Can Yapıcıoğlu

Can Yapıcıoğlu

Son dakika Can Yapıcıoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Can Yapıcıoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Can Yapıcıoğlu haber sayfamızda...

Can Yapıcıoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65 can yapıcıoğlu haberi bulunmuştur.
Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca'ya Barselona tatili hediye etti!
Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca'ya Barselona tatili hediye etti! Geçtiğimiz Ekim ayında uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen Can Yapıcıoğlu ile süpriz bir şekilde nikah masasına oturan şarkıcı Işın Karaca, 7 Mart'ta 51'inci yaşına girdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isim, eşinin doğum günü için kendisine Barselona tatili hediye ettiğini söyleyerek; birlikte çekilen karelerini yayınladı.
9.03.2024 Cadde
'Dekolte' göndermesi! 'Bende ses var, sen vücudunu kullanıyorsun'
'Dekolte' göndermesi! 'Bende ses var, sen vücudunu kullanıyorsun' Uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen Can Yapıcıoğlu ile geçtiğimiz ay Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da hayatını birleştiren Işın Karaca, evliliği hakkında "Ben bile şok" dedi. Ünlü popçu, 'Şarkı söylerken çok bağırıyor' eleştirilerine de cevap verdi.
22.11.2023 Cadde
Işın Karaca ile Can Yapıcıoğlu, Amsterdam'da dünyaevine girdi
Işın Karaca ile Can Yapıcıoğlu, Amsterdam'da dünyaevine girdi Şarkıcı Işın Karaca, uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da hayatını birleştirdi. Daha önce "Evlnemeye vaktimiz yok" diyen iki çocuk annesi Karaca, sürpriz nikâh sonrası sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.
28.10.2023 Cadde
Işın Karaca 'kanser değilim' diyerek paylaştı: Saklamak artık zor gelmeye başladı
Işın Karaca 'kanser değilim' diyerek paylaştı: Saklamak artık zor gelmeye başladı Ünlü sanatçı Işın Karaca Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 'Saklamak artık daha zor gelmeye başladı' diyerek ' Hastalığımın adı Alopeci Universal (AU) Kısaca saç kıranın son evresi...' açıklamasında bulundu.
8.07.2023 Cadde
Işın Karaca: İstanbul’a tekrar yerleşmeyi düşünmüyorum
Işın Karaca: İstanbul’a tekrar yerleşmeyi düşünmüyorum Işın Karaca ve müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu, önceki gün Baltalimanı'nda bir kahvaltıcıda görüntülendi. Keyifli halleriyle dikkat çeken çiftten ünlü şarkıcı, basın mensuplarının kendilerini görüntülemesine zafer işareti yaparak karşılık verdi.
20.04.2023 Cadde
Yeni klip
Yeni klip  Işın Karaca, ‘Sen Ben Aşk’ albümündeki ‘Bu Gece’ şarkısını kliplendirdi.
22.11.2022 Cadde
‘Evlendik’
‘Evlendik’ Işın Karaca ve müzisyen Can Yapıcıoğlu, bir arkadaşlarının düğününde objektiflere takıldı.
9.11.2022 Cadde
Deniz keyfi
Deniz keyfi Işın Karaca ve sevgilisi Can Yapıcıoğlu, Bodrum tatilinden sonra Çeşme’ye geçti.
16.07.2022 Cadde
Işın Karaca-Can Yapıcıoğlu, Bodrum'da aşka geldi!
Işın Karaca-Can Yapıcıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Türk Pop Müziği'nin güçlü yorumcularından Işın Karaca, Kurban Bayramı'nın ilk günü Bodrum'da sahne aldı. Son dönemde açıklamalarıyla dikkat çeken sanatçı, konserin ardından Gölköy'de müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile denizin ve güneşin tadını çıkarmayı da ihmal etmedi. Neşeleri bir hayli yerinde olan ikilinin iskelede romantik anları objektiflere böyle yansıdı.
12.07.2022 Cadde
İskelede romantizm
İskelede romantizm KAMİL SÜMER- Işın Karaca ve sevgilisi Can Yapıcıoğlu, önceki gün Gölköy’de bir plajda objektiflere takıldı...
12.07.2022 Cadde
Şarkıcı Yeliz'den Işın Karaca'nın sözlerine tepki!
Şarkıcı Yeliz'den Işın Karaca'nın sözlerine tepki! Son dönemde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Işın Karaca, Gülşen'in sahne kıyafetleriyle ilgili son olarak "Artık mide bulandırıyor. Kadın eti bu kadar ucuz mu ya?" açıklamasını yapmıştı. Şarkıcı Yeliz, Karaca'nın bu sözlerini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla sert bir dille eleştirdi.
28.04.2022 Cadde
Işın Karaca: Saçma sapan şeyler, mide bulandırıyor!
