Cengiz Coşkun

Cengiz Coşkun

Aslen Bulgaristan göçmeni olan Türk model ve oyuncu.   Spor Akademisi mezunu olan oyuncu aynı zamanda profesyonel basketbolcudur. 2002 senesinde Best Model seçilerek oyunculuk ve modellik kariyerine başlayan Cengiz Coşkun televizyon dünyasına 2005 yılında Rüzgarlı Bahçe dizisi ile adım attı. Kariyerinde yer aldığı en büyük proje ise 2012 yılında gösterime giren Fetih 1453'tür. Ardından Dağ filminde oynayan oyuncu 2013 yılından itibaren Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının üçüncü sezonunda mücadele etmeye başlamıştır ancak yarışmanın 94. gününde elenmiştir. Şu anda İstanbul'da yaşamaktadır.

Cengiz Coşkun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 843 cengiz coşkun haberi bulunmuştur.
Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti filmi oyuncuları kimler, konusu nedir, nerede ve ne zaman çekildi?
Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti filmi oyuncuları kimler, konusu nedir, nerede ve ne zaman çekildi? Malazgirt 1071: Bizans'ın Kıyameti oyuncuları ve konusu merak ediliyor. 2019 yılı yapımı, Malazgirt Meydan Muharebesi'ni konu edinen, yönetmenliğini Özgür Bakar ve Bilal Kalyoncu'nun üstlendiği Malazgirt 1071 Bizans'ın Kıyameti filmi bu akşam TRT 1'de ekranlara geliyor. Peki, Malazgirt 1071 Bizans'ın Kıyameti oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte filmin detayları...
13.02.2024 Bilgi Rehberi
'Sen benim başıma gelen en güzel şeysin'
'Sen benim başıma gelen en güzel şeysin' 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde canlandırdığı 'Turgut Alp' rolüyle şöhreti yakalayan Cengiz Coşkun, Beatrica Lorena ile evlilik yıl dönümünü nikâh günü çekilen fotoğraflarla kutladı.
12.08.2023 Cadde
KANDIRA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
KANDIRA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN ESAS NO : 2023/640 Esas Mahkememizde Kocaeli İli, Kandıra İlçesi, Çalyer Mahallesi 147 ada 60 parsel no ile kayıtlı toplam 2,28 m2 yüzölçümüne sahip taşınmazın mülkiyet alanının ve Çalyer Mah, 147 ada 59 parsel no ile kayıtlı toplam 5562,23 m2 yüzölçümüne sahip taşınmazın 302,62 m2’lik irtifak alanının sayılı taşınmazın kamulaştırma bedelinin tespiti ve tescili istemli olarak Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından davalılar Aynur Savgu, Cengiz Coşkun, Hamide Bilgili, Hanife Türk, Hüsniye Karaaslan, Keziban İçöz'e karşı dava açıldığı, taşınmaz hakkında açılan kamulaştırma davasında Kamulaştırma kanunun 10...
13.07.2023 Resmi İlanlar
Cengiz Coşkun'un mutlu günü! Romanyalı sevgilisiyle dünyaevine girdi
Cengiz Coşkun'un mutlu günü! Romanyalı sevgilisiyle dünyaevine girdi 2014-2019 yılları arasında ekranlara gelen 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde canlandırdığı 'Turgut Alp' rolüyle şöhreti yakalayan Cengiz Coşkun, sekiz yıl önce Romanyalı Beatrica Lorena ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ünlü oyuncu ve sevgilisi, dün akşam dünyaevine girdi. Düğünden kareler sosyal medyadan yayınlanırken ilk paylaşım Coşkun'un eski rol arkadaşı ve nikah şahidi Engin Altan Düzyatan'dan geldi.
13.08.2022 Magazin
Cengiz Coşkun'un mutlu günü! Romanyalı sevgilisiyle dünyaevine girdi
Cengiz Coşkun'un mutlu günü! Romanyalı sevgilisiyle dünyaevine girdi 2014-2019 yılları arasında ekranlara gelen 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde canlandırdığı 'Turgut Alp' rolüyle şöhreti yakalayan Cengiz Coşkun, sekiz yıl önce Romanyalı Beatrica Lorena ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ünlü oyuncu ve sevgilisi, dün akşam dünyaevine girdi. Düğünden kareler sosyal medyadan yayınlanırken ilk paylaşım Coşkun'un eski rol arkadaşı ve nikah şahidi Engin Altan Düzyatan'dan geldi.
