Charlotte

Charlotte

Son dakika Charlotte haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Charlotte gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Charlotte haber sayfamızda...

Charlotte

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.127 charlotte haberi bulunmuştur.
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist NBA’de sezon ödülleri için geri sayım devam ederken unutulmaz bir sezon geçiren Milli yıldız Alperen Şengün, Yılın En Çok Gelişim Gösteren Oyuncusu ödülünde finale kaldı.
22.04.2024 NBA
Dakota Fanning'den 19 yıllık itiraf: Tom Cruise her doğum günümde hediye gönderir!
Dakota Fanning'den 19 yıllık itiraf: Tom Cruise her doğum günümde hediye gönderir! ABD'li aktris Dakota Fanning, kendisine her yıl aynı tarihte hediye gönderen dünyaca ünlü yıldızı açıkladı. Kariyerine 2000'li yılların başında adım atan 30 yaşındaki oyuncu, hiçbir doğum gününü atlamayan ünlü ismin Tom Cruise olduğunu söyledi.
15.04.2024 Cadde
Nikola Jokic alev aldı! Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves'u yıktı
Nikola Jokic alev aldı! Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves'u yıktı NBA'de Denver Nuggets evinde karşı karşıya geldiği Minnesota Timberwolves'u 116-107'lik skorla mağlup etti. Denver'da Nikola Jokic 41 sayı, 11 ribaund ile oynayarak double double yaptı.
11.04.2024 NBA
İngiltere bunu konuşuyor! Hakim Ziyech'in restoranı Leonardo Di Caprio'yu solladı
İngiltere bunu konuşuyor! Hakim Ziyech'in restoranı Leonardo Di Caprio'yu solladı Galatasaraylı Hakim Ziyech'in Londra'daki restoranı, Britanya'da ünlülere ait en iyi mekanlar sıralamasında üçüncülüğü elde etti.
29.03.2024 Galatasaray
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Houston Rockets, sahasında Portland Trail Blazers'ı mağlup ederek serisini sürdürdü.
26.03.2024 NBA
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
22.03.2024 Dünya
Luka Doncic coştu! son 10 maçta 9. kez triple-double yaptı
Luka Doncic coştu! son 10 maçta 9. kez triple-double yaptı NBA'de Dallas Mavericks forması giyen Luka Doncic, San Antonio Spurs karşısında alınan 113-107'lik galibiyette parladı. Sloven yıldız 18 sayı, 16 asist ve 10 ribaund ile oynadı ve son 10 maçta 9. kez triple-double yaptı.
20.03.2024 NBA
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 Diğer
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde'
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde' Neredeyse 22 yıldır birlikte olan, her fırsatta kameralar önünde el ele, gülümseyerek poz veren, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sevilen çifti Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton; gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aralık ayından beri ortada görünmeyen ve karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan Kate Middleton hakkında söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaya atılan Rose Hanbury iddiası, ünlü çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığının düşünülmesine neden oldu. İşte detaylar...
13.03.2024 Cadde
Onuralp Bitim'in 17 sayılık performansı yenilgiyi önleyemedi
Onuralp Bitim'in 17 sayılık performansı yenilgiyi önleyemedi Onur Bulut'un takımı Chicago Bulls kendi evinde Dallas Mavericks'e 127-92'lik skorla boyun eğdi. Onuralp Bitim'in 17 sayı, 5 ribaund ve 1 asistlik performansı yenilgiyi önleyemedi.
12.03.2024 NBA
Kraliyette FOTO skandal! Özür mesajı yayınladı
Kraliyette FOTO skandal! Özür mesajı yayınladı Ünlü ajanslar, Prenses Kate’in sağlığının iyi olduğunu kanıtlamak için sarayın paylaştığı fotoğrafı, üstünde oynandığı gerekçesiyle geri çekti! Kate özür mesajı yayımladı.
12.03.2024 Gündem
Luka Doncic coştu bir kere! Triple-double yaptı
Luka Doncic coştu bir kere! Triple-double yaptı NBA'de Dallas Mavericks'in Detroit Pistons'ı 142-124 yendiği maçta Sloven yıldız 39 sayı, 10 ribaund ve 10 asistle oynadı.
10.03.2024 NBA
Vasilije Micic'ten Barcelona itirafı! 'Transfer olmaya çok yaklaşmıştım'
Vasilije Micic'ten Barcelona itirafı! 'Transfer olmaya çok yaklaşmıştım' NBA’de Charlotte Hornets forması giyen Vasilije Micic, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Avrupa'ya geri dönme ihtimaline değinen Micic, transfer itirafında da bulundu.
