Chelsea - Liverpool müsabakasından kareler
Chelsea - Liverpool müsabakasından kareler Chelsea - Liverpool müsabakasından kareler
Chelsea - Liverpool maçında eşitlik bozulmadı! 4 gol sesi
Chelsea - Liverpool maçında eşitlik bozulmadı! 4 gol sesi İngiltere Premier Lig'in 21'inci haftasında Chelsea ile Liverpool karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele Stamford Bridge'de oynandı. Kritik karşılaşma 2-2'lik eşitlike sona erdi.
Chelsea Liverpool maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak? Maç ne zaman saat kaçta?
Chelsea Liverpool maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak? Maç ne zaman saat kaçta? İngiltere FA Cup 5. tur maçında Chelsea, evinde ezeli rakibi Liverpool'u konuk etmeye hazırlanıyor. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen zorlu mücadele öncesi futbolseverler Chelsea Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak sorularının cevaplarını arıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...
Dünya bu golü konuşuyor!
Dünya bu golü konuşuyor! İngiltere Premier Lig'de oynanan Chelsea - Liverpool mücadelesinde, Henderson'un attığı gol ağızları açık bıraktı. Liverpool'un 2-1 kazandığı nefes kesen maçta Henderson, kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden inanılmaz bir şutla kaleciyi avladı.Golün ardından Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp da Henderson'u özel olarak tebrik etti.
17.09.2016 Futbol
Avrupa Gündemi
Avrupa Gündemi Avrupa liglerinden gündem maddeler ve en güncel gelişmeler Avrupa Gündemi'nde... Mourinho, yine şaşırttı, bu kez de röportaja girdi! Chelsea'nin Liverpool'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından David  Luiz ve Eden Hazard  yayıncı kuruluşa röportaj verirken Jose Mourinho röportaja girdi ve sarılarak oyuncularını tebrik etti.
30.12.2013 Futbol