14.08.2022 Cadde
Rus dizisine dahil oldu
Rus dizisine dahil oldu Cengiz Coşkun, Rusya’nın popüler dijital platformu Start’ta üç sezondur bir numara olan ‘Gold Diggers’ (Yeniden Başlat) dizisine dahil oldu.
14.07.2022 Cadde
Galası yapıldı
Galası yapıldı Türklere Anadolu’yu vatan yapan 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi, beyaz perdeye taşındı.
11.02.2022 Cadde
Randevu İstanbul sinema sektörünün nabzını tutuyor
Randevu İstanbul sinema sektörünün nabzını tutuyor Türkiye’deki tüm sinemaseverlerle çevrim içinde buluşmaya gün sayan 23. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, sektörün güncel ve dikkate değer konularının profesyoneller eşliğinde masaya yatırılacağı panellerini de çevrim içi ortamda katılımcılarıyla buluşturacak.
16.12.2020 Kültür Sanat
‘Malazgirt 1071’e Külliye'de gala
‘Malazgirt 1071’e Külliye'de gala Malazgirt Zaferi’ni beyaz perdeye taşıyan ‘Malazgirt 1071’ filminin galası, 25 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Bitlis-Ahlat’taki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşecek.
19.08.2020 Cadde
Bilal Erdoğan, Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret etti, tarihi camide namaz kıldı
Bilal Erdoğan, Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret etti, tarihi camide namaz kıldı Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi N. Bilal Erdoğan, Bilecik ziyaretlerinde Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti, tarihi camide namaz kıldılar.
12.08.2020 Gündem
Fetih 1453 filmi ne zaman, nerede, kaç yılında çekildi? Fetih 1453 başrol oyuncuları kimler?
Fetih 1453 filmi ne zaman, nerede, kaç yılında çekildi? Fetih 1453 başrol oyuncuları kimler? Faruk Aksoy'un yönetmenliğini yaptığı Devrim Evin'in başrolünde yer aldığı Fetih 1453 filmi bu akşam FOX Tv'de izleyici ile buluyor. Tarihi bir başyapıt olan ve görsel anlamda oldukça başarılı bulunan Fetih 1453 herkesi ekrana kilitleyecek. Peki Fetih 1453 filmi nerede çekildi ve filmin başrol oyuncuları kimler?
29.05.2020 Cadde
Larissa Gacemer kimdir, kaç yaşında? hastalığı ne, neden çocuğu olmuyor?
Larissa Gacemer kimdir, kaç yaşında? hastalığı ne, neden çocuğu olmuyor? Oyuncu Larissa Gacemer ile Burak Gacemer 2011 yılında hayatlarını birleştirdi. Çektikleri eğlenceli videlarla sık sık gündeme gelen çift bu kez 'Neden çocuk yapmıyorsunuz?' sorusuna verdikleri cevapla gndeme geldi ve 'Larissa Gacemer kimdir, kaç yaşında? Neden çocuğu olmuyor?' soruları yoğunlaştı.
20.05.2020 Gündem
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Cengiz Coşkun, Vildan Atasever, Haluk Piyes ve Caner Kurtaran’ın başrolünü paylaştığı ‘1071 Malazgirt’ filmi, cuma günü vizyona giriyor.
10.03.2020 Cadde
‘Kraliçeyi oynamak eğlenceli’
‘Kraliçeyi oynamak eğlenceli’ Vildan Atasever, Cengiz Coşkun ve Haluk Piyes’in rol aldıkları ‘Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti’nin çekimleri, Konya’da başladı.
19.11.2019 Cadde
Diriliş Osman fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Osman ne zaman başlıyor?
Diriliş Osman fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Osman ne zaman başlıyor? Kült dizi Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliği taşıyan yeni dizi Diriliş Osman için heyecan dorukta. Büyük bir heyecanla beklenen dizi şimdiden ilgi çekmiş durumda. Peki Diriliş Osman ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Diriliş Osman'da hangi oyuncular oynayacak?
11.09.2019 Gündem
Diriliş Osman ne zaman başlıyor? Diriliş Osman oyuncuları kimlerdir?
Diriliş Osman ne zaman başlıyor? Diriliş Osman oyuncuları kimlerdir? TRT 1'in yeni dizisi Diriliş Osman için geri sayım başladı. Bu yıl ilk kez ekranlara gelecek olan ve başrolünde ünlü oyuncu Burak Özçivit'in yer alacağı dizi ile ilgili vatandaşlar Diriliş Osman ne zaman başlıyor ve Diriliş Osman'da hangi oyuncular oynayacak sorularının cevaplarını arıyor. İşte ayrıntılar...
