Celal Kara

Celal Kara

Son dakika Celal Kara haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Celal Kara gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Celal Kara haber sayfamızda...

Celal Kara

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.022 celal kara haberi bulunmuştur.
Maden işçisi faciadan iki dakikayla kurtuldu! 14 kişiden tek o sağ çıktı
Maden işçisi faciadan iki dakikayla kurtuldu! 14 kişiden tek o sağ çıktı Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana gelen patlamadan iki dakikayla kurtulan 14 yıllık maden işçisi Aydın Kalaycı, dehşet anlarını gazetecilere anlattı.
15.10.2022 Haberler
Maden işçisi faciadan iki dakikayla kurtuldu! 15 kişiden tek o sağ çıktı
Maden işçisi faciadan iki dakikayla kurtuldu! 15 kişiden tek o sağ çıktı Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana gelen patlamadan iki dakikayla kurtulan 14 yıllık maden işçisi Aydın Kalaycı, dehşet anlarını gazetecilere anlattı.
15.10.2022 Gündem
Firari FETÖ'cüler için 109 ülkeyle iade trafiği yürütüldü
Firari FETÖ'cüler için 109 ülkeyle iade trafiği yürütüldü Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 109 ülkeden 1022 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi.
14.07.2021 Gündem
Son dakika... Selam Tevhid soruşturması kumpası davasında karar
Son dakika... Selam Tevhid soruşturması kumpası davasında karar FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.
30.06.2021 Gündem
Turfanda üzümün kilosu dalında 30 lira
Turfanda üzümün kilosu dalında 30 lira Mersin'in Erdemli ilçesinde turfanda siyah üzüm hasadı başladı. Dalında kilosu 30 liradan satılan üzüm, üreticisinin yüzünü güldürüyor.
3.05.2021 Ekonomi
İftiraların hesabı yargıda sorulacak
İftiraların hesabı yargıda sorulacak FETÖ’yle mücadelenin önemli ismi Aydıner, “Darbe girişiminde gözaltı kararını yazan ilk savcısı olarak FETÖ terör örgütüne karşı en amansız mücadeleyi verdim. İftira atan kişilerden yargı önünde hesap sorulacak” dedi...
1.04.2021 Gündem
AK Parti'den 18. yıl videosu
AK Parti'den 18. yıl videosu Kuruluşunun ikinci yılında Genel Başkan Erdoğan'ın aday olamadığı seçimlerde iktidarı yakalayan AK Parti, iktidardaki 18'inci yılını doldurdu. Öte yandan AK Parti'nin iktidara gelişinin 18. yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir video paylaştı.
3.11.2020 Haberler
AK Parti'den 18. yıl videosu
AK Parti'den 18. yıl videosu Kuruluşunun ikinci yılında Genel Başkan Erdoğan'ın aday olamadığı seçimlerde iktidarı yakalayan AK Parti, iktidardaki 18'inci yılını doldurdu. Öte yandan AK Parti'nin iktidara gelişinin 18. yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir video paylaştı.
3.11.2020 Siyaset
İlginç bileklik detayı! Eşiyle gördü
İlginç bileklik detayı! Eşiyle gördü Emekli astsubay Erdem Kılıç, FETÖ’nün kumpas davasında 3 yıl tutuklu kaldı, 51 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşlemediği bir suç için hapse girmek yerine Almanya’ya gitti. Bu arada 15 Temmuz darbe girişimi olunca, kendisini hapse atan FETÖ’cü savcılar, hâkimler Almanya’ya kaçtı. Erdem Kılıç, ‘adalet’ arayışını bu kez Almanya’da firari FETÖ’cülerin peşine düşerek sürdürdü. Kendisini tutuklayan eski savcı Hikmet Usta’yı, yaşadığı şehirde buldu.
1.07.2020 Gündem
Kamuoyu ile ilk kez paylaşılıyor... Erdoğan’ın evini izleyen kameranın görüntüleri!
Kamuoyu ile ilk kez paylaşılıyor... Erdoğan’ın evini izleyen kameranın görüntüleri! Selami Altınok, 17-25 Aralık’ta İstanbul Emniyeti’nde yaşananlarla ilgili kamuoyu ile ilk kez paylaşılan bilgiler verdi.
19.12.2019 Gündem
Son dakika... Yargıtay'dan firari 13 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten kararı
Son dakika... Yargıtay'dan firari 13 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten kararı Yargıtay 8. Ceza Dairesi, "Odatv kumpası davası"nda firari 13 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten çıkarılması talebinde bulunulmasına hükmetti.
16.10.2019 Gündem
263 darbe davası karara bağlandı
263 darbe davası karara bağlandı 15 Temmuz’un ardından açılan darbe davalarının 263’ünde karar çıktı. 26 davada ise yargılama devam ediyor. Sonuçlanan davalarda bin 198 sanığa ağırlaştırılmış müebbet, Bin 29 sanığa müebbet, bin 382 sanığa 1 yıl ile 20 yıl arasında değişen hapis cezası verildi. 2 bin 608 kişi ise beraat etti...
15.07.2019 Gündem
Adalet Bakanlığı, 94 ülkeden 570 FETÖ'cünün iadesini istedi
Adalet Bakanlığı, 94 ülkeden 570 FETÖ'cünün iadesini istedi Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Siyaset
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Gündem
Son dakika: İşte Erdoğan’ın Merkel’e verdiği 136 kişilik o liste…
