Cami Avlusu

Cami Avlusu

Son dakika cami avlusu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cami avlusu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cami avlusu haber sayfamızda...

Cami Avlusu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 199 cami avlusu haberi bulunmuştur.
‘Cami avlusu kokteyle döndü’
‘Cami avlusu kokteyle döndü’ Sanatçı Ahmet Özhan, vefat eden ünlü isimler için Teşvikiye Camii’nde düzenlenen törenleri eleştirdi.
13.03.2024 Cadde
Yok böyle vicdansızlık! Yeni doğmuş bebeği cami avlusuna bıraktılar
Yok böyle vicdansızlık! Yeni doğmuş bebeği cami avlusuna bıraktılar Şırnak’ta cami avlusuna bırakılan yeni doğmuş kız bebek, özel bir hastaneye sevk edildi. Bebeğin soğuk havada kalması nedeniyle hayati tehlikesinin devam etti belirtildi.
27.02.2024 Gündem
Manisa'da cami avlusunda cinayet! Arkadaşı öldürdü
Manisa'da cami avlusunda cinayet! Arkadaşı öldürdü Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, cami avlusunda arkadaşı İbrahim G. (35) tarafından bıçaklanan Feyzullah Demir (36) hayatını kaybetti.
4.02.2024 Gündem
Kalp krizinden hayatını kaybeden sözleşmeli er, toprağa verildi
Kalp krizinden hayatını kaybeden sözleşmeli er, toprağa verildi Şırnak'ta vatani görevini yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden piyade Sözleşmeli Er Volkan Demir (28), Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde toprağa verildi.
17.03.2023 Gündem
Yozgat’ta çocuğu kucağındayken bıçaklanan kadın ilk kez konuştu
Yozgat’ta çocuğu kucağındayken bıçaklanan kadın ilk kez konuştu Yozgat'ta cami avlusunda tartıştığı eski eşi tarafından çocuğunun gözü önünde bıçaklanan Elif Beyzanur Muş, yaşadığı dehşetin ardından ilk kez konuştu.
27.08.2022 Gündem
Cami avlusundaki cinayete 18 yıl hapis talebi
Cami avlusundaki cinayete 18 yıl hapis talebi Antalya'da, cami avlusunda yer tartışmasında Bekir Veziroğlu'nu öldüren Mustafa Alaca’nın, eylemi haksız tahrik altında işlediği gerekçesiyle 18 yıl hapsi istendi. Bu arada, Bekir Veziroğlu'nun kardeşi Erdoğan Veziroğlu'nun da 6 yıl önce öldürüldüğü ortaya çıktı.
15.02.2022 Gündem
Bursa'da zaman şiiri - Ahmet Hamdi Tanpınar
Bursa'da zaman şiiri - Ahmet Hamdi Tanpınar Ahmet Hamdi Tanpınar’ın eserlerinde zaman, basit bir süreklilik değil, çok katlı ve karmaşık bir akıştır. “Bursa’da Zaman” şiiri bunun örneklerindendir. Tanpınar’ın sağlam bir tarih bilincine dayanan geniş bir kültürü vardır. Bu şiirde de bunu görmekteyiz. İşte Bursa'da zaman şiirinin sözleri.
2.11.2023 Şiirler
İran medyasından 'Ayasofya' açıklaması! Yüzyılın en önemli olaylarından biri
İran medyasından 'Ayasofya' açıklaması! Yüzyılın en önemli olaylarından biri Gelen son dakika haberine göre; İran devlet televizyonu, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin 86 yıl sonra yeniden ibadete açılmasını, "yüzyılın en önemli olaylarından biri" olarak niteledi.
24.07.2020 Dünya
İmam kendini asan genci son anda kurtardı!
İmam kendini asan genci son anda kurtardı! Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, caminin avlusunda gölgeliğe kendini iple asan gencin hayatını imam kurtardı. Genç tedaviye alınırken, imam İlhan Akar vatandaşlık görevini yaptığını söyledi.
23.07.2020 Yaşam
Cuma namazı saat kaçta, hangi camilerde kılınacak? 12 Haziran cuma namazı kılınacak olan camiler ve namaz vakitleri
Cuma namazı saat kaçta, hangi camilerde kılınacak? 12 Haziran cuma namazı kılınacak olan camiler ve namaz vakitleri Cuma namazı için kısa bir süre kala müslümanlar hangi camilerde cuma namazı kılınabileceğini araştırmaya devam ediyor. Corona virüs nedeniyle uzun bir süredir camilerde cemaat ile namaz kılınması yasaklanmıştı. 18 Mayıs'ta gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından alınan karar ile 29 Mayıs itibariyle camilerde öğle, ikindi ve cuma namazının gerekli tedbirler alındıktan sonra kılınabileceği duyurulmuştu. 29 Mayıs ve 5 Haziran'da cuma namazını camilerin avlularında kılan binlerce müslüman hangi camilerde cuma namazı kılınacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Cuma namazı saat kaçta?
