Cansız

Cansız

Son dakika cansız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cansız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cansız haber sayfamızda...

Cansız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.971 cansız haberi bulunmuştur.
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu Samsun'da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında 'alacak-verecek' anlaşmazlığı yaşandı. İş ortağı Harun Sipahi (27) ile en son beraber olduğu ve akabinde kaybolduğu tespit edilen Muhammet Tuncel ölü bulundu.
19.04.2024 Gündem
Kanalizasyon çalışmasında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti
Kanalizasyon çalışmasında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında göçük oluştu. Göçük altında kalan Mehmet Sinan Kubat (33) hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
19.04.2024 Gündem
Erzincan İliç'teki maden faciası: Bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Erzincan İliç'teki maden faciası: Bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden ocağında 13 Şubat günü meydana gelen toprak kayması olayının ardından bugün işçilerden Adnan Keklik’in cansız bedenine ulaşıldı.
19.04.2024 Gündem
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir!
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir! AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 5,9 kilometre derinliğinde meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
18.04.2024 Gündem
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü İzmir'in Konak ilçesinde kavga ettiği arkadaşının bıçak darbesiyle kalbinden yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa’nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii’nde 3 arkadaşın bir mağarada kaçak kazı yaptığı sırada kayalar devrildi.
18.04.2024 Haberler
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa'’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazından zehirlendikleri değerlendirilen 2’si baba- oğul, 3 kişi hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar Sarıyer’de taksici Yaşar Yanıkyürek, aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak yol kenarına atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis ekipleri Yanıkyürek'i bıçaklayarak öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
17.04.2024 Gündem
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! 2 kişi hayatını kaybetti
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! 2 kişi hayatını kaybetti ​Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, hayır çeşmesi için su yolu kazısı yapıldığı sırada meydana gelen toprak kaymasında devam eden çalışmalarda Sefer Arslan'ın cansız bedenine ulaşılırken, göçük altından 3.5 saat sonra çıkarılan Tahir Ödemiş de kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
17.04.2024 Gündem
Korkunç son! Eşini öldürüp, intihar etti
Korkunç son! Eşini öldürüp, intihar etti Kahramanmaraş’ta Mert Boynueğri (37), tartıştığı eşi Emine Boynueğri’yi (34) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
17.04.2024 Gündem
Çatalca'da dehşet: Eşini başından vurarak öldürdü
Çatalca'da dehşet: Eşini başından vurarak öldürdü İstanbul Çatalca'da Bahattin C., eşi Asya C.'yi başından vurarak öldürdü. Bahattin C. daha sonra intihar girişiminde bulundu.
17.04.2024 Gündem
‘Karımı İngiltere’ye gönderdim’ dedi, 2 gece camide yattı! 34 yıllık eşine korkunç plan
‘Karımı İngiltere’ye gönderdim’ dedi, 2 gece camide yattı! 34 yıllık eşine korkunç plan Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayıp durumu anlatması üzerine ortaya çıktığı öğrenilirken, 2 gün önce namaza gittiği caminin imanına eşini İngiltere’ye gönderdiğini söylediği bildirildi.
16.04.2024 Gündem
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son Kayseri'de 2 adet akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
16.04.2024 Gündem
Korkunç kaza! Sağlık memuru ve doktor sevgilisi birlikte oldukları sırada balkondan düştü
Korkunç kaza! Sağlık memuru ve doktor sevgilisi birlikte oldukları sırada balkondan düştü Tunceli’de bulundukları evin balkonundan düşen sağlık memuru Savaş Kazikoğlu (30) öldü, arkadaşı kadın doktor T.B. ise yaralandı.
16.04.2024 Gündem
Bağ evinde kan donduran son! Boşanma aşamasındaki çift ölü bulundu
Bağ evinde kan donduran son! Boşanma aşamasındaki çift ölü bulundu Antalya’nın Serik ilçesinde karı koca ormanlık alanda bulunan bağ evinde ölü bulundu. Yılmaz çiftinin 3 çocukları olduğu öğrenilirken, polis ekipleri intihar ihtimali üzerinde duruyor.
16.04.2024 Haberler
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü Siirt’te, Ahmet Yıldız (60), ot toplarken 150 metre yüksekten kayalıklara düştü. Yıldız, hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
15.04.2024 Haberler
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü Siirt’te, Ahmet Yıldız (60), ot toplarken 150 metre yüksekten kayalıklara düştü. Yıldız, hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
15.04.2024 Gündem
Dereye düşen 6 yaşındaki Yusuf'tan 23 saat sonra acı haber
Dereye düşen 6 yaşındaki Yusuf'tan 23 saat sonra acı haber Iğdır’da, eriyen karlardan dolayı suyla dolan dere yatağına düşen Yusuf Oktay'ın (6), 23 saat sonra cansız bedeni bulundu.
15.04.2024 Gündem
Ormanda çobanlar tarafından ölü bulundu! 'Beceremedim albayım'
Ormanda çobanlar tarafından ölü bulundu! 'Beceremedim albayım' Aksaray'da ormanlık alanda silah sesi duyan çobanlar, bir kişiyi başından vurulmuş halde ölü olarak buldu. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
15.04.2024 Gündem
Samsun'da feci son! 20 metreden düşen genç öldü
Samsun'da feci son! 20 metreden düşen genç öldü Samsun'da bir binanın yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki teras kısmından düşen 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
14.04.2024 Gündem
Baba ve kızı hayatını kaybetti! Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada kahreden detay
Baba ve kızı hayatını kaybetti! Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada kahreden detay Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonetin devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükselirken 4 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin baba ve kız olduğu öğrenilirken yürek yakan detaylar da ortaya çıktı.
14.04.2024 Gündem
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
Parkta korkunç son! Boşanma aşamasındaki eşini 3 kurşunla öldürdü
Parkta korkunç son! Boşanma aşamasındaki eşini 3 kurşunla öldürdü Edirne’de Berşan Aksak (22), boşanma aşamasındaki eşi Petek Aksak'ı (22), tabanca ile vurarak öldürdü. Polis tarafından yakalanan katilin 5 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
13.04.2024 Gündem
Yer: Sakarya... Yine aynı daire! Tatil sitesinde 2 ceset daha bulundu
Yer: Sakarya... Yine aynı daire! Tatil sitesinde 2 ceset daha bulundu Geçtiğimiz yıl Sakarya'da tatil sitesinde bulunan cesedin ardından aynı dairede yine korkunç bir manzarayla karşılaşıldı.
12.04.2024 Gündem
Aynı gün 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini alan anne doğum yaptı! Yürek yakan isim kararı
Aynı gün 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini alan anne doğum yaptı! Yürek yakan isim kararı Bursa’nın İnegöl ilçesinde, ailesiyle piknik yaparken kaybolan ve cansız bedeni 7 saat sonra bulunan Suriyeli Muhammed Hamduni'nin (2) ölüm haberini alan 8,5 aylık hamile annesi Abir Arokom (30), aynı gece bir erkek bebek dünyaya getirdi. Arokom, ölen oğlunun adını yeni doğan bebeğine verirken; babası Ahmet Arokom (32) da Muhammed'in tabutunu kucağında taşıyıp, ardından oğlunu toprağa verdi.
12.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cansız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.