5.03.2024 NBA
Çöl canlı bir organizmaya dönüşüyor
Çöl canlı bir organizmaya dönüşüyor Üç saate yakın süresinde hiç vites düşürmeyen temposuyla ‘Dune 2’, ilk filmin kurduğu dünyayı iyice büyütüyor ve çölü, seyirciyle hemhal olan canlı bir organizmaya çeviriyor. Çölün ışığını, kumunu, solucan dalgasını canlı kanlı yaşatıyor.
1.03.2024 Kültür Sanat
Prenses'in iddialı elbisesi ayrılığı bitirdi! 'Onun başkasıyla olması düşüncesine katlanamadı'
Prenses'in iddialı elbisesi ayrılığı bitirdi! 'Onun başkasıyla olması düşüncesine katlanamadı' Uzun yıllardır mutlu bir evlilikleri olan Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, 2007'de kısa bir süreliğine de olsa ilişkilerini noktalamıştı. Kraliyet yazarı Penny Junor, ünlü çiftin ayrılığı ve tekrar bir araya gelişinin gerçek hikayesini anlattı. İşte detaylar...
29.02.2024 Cadde
Bella Hadid’e Filistin darbesi
Bella Hadid’e Filistin darbesi Babası Filistinli olan ABD’li model Bella Hadid’in reklam yüzü olduğu kozmetik markası Charlotte Tilbury ile iş anlaşması aniden bozuldu.
26.02.2024 Dünya
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı devirdi
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı devirdi NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı konuk etti. Rockets forması giyen Milli yıldız Alperen Şengün takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
24.02.2024 NBA
Hiç tanımadan birbirlerinin hayatlarını kurtaran iki insan: 'Şimdi bir şeyleri doğru yaptım diyebiliyorum'
Hiç tanımadan birbirlerinin hayatlarını kurtaran iki insan: 'Şimdi bir şeyleri doğru yaptım diyebiliyorum' Almanya’da yaşayan Marius Werner, isimsiz bir kök hücre bağışıyla bir İngiliz doktorun, Nick Embleton'ın hayatını kurtardı. Genç Alman, bu durumun intihara meyilli hissetiği bir zaman diliminde kendisini de hayatta tuttuğunu söylüyor.
21.02.2024 Dünya
Alman şirketler yatırım için ABD'ye yöneliyor
Alman şirketler yatırım için ABD'ye yöneliyor ABD güçlü ekonomisi ve kazançlı vergi teşvikleriyle Alman şirketlerinin ilgisini çekerek rekor miktarda sermaye yatırımı çekerken, kendi iç pazarlarındaki ve en büyük ticaret ortakları olan Çin'deki koşullar kötüleşiyor.
19.02.2024 Uzmanpara
Tek başına üremeyi başardı! Bilim dünyası şaşkın, tarihte bir ilk
Tek başına üremeyi başardı! Bilim dünyası şaşkın, tarihte bir ilk Yıllardır kaldığı akvaryumda yalnız yaşayan bir vatoz balığı kendi başına üremeyi başardı. Bilim insanları tarihte bir ilk olarak gösterdikleri olay karşısında şaşkına döndü.
15.02.2024 Dünya
Ergin Ataman'dan Avrupa'yı sallayacak transfer! Eski yıldızını getiriyor
Ergin Ataman'dan Avrupa'yı sallayacak transfer! Eski yıldızını getiriyor Yunanistan Basketbol Ligi takımlarından Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman, eski oyuncusu Vasilije Micic'i kadrosunda görmek istiyor.
15.02.2024 Basketbol
Boston Celtics, Doğu Konferansı'nda liderliğini sürdürdü
Boston Celtics, Doğu Konferansı'nda liderliğini sürdürdü NBA'de Boston Celtics, Atlanta Hawks'ı sahasında 125-117'lik skorla mağlup ederek Doğu Konferansı liderliğini sürdürdü.
8.02.2024 NBA
Her şey aşkla başlar
Her şey aşkla başlar Milliyet Sanat şubat sayısında sanat dünyasında aşkın izini sürüyor. “Yaratıcılığın İlham Perisi Aşk”ı inceleyen dergide uğruna şiir ve roman yazılan kadınlar, tablolara konu olan aşk hikâyeleri var​​​​​​​.
1.02.2024 Kültür Sanat
Dallas Mavericks'te Doncic çıldırdı! NBA'de geceye damga vuran performans
Dallas Mavericks'te Doncic çıldırdı! NBA'de geceye damga vuran performans Sloven yıldız Luka Doncic, Dallas'ın Atlanta'yı 148-143 mağlup ettiği karşılaşmada tam 73 sayı attı.
27.01.2024 NBA
Alperen Şengün'ün double double performansı galibiyete yetmedi!
Alperen Şengün'ün double double performansı galibiyete yetmedi! NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün'ün formasını giydiği Houston Rockets, Madison Square Garden'da karşı karşıya geldiği New York Knicks'e 109-94'lük skorla yenildi. Maçta 40 dakika süre alan Alperen 18 sayı, 10 ribaund, 5 asist, 4 blok ve 1 top çalma ile oynadı.
18.01.2024 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Charlotte ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.