Şehit Cennet Yiğit'in babası: '15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk'
Şehit Cennet Yiğit'in babası: '15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk' 15 Temmuz hain darbe gecesinde Gölbaşı’nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan özel harekat polisi Cennet Yiğit’in babası Yahya Kemal Yiğit, "Bu vatandaki imanlı insanlar, vallahi onlara yeteriz. Onlardan korkmuyoruz, onların binine birimiz yeteriz. Bir Cennet gitti, binlerce Cennet geldi; bir Ömer Halisdemir gitti, binlerce Ömer Halisdemir geldi. Biz 15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk" dedi.
14.07.2022 Gündem
15 Temmuz şehidi komiser yardımcısı Cennet'in babası: Zerre kadar üzülmüyorum
15 Temmuz şehidi komiser yardımcısı Cennet'in babası: Zerre kadar üzülmüyorum 15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Polis Özel Harekat Merkezi'nde yapılan saldırıda şehit olan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in (23) babası Yahya Kemal Yiğit, "251 şehit verdik. 251 şehitten biri de bizim evladımız oldu. Zerre kadar üzülüyorsam namerdim" dedi.
13.07.2021 Gündem
Son dakika! Akıncı Üssü Davası kararlarının ardından şehit aileleri Milliyet'e konuştu
Son dakika! Akıncı Üssü Davası kararlarının ardından şehit aileleri Milliyet'e konuştu Akıncı Üssü Davası'nda sanıklara ceza yağmasının ardından 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Fetullahçı terör örgütü üyelerinin bombalı saldırıları sonucu şehit düşen ailelerin yakınları, sanıklara verilen cezalara ilişkin Milliyet'e konuştu. Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit olan komiser Cennet Yiğit'in babası Yahya Kemal Yiğit, "Eğer darbe girişimi olsaydı bize yaşama hakkı olmazdı" dedi.
26.11.2020 Gündem
İşte gerçek kahramanlar! Birlikte okudular, birlikte şehit düştüler
İşte gerçek kahramanlar! Birlikte okudular, birlikte şehit düştüler Cennet Yiğit (23), Kübra Doğanay (23) ve Gülşah Güler (24)... Üçü de hayatının baharında, yüreği vatan ve millet aşkıyla dolu, gözü karaydı. Birlikte okuyan ve hayallerindeki meslek olan polisliğe birlikte başlayan Özel Harekât'ın üç kahraman kadını Ankara'da FETÖ'cü hainlerin bombalı saldırısında birlikte şehit düştüler.
14.07.2017 Gündem