12.06.2020 Gündem
Cuma namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak?
Cuma namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Corona virüs salgını sonrası Türkiye yavaş yavaş normale dönerken camilerin açılmasıyla birlikte cuma namazı da kılınmaya başlandı. Bugün de cuma namazı vesilesiyle Müslümanlar camilere akın edecek. Şimdi binlerce kişi 'Cuma namazı saat kaçta kılınacak?' sorusunu soruyor.
12.06.2020 Gündem
Son dakika! Cuma namazı vakti vatandaş cami avlusu, stadyum ve pazar yerlerini doldurdu
Son dakika! Cuma namazı vakti vatandaş cami avlusu, stadyum ve pazar yerlerini doldurdu Gelen bir son dakika haberine göre; Kovid-19 normalleşme sürecinde tüm ülkede, vatandaşlar cuma namazı için cami avlularına koştu. Önceden dezenfekte edilen cami avlularında vatandaşların ellerine dezenfektan sıkıldı, maske takmaları ve sosyal mesafe kuralına uymaları için uyarılar yapıldı.
5.06.2020 Gündem
Cuma namazı hangi camilerde, saat kaçta kılınacak? 29 Mayıs Cuma namazı kılınacak camiler belirlendi! İşte kurallar...
Cuma namazı hangi camilerde, saat kaçta kılınacak? 29 Mayıs Cuma namazı kılınacak camiler belirlendi! İşte kurallar... Cuma namazı kılınacak camiler belirlendi. Bugün kılınacak olan Cuma namazı hakkında bilgilenmek isteyenler arayışa koyuldu. Corona virüs nedeniyle son zamanlarda kapatılan camilerde cuma namazı kılınmıyordu. Normalleşme tarihlerinin açıklanmasıyla birlikte cuma namazının bugün nerede kılınacağı merak konusu oldu. İstanbul Valiliği, bugün cuma namazı kılınacak olan camileri açıkladı. Peki cuma namazı hangi camilerde, saat kaçta kılınacak? İşte 29 Mayıs 2020 Cuma namazı hakkında bilinmesi gerekenler...
29.05.2020 Gündem
Cami avlusunda kavga çıkınca müezzin ezanı 2. kez okudu!
Cami avlusunda kavga çıkınca müezzin ezanı 2. kez okudu! İstanbul Pendik’te bulunan cami avlusunda aynı aileden olduğu iddia edilen bir grup arasında kavga çıktı. Cami müezzini, öğle ezanının ardından çıkan kavgayı sonlandırmak için bir kez daha ezan okudu. Fakat grup buna aldırış etmedi. Avludaki sandalyelerin de kullanıldığı kavga güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kavgada 5 kişi yaralandı.
25.02.2020 Gündem
Cami inşaatında çökme! Yaralılar var
Cami inşaatında çökme! Yaralılar var Trabzon’da inşaat halindeki caminin avlusunun temeli çöktü. Olayda yaralanan 2 işçi tedaviye alındı.
7.10.2019 Gündem
Camiye bırakılan bebeğin hayatı dram çıktı! Ölümcül hasta…
Camiye bırakılan bebeğin hayatı dram çıktı! Ölümcül hasta… Cami avlusuna bırakılan bebek yaşam mücadelesi veriyor. Adıyaman'da, dün cami avlusunda bulunan ve muayenesinde akut böbrek yetmezliği  teşhisi konulan bebek, yoğun bakımda tedavi ediliyor.
22.07.2019 Gündem
ATV ile gezi ölümle bitti
ATV ile gezi ölümle bitti Suşehri ilçesine bağlı Kavşut köyünde meydana gelen ATV kazasında 1 kişi öldü 1 kişi ağır yaralı.
11.09.2019 Yaşam
Kıyafetleri bile aynıydı... Hemşireler tanıyınca kimliği tespit edildi
Kıyafetleri bile aynıydı... Hemşireler tanıyınca kimliği tespit edildi Esenyurt'ta Suriyeli bir kadın 5 günlük bebeğini cami avlusuna bırakıp kaçtı. Ambulans ekipleri tarafından tesadüfen doğduğu Esenyurt Devlet Hastanesi'ne getirilen erkek bebeği, hemşireler kıyafetlerinden tanıyınca annesinin kimliği ortaya çıktı. Polis Suriyeli Anne Meryem İ.'yi arıyor.
7.02.2019 Gündem
Kıyafetleri bile aynıydı... Hemşireler tanıyınca kimliği tespit edildi
Kıyafetleri bile aynıydı... Hemşireler tanıyınca kimliği tespit edildi Esenyurt'ta Suriyeli bir kadın 5 günlük bebeğini cami avlusuna bırakıp kaçtı. Ambulans ekipleri tarafından tesadüfen doğduğu Esenyurt Devlet Hastanesi'ne getirilen erkek bebeği, hemşireler kıyafetlerinden tanıyınca annesinin kimliği ortaya çıktı. Polis Suriyeli Anne Meryem İ.'yi arıyor.
