'Sokağa bu kadar seksi çıkmazsın'
'Sokağa bu kadar seksi çıkmazsın' Burak Dayı’yla ilişkisini altı ay önce sonlandıran Merve Boluğur, yeni bir aşka yelken açtı. İşletmeci Meriç Kırdan'la paylaşım yapan ünlü oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düştü.
28.03.2021 Cadde
Merve Boluğur'dan eski sevgilinin baş harfine sansür
Merve Boluğur'dan eski sevgilinin baş harfine sansür Merve Boluğur, yaz günlerinden kalma bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Boluğur’un, fotoğrafı paylaşırken kolyesinde bulunan eski sevgilisinin isminin baş harfini sansürlemesi dikkat çekti.
25.03.2021 Cadde
Merve Boluğur sürprizini açıkladı! Şarkıcı oluyor
Merve Boluğur sürprizini açıkladı! Şarkıcı oluyor Son dönemde açıklamaları ve paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Merve Boluğur, YouTube kanalı açmasının ardından yeni sürprizini duyurdu. Şarkıcı Işın Karaca'dan, ünlü oyuncunun açıklamasına dikkat çeken bir karşılık geldi.
8.01.2021 Cadde
Merve Boluğur, YouTuber oldu
Merve Boluğur, YouTuber oldu Oyuncu Merve Boluğur, YouTube kanalında ilk teaser'nı yayınladı. Boluğur, kanalında aradığı erkek ile ilgili esprili sözleriyle dikkat çekti. Merve Boluğur'a hemcinslerinden mesaj yağdı.
17.12.2020 Cadde
Merve Boluğur'dan şaşırtan maske açıklaması
Merve Boluğur'dan şaşırtan maske açıklaması Cihan Şensözlü'nün Youtube’da sunduğu ‘Sanane Cihanna’ programının ilk konuğu oyuncu Merve Boluğur oldu. Boluğur, maske açıklamasıyla şaşkınlık yarattı.
26.09.2020 Cadde
Merve Boluğur: Sevmeye gücü olan adamla olurum
Merve Boluğur: Sevmeye gücü olan adamla olurum Oyuncu Merve Boluğur, sessizlik detoksu yaptı. Önceki gün tek başına Maçka Parkı'nda otururken objektiflere yansıyan Boluğur, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
24.09.2020 Cadde
Merve Boluğur'un eski sevgilisi Burak Dayı sosyal medyada linç yedi
Merve Boluğur'un eski sevgilisi Burak Dayı sosyal medyada linç yedi Oyuncu Merve Boluğur ile ayrıldıktan sonra Instagram hesabından Burcu Özberk'in fotoğrafına yorum yapan Burak Dayı, ünlü oyuncunun takipçilerinden linç yedi. Burak Dayı'yı gelen mesajlar yüzünden Instagram hesabını sildi.
21.09.2020 Cadde
Merve Boluğur: Kraliçe gibi hissediyorum
Merve Boluğur: Kraliçe gibi hissediyorum 33'üncü yaşına giren Merve Boluğur, Instagram hesabından doğum günüyle ilgili paylaşımda bulundu. "Çok şanslı bir kadınım" diyen oyuncu, giderek daha da sevmeyi keşfettiğini belirtti.
16.09.2020 Cadde
Merve Boluğur maskesiz taksiye bindi!
Merve Boluğur maskesiz taksiye bindi! Hayranı olan sanat direktörü Burak Dayı ile ilişkisini bitiren oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Bebek’te görüntülendi.
16.09.2020 Cadde
Burak Dayı'dan Burcu Özberk’e yakın takip
Burak Dayı'dan Burcu Özberk’e yakın takip Instagram’daki iki yıllık takibi ve yorumları sonunda Merve Boluğur’u aşka ikna eden Burak Dayı, güzel oyuncudan ayrılır ayrılmaz başka bir ünlüyü takibe aldı. Dayı, bu kez de Burcu Özberk’i beğeni yağmuruna tuttu.
11.09.2020 Cadde
Merve Boluğur: Hayat ne güzel
Merve Boluğur: Hayat ne güzel Sanat direktörü Burak Dayı ile ayrılmasının ardından soluğu Alaçatı'da alan oyuncu Merve Boluğur, tatil pozlarınıı paylaşmaya devam ediyor. Boluğur'un "Hayat ne güzel" notuyla yaptığı son paylaşım çok sayıda beğeni aldı.
