşındaki Bünyamin'den kahreden haber Batman'da sulama amaçlı kullanılan, 2 metre derinliğindeki havuza düşen Bünyamin Ekinci (7), hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' altıncı bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Cadde
Tanıtımı gündem oldu!
Tanıtımı gündem oldu! Kanal D’de bu akşam ekrana gelecek ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinin yeni bölümündeki sahneler, yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un kaçış hikâyesine benzetildi.
3.04.2024 Cadde
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
2.04.2024 Futbol
Eylem Tok ve oğlunu akıllara getiren sahne! 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımı gündem oldu
Eylem Tok ve oğlunu akıllara getiren sahne! 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımı gündem oldu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Tanıtım kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.
2.04.2024 Televizyon
Eylem Tok ve oğlunu akıllara getiren sahne! 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımı gündem oldu
Eylem Tok ve oğlunu akıllara getiren sahne! 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımı gündem oldu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Tanıtım kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.
2.04.2024 Cadde
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
2.04.2024 Futbol
Siirt'te feci kaza! 6 araç birbirine girdi
Siirt'te feci kaza! 6 araç birbirine girdi Siirt'te 6 araç zincirleme kazaya karıştı, yaralanan olmadı.
29.03.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' beşinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
Murat Kurum, 'Güvenlik meselemiz' dedi, deprem riskine dikkat çekti
Murat Kurum, 'Güvenlik meselemiz' dedi, deprem riskine dikkat çekti AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 'İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması bizim milli güvenlik meselemiz, beka meselemiz. O yüzden bu çalışmaları yapmak zorundayız. Geleceğimize, çocuklarımıza bu kutlu şehri emanet etmek durumundayız.' açıklamasını yaptı.
23.03.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas' zirvede! Umut, Emirkıranlar'ın kabusu oldu
'Taş Kağıt Makas' zirvede! Umut, Emirkıranlar'ın kabusu oldu Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'; tansiyonun hiç düşmediği, aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi.  Umut Tanrıkulu’nun (Ekin Koç) avukat olarak İstanbul’a dönmesi ve Emirkıranlar’dan intikam almak için beş yıl boyunca çalıştığı planı hayata geçirmesi gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
21.03.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta Fecir babasına rest çekti! Umut karşısına çıkınca şoka uğradı
'Taş Kağıt Makas'ta Fecir babasına rest çekti! Umut karşısına çıkınca şoka uğradı Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' dördüncü bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
21.03.2024 Cadde
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketine atanan kayyum intihar etti
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketine atanan kayyum intihar etti Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerinde kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, Başakşehir'de bulunan evinin 9. katından aşağı atlayarak hayatına son verdi.
20.03.2024 Gündem
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, “Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti. Bu kadar acı olaylar yaşanıyorken, neden tedbir alınmıyor” diye konuştu.
19.03.2024 Haberler
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, “Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti. Bu kadar acı olaylar yaşanıyorken, neden tedbir alınmıyor” diye konuştu.
19.03.2024 Gündem
Attila Gökçe'den Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası tepki: Asıl çaresizlik Fernando Santos'ta
Attila Gökçe'den Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası tepki: Asıl çaresizlik Fernando Santos'ta Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları siyah-beyazlı ekibin oyununu ve karşılaşmayı değerlendirdi.
17.03.2024 Beşiktaş
Dario Saric: İlk kez böyle bir şeye şahit oluyorum!
Dario Saric: İlk kez böyle bir şeye şahit oluyorum! Antalyasporlu futbolcu Dario Saric, Beşiktaş deplasmanında 2-1 kazandıkları maçtan sonra konuştu.
16.03.2024 Antalyaspor
Bünyamin Balcı: Bizim için çok önemli bir maçtı!
Bünyamin Balcı: Bizim için çok önemli bir maçtı! Antalyaspor'un Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçtan sonra Bünyamin Balcı açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Antalyaspor
Beşiktaş'ta mağlubiyet serisi 3 maça çıktı! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u galip
Beşiktaş'ta mağlubiyet serisi 3 maça çıktı! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u galip Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.
16.03.2024 Beşiktaş
Bakan Özhaseki'den 'rantsal dönüşüm' tepkisi
Bakan Özhaseki'den 'rantsal dönüşüm' tepkisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki hangi parti olursa olsun kentsel dönüşüm için belediyelere yardım edeceklerini söyledi. Özhaseki, "Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin" şeklinde konuştu.
16.03.2024 Gündem
İstanbul'da 36 saatlik elektrik kesintisi isyanı!
İstanbul'da 36 saatlik elektrik kesintisi isyanı! Esenyurt'ta arıza nedeniyle başlatılan çalışmalar kapsamında 36 saat süren elektrik kesintisi mahalleliyi isyan ettirdi. Esnaf kepenkleri kırarak dükkanlarını açarken, Et ve süt ürünleri satan esnaf, ürünlerinin bozulduğunu dile getirdi.
15.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas seyircinin yüreğini dağladı
Taş Kağıt Makas seyircinin yüreğini dağladı Taş Kağıt Makas’ın yayınlanan son bölümünde babası Rıza’yı kurtarmak için büyük çaba sarf eden Umut’un, Avukat Harun Yakar tarafından ihanete uğraması ekrana geldi.
14.03.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas' bu kez ağlattı! Rıza'nın sözleri yürekleri yaktı
'Taş Kağıt Makas' bu kez ağlattı! Rıza'nın sözleri yürekleri yaktı Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla cezaevine konulan Rıza'nın, oğlu Umut’a, “Ayakkabılarımı kapının önüne koy ki; seni yalnız sanmasınlar” sözleri yürekleri dağladı. Umut’un babasını cezaevinden kurtaracak tek umudu olan Avukat Harun Yakar’ın, son anda davayı satması ise geceye damga vurdu.
14.03.2024 Cadde
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum'
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum' İzmir'de 1 yaşında tek başına dolaşırken bulunan ve ailesine de ulaşılamayınca önce çocuk esirgeme kurumuna, ardından da evlatlık olarak bir aileye verilen Güler Güven, 47 yıl sonra biyolojik ailesini arıyor. Gençlik dönemlerinde de bazı şüpheleri olduğunu söyleyen Güler, çocukluğunu ve yaşadıklarını anlattı.
27.03.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bünyamin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.