4.09.2019 Gündem
Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Oyuncular kimler?
Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Oyuncular kimler? Sonbahar geldi, eylül ayı demek aynı zamanda dizi sezonunun başlangıcı anlamına geliyor. Beklentilerin yoğun olduğu dizi ise Diriliş Osman... Şimdi bu dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor.
1.09.2019 Gündem
Sağlıklı bayramlar!
Sağlıklı bayramlar! Engin Altan Düzyatan, Hande Soral ve Cengiz Coşkun’un başrolünü oynadığı ‘Diriliş Ertuğrul’ oyuncuları ve ekibi, sezon finalini Darülaceze Başkanlığı’nda düzenlenen iftar yemeğinde izledi.
31.05.2019 Cadde
"Diriliş Ertuğrul" final bölümüyle yarın sona eriyor
"Diriliş Ertuğrul" final bölümüyle yarın sona eriyor Beş sezondur ilgiyle izlenen ve farklı ülkelerde de büyük beğeni toplayan dizi, 150. bölümü ile bugün ekranlara veda edecek.
29.05.2019 Cadde
Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak?
Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak? Diriliş Ertuğrul finali için geri sayım başladı. 5 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul'un finali ne zaman yapılacak? İşte merak edilen tarih ve yeni bölüm fragmanı...
20.05.2019 Gündem
'Eski sevgililerim çok çirkinleştiler'
'Eski sevgililerim çok çirkinleştiler' Şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de objektiflere takıldı.
21.01.2019 Cadde
'Eski sevgililerim çok çirkinleştiler'
'Eski sevgililerim çok çirkinleştiler' Şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de objektiflere takıldı.
21.01.2019 Cadde
Yeni sezon izlemesi
Yeni sezon izlemesi ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin beşinci sezonunun ilk bölümünü, oyuncular, yapım ekibi ve kanal yöneticileri birlikte izledi.
8.11.2018 Cadde
Bu mahallenin sakinleri çocuk sesine hasret kaldı
Bu mahallenin sakinleri çocuk sesine hasret kaldı Konya Hadim'de yaş ortalamasının yüksekliği ile dikkati çekiyor. Mahallede yaşayan 26'sı kadın, 24'ü erkek 50 sakinden en genci ise 50 yaşındaki mahalle muhtarı Cengiz Coşkun...Akdeniz kıyı şeridi ve Konya Ovası'na sınırı olan Toros Dağları'nın orta bölgesinde, dar vadiler üzerine kurulu Hadim ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki mahallenin sakinleri, adeta hasret kaldıkları gençlerin ve çocukların, mahallenin sokaklarında dolaşacağı günleri bekliyor. Mahalle muhtarı Coşkun yaptığı açıklamada, Oduncu'da yaşayan en genç kişinin kendisi olduğunu söyledi. Kendisinden önceki muhtarın 70 yaşında olduğunu dile getiren Coşkun, "Ben 50 yaşındayım, yani muhtarımız gençleşti ama nüfus yaşlandı. Nüfusumuzun yaşlı olmasından dolayı çocuk sesine, gençlere adeta hasret kaldık. Kimimizin çocukları, kimimizin torunları, kimimizin de akrabaları hep başka yerlere göçtü gitti." dedi. Mahallede 25 hanede 26 kadın ve 24 erkeğin yaşadığını, bunların yaş ortalamasının da oldukça yüksek olduğunu anlatan Coşkun, "Çocukları ve gençleri ancak şenliklerde, bayramlarda ve cenazelerde görebiliyoruz. Buraların cıvıl cıvıl olmasına hasretiz. Onlar olmadığında tabii insan doğal olarak üzülüyor, eksikliğini hissediyoruz. Bazen torunum geldiğinde dünyalar benim olur. Her şeye bedel. Ama onlar olmadığında bahçemizi sular, camimize gideriz sohbetimizi yaparız. Camiye hemen herkes gelir. Her gün birimizin evinde otururuz." diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Tüm köy dertli! 'Sadece bayramlarda ve cenazelerde görebiliyoruz'
Tüm köy dertli! 'Sadece bayramlarda ve cenazelerde görebiliyoruz' Konya'nın Hadim ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki mahallenin yaş ortalamasının yüksekliği dikkat çekiyor. Mahallede yaşayan 26'sı kadın, 24'ü erkek 50 sakinden en genci ise 50 yaşındaki mahalle muhtarı Cengiz Coşkun...
13.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cengiz Coşkun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.