Son dakika: İstanbul'da dehşet anları! Alevlerin arasında kaldı, 6. kattan atladı
Son dakika: İstanbul'da dehşet anları! Alevlerin arasında kaldı, 6. kattan atladı Gelen son dakika haberine göre; Bağcılar'da 6 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangından kurtulmak isterken 6. kattan atlayan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
28.04.2021 Gündem
Kimse ikna edemedi
Kimse ikna edemedi Kız arkadaşıyla tartıştı, hastanenin çatı katından atladı KONYA'da, özel bir hastanenin kantininde çalışan Hasan Gök (24), iddiaya göre kız arkadaşıyla tartıştığı için çalıştığı hastanenin çatı katından aşağı atladı. Bahçe şemsiyenin üzerine düşen Gök'ün, durumunun ağır olduğu belirtildi. Olay saat 17.15 sıralarında, merkez Selçuklu ilçesi Seyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi üzerinde meydana geldi. Özel bir hastanenin kantininde çalışan Hasan Gök, iddiaya göre kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra 4 katlı hastanenin çatı katına çıktı. Arkadaşlarının ikna çabalarına rağmen Gök, kendisini boşluğa bıraktı. Bahçe şemsiyenin üzerine düşen Gök, ağır yaralandı. Hastane personeli tarafından acile alınan Gök'ün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Kocaeli'de bir kişi su istedikten sonra çatıdan atladı
Kocaeli'de bir kişi su istedikten sonra çatıdan atladı Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 6 katlı iş merkezinden atlayan adam hayatını kaybetti. Olay, Kocaeli’nin Gebze ilçesi, Halil Mahallesi, İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan iş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 41 yaşındaki Cebrail Kabataş 6. katına çıktığı iş merkezinden bilinmeyen bir sebepten dolayı kendini aşağı attı. Yüksek binadan hızla beton zemine çakılan Kabataş ağır yaralandı. O sırada Kabataş’ın düştüğünü fark eden çevredeki vatandaşlar 112 Acil Yardım Ekipleri’ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından il müdahalesi yapılan Kabataş ağır yaralı olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Cebrail Kabataş hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
11.09.2019 Haberler
Herkesin daldığı bir anda genç kendini 4’üncü kattan attı
Herkesin daldığı bir anda genç kendini 4’üncü kattan attı Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir kişi intihar etmek için çıktığı binanın 4’üncü katında bulunan terastan atladı. Ağır yaralanan 33 yaşındaki adamın atladığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Olay, saat 19.10 sularında Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 yaşındaki Kadir Saygı henüz belirlenemeyen bir nedenle bir binanın 4’üncü katına çıktı. Saygı'yı burada gören vatandaşlar durumu 112 Acil servisine haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, önlem alırken bir yandan çatıdaki adamı ikna etmeye çalıştı. Bir anda atladı Herkesin cep telefonları ile adamı çekmeye çalıştığı bir anda, 33 yaşındaki Saygı kendini aşağıya bıraktı. Genç adamın düştüğünü gören vatandaşlar çığlık atarak, panik yaşarken, polis ekipleri olay yerinden vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. Kadir Saygı'nın atlama anı saniye saniye İHA kamerası tarafından kaydedildi. Polis, olay yerinde bulunan sağlık ekipleri polislerin de yardımıyla, genci hemen ambulansa aldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından genç Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavisi süren 33 yaşındaki adamın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
İnek çatıdan atladı!
İnek çatıdan atladı! Çatıdan atlayan ineğin görüntüsü sosyal medyayı salladı. Eşine az rastlanır olay Hindistan’da gerçekleşti. Sahipleriyle çatıda bulanan inek, bir süre etrafında dolandıktan sonra kendisini boşluğa bıraktı. Adeta intihar eden inek yere çakılırken, bu görüntüler sosyal medyada yankı buldu.
11.09.2019 Haberler
6. kattan kendini boşluğa bıraktı
6. kattan kendini boşluğa bıraktı Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi'nde bulunan altı katlı bir binanın çatısına çıkan 24 yaşındaki Umut A., karısının görüşme talebini kabul etmemesi üzerine kendini aşağı attı. Ağaç dalları sayesinde yere düşüşü yavaşlayan Uğur A. ağır yaralandı.
11.09.2019 Yaşam
Kesimden kaçan inek çatıdan atladı
Kesimden kaçan inek çatıdan atladı Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, mezbahaya kesime getirilen inek, görevlilerin elinden kurtularak merdivenlerden binanın çatısına çıktı. Hızını alamayan inek çatıda kendisini yakalamaya çalışan görevlileri kovalayarak çatıdan aşağı atladı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Çıldırmış olmalı! 27. kattan atlayıp...
Çıldırmış olmalı! 27. kattan atlayıp... Rusya'da 27 katlı apartmanın çatısına çıkan genç adam, buradan kendisini boşluğa bıraktı. Saniyeler içerisinde paraşütünü açan genç adam sorunsuzca yere inerken, komşularının bu olaya ne dediği merak konusu oldu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Kendini yakan genç çatıdan böyle atladı
Kendini yakan genç çatıdan böyle atladı Eğlenmek için kendini ateşle yaktıktan sonra yüksek bir binanın çatısından kar yığınının üstüne atan çılgın adam böyle görüntülendi. Görüntüerde, genç bir adam çatının üstüne çıkıp kendini ateşe veriyor ve sonra kendini çatıdan kar yığınının üstüne bıraktığı görülüyor. Çılgın adamın yaptığı bu hareket izleyenleri oldukça korkutuyor.
11.09.2019 Haberler