Chess Masters

Chess Masters

Son dakika Chess Masters haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Chess Masters gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Chess Masters haber sayfamızda...

Chess Masters

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11 chess masters haberi bulunmuştur.
Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay: 2020 yılına damga vurduk
Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay: 2020 yılına damga vurduk Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Başkanı Gülkız Tulay, "Tüm olumsuz koşullara karşın, 2020 yılının en etkin federasyonu olduk. Bu süreçte 'önce sağlık' mottosu ile ilerledik, dijital dünyada ve açık alanlarda gerçekleştirdiğimiz turnuvalar, etkinlikler ve ses getiren projeler ile 2020 yılına damga vurduk" dedi.
31.12.2020 Diğer
Ekaterina Atalık: Kazandığım için mutluyum
Ekaterina Atalık: Kazandığım için mutluyum Red Bull Chess Masters'in kadınlar kategorisinde birincilik elde eden Ekaterina Atalık, şampiyon olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
1.07.2020 Diğer
Red Bull Chess Masters’da şampiyonlar belli oldu
Red Bull Chess Masters’da şampiyonlar belli oldu Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull’un ortaklaşa düzenlediği, Red Bull Chess Masters’da 3’üncü sezonun şampiyonları belli oldu.
1.07.2020 Diğer
Red Bull Chess Masters’da final masası şekilleniyor
Red Bull Chess Masters’da final masası şekilleniyor Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull’un ortaklaşa düzenlediği, Red Bull Chess Masters’da 3. sezonun finalistleri belli olmaya devam ediyor. En iyilerin hem rakibi hem de zamanı mat etmek için hamle yaptıkları, ilk kez tamamıyla çevrimiçi olarak düzenlenen Chess Masters’da üçüncü eleme sonuçları belli oldu. Turnuvanın 4. elemeleri ise 23 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.
1.07.2020 Diğer
Chess Masters’da ilk finalistler belli oldu
Chess Masters’da ilk finalistler belli oldu Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull’un ortaklaşa düzenlediği, Red Bull Chess Masters’da 3. sezonun ilk finalistleri belli oldu. En iyilerin hem rakibi hem de zamanı mat etmek için hamle yaptıkları, ilk kez tamamıyla çevrimiçi olarak düzenlenen Red Bull Chess Masters’da ikinci elemler 18 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.
1.07.2020 Diğer
Chess Masters 3. şampiyonunu arıyor
Chess Masters 3. şampiyonunu arıyor Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull’un ortaklaşa düzenlediği, Red Bull Chess Masters’da 3. sezon heyecanı başlıyor. En iyilerin hem rakibi hem de zamanı mat etmek için hamle yapacakları Red Bull Chess Masters, ilk kez tamamen çevrimiçi olarak oyuncuların evlerinden katılımıyla gerçekleştirilecek. 9 Nisan’da başlayacak ve 4 hafta sürecek elemelerin ardından Türkiye’nin en iyi kadın oyuncusu 9 Mayıs’ta, erkek oyuncusu ise 10 Mayıs’ta oynanacak finallerle belli olacak.
1.07.2020 E-Spor
Red Bull Chess Masters’da şampiyon Marmara Bölgesi
Red Bull Chess Masters’da şampiyon Marmara Bölgesi Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull’un ortaklığıyla düzenlenen Red Bull Chess Masters’da şampiyon Marmara Bölgesi Takımı oldu.
1.07.2020 Diğer
Van'ın Bahçesaray ilçesindeki online satranç turnuvasına büyük ilgi
Van'ın Bahçesaray ilçesindeki online satranç turnuvasına büyük ilgi Farklı formatı ile dikkatleri üzerine çeken satranç turnuvası Red Bull Chess Masters'da heyecan bölge elemeleri ile sürüyor. 
1.07.2020 Diğer
Red Bull Chess Masters’da elemeler başlıyor
Red Bull Chess Masters’da elemeler başlıyor Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull’un ortaklaşa düzenlediği, ilki geçen yıl gerçekleştirilen Red Bull Chess Masters’da bölge elemeleri başlıyor.
1.07.2020 Diğer
Red Bull Chess Masters geri dönüyor
Red Bull Chess Masters geri dönüyor Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull’un ortaklaşa düzenlediği, ilki geçen yıl gerçekleştirilen Red Bull Chess Masters’da heyecan yeniden başlıyor. Türkiye’nin 7 bölgesindeki satranç sporcularını farklı formatıyla bir araya getirecek Red Bull Chess Masters’da, bölge elemeleri 7-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. Teknoloji ve heyecanın bir arada olacağı bu turnuvada bölge elemeleri çevrimiçi olarak yapılacak.
1.07.2020 Diğer
Xbox One X için geliştirilen oyunların tam listesi açıklandı
Xbox One X için geliştirilen oyunların tam listesi açıklandı Xbox One X bugüne kadarki en güçlü oyun konsolu olacak. Microsoft ise Xbox One X geliştirmelerini içeren tam bir oyun listesi yayınladı.
21.08.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Chess Masters ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.