Işın Karaca: Saçma sapan şeyler, mide bulandırıyor! Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı Işın Karaca, önceki akşam sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile gittiği bir mekan çıkışı görüntülendi. Gülşen'in sahne kostümleriyle ilgili sözleri sorulan Karaca, bir kez daha çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
28.04.2022 Cadde
'Sanatçı topluma yön verendir'
'Sanatçı topluma yön verendir' Işın Karaca, Gülşen’in sahne kıyafetleri için “Biz böyle şeyler görmedik. Sanatçı topluma yön verendir” dedi
28.04.2022 Cadde
Işın Karaca taşınıyor! Urla aşkı çabuk bitti
Işın Karaca taşınıyor! Urla aşkı çabuk bitti İzmir’de konser verirken topuklu ayakkabısıyla kayıp düştüğü için ayağı kırılan ve şimdilerde istirahat eden Işın Karaca, bir süredir Urla'da yaşıyordu. Her fırsatta burada çok mutlu olduğunu söyleyen ünlü isim, taşınmaya karar verdi.
21.02.2022 Cadde
Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile sanatçılar Safranbolu'da
Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile sanatçılar Safranbolu'da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile bazı sanatçı ve oyuncular, Karabük'ün UNESCO Dünya Mirası listesinde bulunan tarihi evleri ile ünlü Safranbolu ilçesine geldi.
9.11.2021 Haberler
Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile sanatçılar Safranbolu'da
Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile sanatçılar Safranbolu'da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile bazı sanatçı ve oyuncular, Karabük'ün UNESCO Dünya Mirası listesinde bulunan tarihi evleri ile ünlü Safranbolu ilçesine geldi.
9.11.2021 Kültür Sanat
Echo’da Karaca fırtınası esti
Echo’da Karaca fırtınası esti Urla’ya yerleşen şarkıcı Işın Karaca, Mordoğan Echo’da unutulmaz bir konser verdi.
26.07.2021 Ege
Teklisi çıkıyor
Teklisi çıkıyor Işın Karaca, yeni teklisi ‘Bir Yol Var’la cuma günü sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
16.06.2021 Cadde
Yaz sezonu için gün sayıyorlar
Yaz sezonu için gün sayıyorlar Ünlü şarkıcılar, Alaçatı Club Baba içerisindeki Hayal Kahvesi’nde akşam yemeğinde buluştu. İşletme, Selami Şahin, Işın Karaca, Gökhan Türkmen ve Ayta Sözeri’yi ağırladı.
15.06.2021 Ege
Işın Karaca ve sevgilisi Can Yapıcıoğlu'nun romantik anları
Işın Karaca ve sevgilisi Can Yapıcıoğlu'nun romantik anları Işın Karaca ve sevgilisi Can Yapıcıoğlu, önceki gün Çeşme Ayayorgi'de görüntülendi. Karaca'nın sevgilisini öpücük yağmuruna tuttuğu anlar kameraya yansıdı.
15.06.2021 Cadde
Işın Karaca: Ödüm kopuyor!
Işın Karaca: Ödüm kopuyor! "Hayatım boyunca hiç başka bir iş yapmayı düşünmedim" diyerek müziğe olan tutkusunu dile getiren Işın Karaca, Cansu Kurtçu'dan 'doğum günü hediyesi' olarak gelen ‘Bir Yol Var’ isimli yeni şarkısını duyurdu. Dokuz yaşında bir kızı olan sanatçı, yaklaşık 1.5 yıldır devam eden pandemi döneminin zorluklarını anlatırken, en büyük kaygısı ve korkusunu açıkladı. Fenerbahçe taraftarı olan Karaca, son haftaya taşınan üç ihtimalli Süper Lig şampiyonluk yarışı hakkında da konuştu.
15.05.2021 Cadde
Işın Karaca: Ölünün arkasından konuşulmaz
Işın Karaca: Ölünün arkasından konuşulmaz Şarkıcı Işın Karaca ve sevgilisi Can Yapıcıoğlu, önceki gün Rumeli Hisarı'nda görüntülendi. Sabah erken saatlerde restoranda kahvaltı yapan Karaca ve Yapıcıoğlu, gazetecilerin röportaj isteğini kırmadı.
18.03.2021 Cadde
‘Pandemide ürettik’
‘Pandemide ürettik’ Işın Karaca ve sevgilisi Can Yapıcıoğlu, Rumeli Hisarı’nda kahvaltı yaptı.
18.03.2021 Cadde
Işın Karaca: Ünlü olmak artık dünyanın en kolay şeyi!
Işın Karaca: Ünlü olmak artık dünyanın en kolay şeyi! "Biz, gerçekten bir meziyetimiz olduğu için ünlü olduk" diyen Işın Karaca, "Artık dünyanın en kolay şeyi ünlü olmak" ifadesini kullandı. Karaca, zamanında müzik kanallarında yayınlanan videolar üzerinden teknolojinin geldiği nokta konusunda çekincelerini de dile getirdi.
13.03.2021 Cadde
‘Serçe’ ile yolda
‘Serçe’ ile yolda Işın Karaca, söz ve müziğine sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile imza attığı ‘Serçe’ parçasıyla geliyor.
22.02.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Can Yapıcıoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.