Son dakika: İşte Erdoğan’ın Merkel’e verdiği 136 kişilik o liste… Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Almanya’dan iadesini istediği 136 kişilik listede FETÖ’nün TSK imamı Adil Öksüz’ün olduğu ortaya çıktı. Almanya’da hücre evinde saklandığı belirlenen Öksüz’le birlikte örgütün iki numarası Abdullah Aymaz da listede yer alıyor.
3.10.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e 69 kişilik terör listesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e 69 kişilik terör listesi Suriye'nin Lazkiye kentinde başarılı bir operasyonla Reyhanlı saldırısını planlayan Yusuf Nazik'i yakalayan MİT'in, aralarında FETÖ, PKK ve DHKPC'lilerin de bulunduğu bazı terör suçlularının bulunduğu 69 kişilik listeyi, Başkan Erdoğan'ın 3 günlük Almanya ziyareti öncesi Almanya Başbakanı Merkel'e ulaştırdığı öğrenildi.
28.09.2018 Siyaset
Alman hükümetinden çok konuşulacak 'FETÖ yanıtı': 'Bilgi veremeyiz, menfaatlerine zarar verebilir'
Alman hükümetinden çok konuşulacak 'FETÖ yanıtı': 'Bilgi veremeyiz, menfaatlerine zarar verebilir' Alman hükümetinin FETÖ terör örgütü ile ilgili soru önergesine verdiği yanıtlar soru işaretleri yarattı. Berlin, hükümetin FETÖ ile işbirliğine dair soruları "istihbarat faaliyetlerine zarar vereceği" gerekçesiyle yanıtlamadı.
17.07.2018 Dünya
Son dakika! İşte Zekeriya Öz'ün son hali!
Son dakika! İşte Zekeriya Öz'ün son hali! Zekeriya Öz’ün, kaçtığı Almanya’da yaptığı görüntülü FaceTime konuşmaların kayıtlarına ulaştı. Korkudan sürekli kılık değiştiren firari FETÖ savcısı kayıtlarda, top sakallı, peruklu ve sakalsız görülüyor
14.05.2018 Gündem
Firari FETÖ'cüler Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı BND'mi koruyor?
Firari FETÖ'cüler Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı BND'mi koruyor? FETÖ firarileri Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı Alman istihbarat servisi BND'nin koruduğu iddia edildi. AHaber'de yayınlanan Kadraj programında firari FETÖ'cüler Zekeriya Öz ve Celal Kara hakkında çok önemli belgeler açıklandı. 15 Temmuz darbe girişiminden 4 ay önce Celal Kara'nın bir kişiyle yaptığı telefon konuşmasının dökümleri deşifre edildi. Kod isminin Sultan olduğu öğrenilen bir kişinin 10 Mart 2016 tarihinde Celal Kara'yı aradığı ve Kara'nın kullandığı arifderin53@icloud.com e-mail adresi üzerinden yaklaşık 30 dakikalık görüşme yaptığı öğrenildi. Bu görüşmenin tutananağı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda soruşturma dosyasına eklendiği belirtildi. Gizli tanığın Kara'ya 'Yanınızda kimler var, kamerayı açıp gösterir misin?' derken görüntülere Zekeriya Öz'ün ve Alman gizli istihbarat teşkilatı BND görevlisinin takıldığı görülüyor.
11.09.2019 Televizyon
Son dakika: Firari FETÖ'cülerin yanında kameraya takıldı! İlk kez...
Son dakika: Firari FETÖ'cülerin yanında kameraya takıldı! İlk kez... FETÖ firarileri Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı Alman istihbarat servisi BND'nin koruduğu iddia edildi. 15 Temmuz darbe girişiminden 4 ay önce Celal Kara'nın bir kişiyle yaptığı telefon konuşmasının dökümleri deşifre edildi.
11.05.2018 Gündem
Son dakika! Zekeriya Öz UYAP bilgilerini Almanya'ya sattı
Son dakika! Zekeriya Öz UYAP bilgilerini Almanya'ya sattı FETÖ üyesi savcı Zekeriya Öz’ün Alman istihbaratı BND’ye, Alman vatandaşlığı karşılığında Türkiye’nin polis ve yargı sistemlerinin (UYAP, e-Devlet) bilgilerini teslim ettiği öğrenildi.
30.03.2018 Gündem
Son dakika: FETÖ'cüler Zekeriya Öz, Celal Kara ve Enes Kanter'in fotoğraf çektirdiği kliniğin sahibine hapis
Son dakika: FETÖ'cüler Zekeriya Öz, Celal Kara ve Enes Kanter'in fotoğraf çektirdiği kliniğin sahibine hapis FETÖ'nün firari savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara ile basketbolcu Enes Kanter'in fotoğraf çektirdiği diş kliniğinin sahibi Ali İlker Baştan, ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
29.03.2018 Gündem
FETÖ  imamından hain plan! Uçakla İstanbul'a gelirken...
FETÖ imamından hain plan! Uçakla İstanbul'a gelirken... FETÖ’nün “Myanmar imamı” Muhammet Furkan Sökmen, Tayland'dan getiriliyorken tehditler savurdu 'uçağı düşüreceğim' dedi
10.03.2018 Gündem
Zekeriya Öz hakkında yeni iddianame hazırlandı
Zekeriya Öz hakkında yeni iddianame hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, firari eski savcı Zekeriya Öz hakkında yeni bir iddianame hazırladı. İddianemde Öz'ün Almanya'da olduğu iddiası da yer alıyor
7.03.2018 Gündem
FETÖ’den yargılanan diş hekimi çiftin 15 yıla kadar hapsi istendi
FETÖ’den yargılanan diş hekimi çiftin 15 yıla kadar hapsi istendi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara ile Enes Kanter ile fotoğraf çektiren diş kliniği sahibi Ali İlker Baştan ve eşinin yargılandığı davada savcı, doktor çiftin “Silahlı terör örgütüne üyeliği “suçundan 15 yıla kadar hapsini istedi.
28.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Celal Kara ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.