Çelenk

Çelenk

Son dakika çelenk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çelenk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çelenk haber sayfamızda...

Çelenk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.849 çelenk haberi bulunmuştur.
23 Nisan töreninde provokasyon! Gözaltına alındı
23 Nisan töreninde provokasyon! Gözaltına alındı Kayseri'de 23 Nisan kutlamalarında Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu öncesi R.K. (45), "Ey Müslümanlar puta tapmayın" diye bağırdı. Şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
23.04.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Anıtkabir'e çelenk bıraktı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Anıtkabir'e çelenk bıraktı TBMM Başkanı Kurtulmuş,23 nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramında Anıtkabir'i ziyaret etti
23.04.2024 Haberler
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle beraberindeki çocuklarla Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakan Tekin, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
23 Nisan coşkuyla kutlanacak
23 Nisan coşkuyla kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de coşkuyla kutlanacak.
20.04.2024 Ege
Paraşüt pilotu, rüzgar ters esince ağaçlara takıldı
Paraşüt pilotu, rüzgar ters esince ağaçlara takıldı Osmaniye’nin Düziçi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlamalarında gösteri uçuşu yapan paraşüt pilotu Murat Kurt, tam iniş sırasında rüzgarın aniden yön değiştirmesi sonucu ağaçlara takıldı. Ekiplerin ağaçtan indirdiği pilotun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
20.04.2024 Haberler
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz CHP lideri Özel, belediyelere ‘karne’ vereceklerini belirterek, "Belediyelerin 3'er, 6'şar aylık ve 1'er yıllık karnelerini ölçme-değerlendirme yöntemiyle çıkarıp, sizinle paylaşacağız. Eğer ibre yukarıysa devam edeceğiz, durağansa neler yapabileceğimize bakacağız, aşağı doğruysa yanlışlardan döneceğiz" dedi.
20.04.2024 Gündem
Başkan Pehlivan mazbatasını aldı
Başkan Pehlivan mazbatasını aldı Yerel seçimden vatandaşların güvenini kazanarak birinci çıkan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, mazbatasını aldı.
6.04.2024 Ege
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 26 ilçe belediye başkanıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.
6.04.2024 Gündem
Şişli Belediye Başkanı Şahan görevine başladı
Şişli Belediye Başkanı Şahan görevine başladı Şişli’de rekor oyla belediye başkanı seçilen Resul Emrah Şahan, mazbatasını alarak görevine başladı. Şişli Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Şahan, “Şişli'de rekor oyla kazandık. Ancak şimdi üzerimize çok büyük bir görev ve sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğun farkındayım. Çok çalışmak ve hizmet etmek zorundayız. Önümüzdeki dönem gecemi gündüzüme katarak çalışacağım" diye konuştu.
4.04.2024 Gündem
Edirne'nin ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın göreve başladı
Edirne'nin ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın göreve başladı Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Edirne'nin tarihindeki ilk kadın Belediye Başkanı seçilen CHP'li Filiz Gencan Akın, mazbatasını alıp göreve başladı. Akın, "Bundan sonra nasıl ki bugüne kadar sahadayken, çalışırken hiç yorulmadık, bundan sonra da Edirne için çalışırken asla yorulmayacağız" dedi.
4.04.2024 Gündem
Eskişehir’in ilk kadın başkanı Ayşe Ünlüce mazbatasını alarak görevine başladı
Eskişehir’in ilk kadın başkanı Ayşe Ünlüce mazbatasını alarak görevine başladı Eskişehir’de yerel seçimlerde yüzde 51 oy alarak Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ayşe Ünlüce, mazbatasına alarak görevi Yılmaz Büyükerşen’den devraldı. Çok çalışacaklarının sözünü veren Ünlüce, “Bu seçimin kaybedeni yok. Oy veren, vermeyen tüm hemşerilerimin belediye başkanıyım. Hangi partiden olursa olsun” dedi.
3.04.2024 Gündem
CHP’nin ilçe başkan yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı
CHP’nin ilçe başkan yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı Denizli’nin Tavas ilçesinde resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı CHP ilçe binasında balkonun çökmesi düşüp hayatını kaybeden İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz, toprağa verildi uğurlandı.
1.04.2024 Gündem
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu Trabzon’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
‘Ruhu yolumuzu aydınlatıyor’
‘Ruhu yolumuzu aydınlatıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Töreni’nde “Yedi düvel üzerimize gelse yıkılmayacağımızın ispatı olan Çanakkale ruhu, yolumuzu aydınlatmaya devam edecek” dedi.
19.03.2024 Gündem
Donanmadan zafer geçişi! Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var
Donanmadan zafer geçişi! Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Tribünde rahatsızlanıp vefat eden Selçuk Tuncer son yolculuğuna uğurlandı
Tribünde rahatsızlanıp vefat eden Selçuk Tuncer son yolculuğuna uğurlandı Süper Lig'de 8 Mart'ta oynanan Galatasaray-Çaykur Rizespor karşılaşmasının devre arasında tribünde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat eden Selçuk Tuncer (62), Alanya ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
14.03.2024 Galatasaray
Kara Harp Okulu öğrencilerinden Anıtkabir'e ziyaret
Kara Harp Okulu öğrencilerinden Anıtkabir'e ziyaret Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu öğrencileri Anıtkabir'i ziyaret etti.
13.03.2024 Gündem
İYİ Parti’li kadınlar Ata’nın huzurunda
İYİ Parti’li kadınlar Ata’nın huzurunda  İYİ Parti lideri Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla partisinin kadın örgütleri ile beraber Anıtkabir’i ziyaret etti.
9.03.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat tecrübelerini anlattı
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat tecrübelerini anlattı  Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat ve Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu mensubu kadın Harbiyeliler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 'TCG Nusret' gemisinde bir araya geldi. 'TCG Nusret' ile seyir faaliyetinde Tuğamiral Gökçen Fırat, Kilitbahir köyü dağında bulunan 'Dur Yolcu' yazısı önlerinde 109 yıl önceki Deniz Savaşları'nın gidişatını değiştiren mayın gemisi anısına denize çelenk bıraktı.
8.03.2024 Gündem
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi?
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi? Haiti'de çetelerin hapishaneleri basması sonucu binlerce mahkum firar etti, tek bir seçilmiş üyesi olmayan bir hükümet ve başbakanı açıkça tehdit eden bir çete lideri.
5.03.2024 Dünya
Bakan Güler'den Bosna Hersek’te şehitlik ziyareti
Bakan Güler'den Bosna Hersek’te şehitlik ziyareti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Bosna Hersek’te Kovaçi Şehitliği'ni ve Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.
28.02.2024 Gündem
Arnavutluk ile önemli anlaşmalar imzalandı! Erdoğan: İlişkilerimizin zehirlenmesine fırsat vermeyeceğiz
Arnavutluk ile önemli anlaşmalar imzalandı! Erdoğan: İlişkilerimizin zehirlenmesine fırsat vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesine değinerek "İlişkilerimizi zehirlemek için her yolu deneyen şer şebekesine fırsat vermeyeceğiz, mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Gündem
Arnavutluk Başbakanı Rama Türkiye'de
Arnavutluk Başbakanı Rama Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Arnavutluk Başbakanı Rama'yı resmi törenle karşıladı.
20.02.2024 Gündem
‘Tarihi bir fırsat penceresi açıldı’
‘Tarihi bir fırsat penceresi açıldı’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ile omuz omuza hareket ettiklerini vurgulayarak “Karabağ’da işgalin bitmesiyle bölgemizde kalıcı barış için tarihi fırsat penceresi açıldı” dedi.
20.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çelenk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.