9.09.2020 Cadde
Merve Boluğur'dan dikkat çeken paylaşımlar
Merve Boluğur'dan dikkat çeken paylaşımlar Uzun zaman sonra yeni bir aşka yelken açan Merve Boluğur’un, sevgilisi Burak Dayı ile ayrıldığı iddia edildi. Ayrılık iddialarının ardından Boluğur'un paylaştığı bikinili fotoğrafları ve anlamlı mesajları dikkat çekti.
5.09.2020 Cadde
Merve Boluğur ve Burak Dayı ayrıldı mı?
Merve Boluğur ve Burak Dayı ayrıldı mı? Oyuncu Merve Boluğur, sevgilisi Burak Dayı’nın baş harfini taşıyan aşk kolyesini çıkardı. Bunun üzerine Burak Dayı’nın Instagram hesabını da kapaması, ayrılık iddialarını gündeme getirdi.
4.09.2020 Cadde
Merve Boluğur kahkahalarıyla dikkat çekti
Merve Boluğur kahkahalarıyla dikkat çekti Sosyal medya paylaşımları ve Burak Dayı ile yaşadığı birliktelikle yaz aylarının en çok konuşulan isimlerinden olan oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
28.08.2020 Cadde
Merve Boluğur'un annesinden Burak Dayı açıklaması
Merve Boluğur'un annesinden Burak Dayı açıklaması Sanat direktörü Burak Dayı ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu Merve Boluğur, önceki gün annesi Nehra Boluğur ile Nişantaşı'ndaydı.
22.08.2020 Cadde
Merve Boluğur'un alışveriş stili dikkat çekti
Merve Boluğur'un alışveriş stili dikkat çekti Sürpriz ilişkisi ile magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur ve sevgilisi Burak Dayı, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
20.08.2020 Cadde
Merve Boluğur'dan sevgilisi Burak Dayı'ya özel kolye
Merve Boluğur'dan sevgilisi Burak Dayı'ya özel kolye Oyuncu Merve Boluğur, kendisinin ve sevgilisi Burak Dayı’nın baş harfinin yer aldığı kolyeyi Instagram'dan paylaştı.
15.08.2020 Cadde
Merve Boluğur'a tanınmayanından sevgili!
Merve Boluğur'a tanınmayanından sevgili! Kendisini uzun zamandır takip eden hayranı Burak Dayı ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu Merve Boluğur, tatil dönüşü Nişantaşı'ndaki bir mağazadan çıkarken görüntülendi.
13.08.2020 Cadde
Merve Boluğur: Taşın üstüne taş oturdu
Merve Boluğur: Taşın üstüne taş oturdu Hayranı olan Burak Dayı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, Antalya'da verdiği tatil pozunu takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncu, yakın arkadaşının "Hep böyle oturursun zaten" yorumuna, "Taşın üstüne taş oturdu" şeklinde yanıt verdi.
7.08.2020 Cadde
Merve Boluğur: Kırmızı ruj sürmeye kıyamıyorum
Merve Boluğur: Kırmızı ruj sürmeye kıyamıyorum Sosyal medya hesabındaki pozları ve sözleriyle adından söz ettiren Merve Boluğur, bu kez gittiği bir kafenin mutfağından pozunu paylaştı. Boluğur, paylaşımına "Kırmızı ruj sürmeye kıyamıyorum" notunu düştü.
1.08.2020 Cadde
Merve Boluğur'dan aşk pozu!
Merve Boluğur'dan aşk pozu! Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşının yüzünü ilk kez gösteren oyuncu Merve Boluğur, sevgilisiyle yeni pozunu yayınladı. Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma "Kumralım" notunu düştü.
28.07.2020 Cadde
Merve Boluğur ve Burak Dayı aşkı uzun ömürlü mü?
Merve Boluğur ve Burak Dayı aşkı uzun ömürlü mü? Merve Boluğur ile Burak Dayı aşkı son günlerde çok sık konuşuluyor. Bir kez daha 'ünlü/hayran aşkı' dosyası açılmış vaziyette. Peki Merve Boluğur ve Burak Dayı aşkı gerçekten uzun ömürlü olur mu?
27.07.2020 İlişkiler