7.02.2019 Gündem
Madde bağımlısı şahıs cami avlusunda kendini yaktı
Madde bağımlısı şahıs cami avlusunda kendini yaktı Ataşehir’de madde bağımlısı bir şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple cami avlusunda kendini ateşe verdi. Şahıs alev alev yandıktan sonra söndü, sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı. Olay, 04.00 saatlerinde, Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi, Kocasinan Caddesi üzerinde bulunan Küçükbakkalköy Merkez Camisi avlusunda meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen madde bağımlısı bir şahıs, caminin tuvaletinde henüz bilinmeyen bir nedenle kendini yaktı. Caminin tuvaletinden çıkıp avluya gelen şahıs, burada da çığlık ata ata yanmaya devam etti. Olayı gören çevrede ki vatandaşlar durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kendiliğinden söndü Olay yerine gelen sağlık ekipleri alev alev yanan şahsın ateşini söndüğünü ve yerde baygın bir vaziyette yatarken buldu. Şahsa ilk müdahale olay yerinde yapıldı, daha sonra şahıs İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yara ve Yanık Merkezi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise şahsın çevrede yanmakta olan eşyalarını söndürdü. “Camiyi yakıyorlar sandım” Olay sırasında lavaboya kalktığını ve dışarıda ki itfaiyeyi görünce caminin kundaklandığını düşünen Ali Çiçek, “Burada 3-5 aydır bir tinerci var. Geliyor burada kendini kesiyor, saçı başı dağınık, caminin etrafında yatıyor, burada ki millet para veriyor alıştı buraya. 30-35 yaşlarında ailesi de yok galiba devamlı burada. Ben lavaboya kalkmıştım, camdan baktım polis ve itfaiye arabalarını görünce camiyi yakıyorlar sandım. İndim sordum biri kendini yakmış dediler” dedi. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri, şahsın eşyaları ve cami avlusu üzerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Madde bağımlısı şahıs cami avlusunda kendini yaktı
Madde bağımlısı şahıs cami avlusunda kendini yaktı Ataşehir’de madde bağımlısı bir şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple cami avlusunda kendini ateşe verdi. Şahıs alev alev yandıktan sonra söndü, sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı.
24.11.2018 Gündem
Cami avlusundaki infaz kan dondurdu
Cami avlusundaki infaz kan dondurdu Giresun’un Görele ilçesinde cenaze namazına katılan bir kişinin cami avlusunda husumetlisi tarafından silahla vurularak öldürülme anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
8.11.2018 Gündem
Cami avlusundaki infaz kan dondurdu
Cami avlusundaki infaz kan dondurdu Giresun’un Görele ilçesinde cenaze namazına katılan bir kişinin cami avlusunda husumetlisi tarafından silahla vurularak öldürülme anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
8.11.2018 Gündem
Cami avlusunda kurşun yağmuruna tutuldu
Cami avlusunda kurşun yağmuruna tutuldu Kayseri'de cami avlusunda gerçekleştirilen silahlı saldırıda bir kişi 15 el ateş edilerek vuruldu. Ağır yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Yeşil Mahalle meydanında bulunan Meydan Camii'nde gerçekleştirilen olayda 65 yaşındaki B.B. silahlı saldırıda ağır yaralandı. Ağır yaralanan B.B., ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı B.B. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde inceleme yapan ekipler 15 adet kovan tespit etti. Yetkililer, silahlı saldırı sonrasında olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Amasya'da, 117 Afgan sığınmacı cami avlusunda kalıyor
Amasya'da, 117 Afgan sığınmacı cami avlusunda kalıyor Afganistan'da yaşanan iç savaştan kaçan ve yasa dışı yollardan sınırı geçerek Ankara'ya, oradan da Amasya'ya gelen 117 Afgan uyruklu sığınmacı, Mehmetpaşa Mahallesi Gümüşlü Camii avlusuna yerleşti. 5 gündür cami avlusunda zor şartlarda kalan sığınmacılar, serdikleri örtü ve kartonlar üzerinde geceliyor. Elbiselerini şadırvanda yıkayan ve cami etrafındaki korkuluklara asan Afgan sığınmacılar, kendilerine yardım eli uzatılmasını istedi. Amasya'da kalacak kiralık ev aradıklarını ancak kendilerine ev verilmediğini anlatan sığınmacılar, çaresizlikten cami avlusunda kaldıklarını belirtti. Afgan sığınmacı Abdullah Khavari ülkelerindeki iç savaştan kaçtıklarını belirterek, "Ankara'dan başvuru yaptık, Ankara'da bizi Amasya'ya gönderdi. 5 gündür caminin avlusunda kalıyoruz. Bize yardım edilmesini istiyoruz" dedi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cami Avlusu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.