Çizginin unutulmaz ustası
Çizginin unutulmaz ustası Usta çizer Latif Demirci vefatının ikinci yılında, yarım asırlık sanat hayatını anlatan bir sergiyle anılıyor. Sergi Demirci’nin çizimleri Türkiye’nin yakın tarihine hicivle bakma imkânı tanıyor.
25.04.2024 Kültür Sanat
Sanat dünyasının acı günü.. İki usta çizer aynı gün öldü
Sanat dünyasının acı günü.. İki usta çizer aynı gün öldü İlk kez 1 Nisan 1963'te yayımlanmaya başlayan ve Türk çizgi roman tarihinin en uzun soluklu çalışmalarından biri olan "Karaoğlan"ın yazarı, senarist, yönetmen ve çizer Suat Yalaz hayatını kaybetti. Bir başka acı haber de Datça'dan geldi. Ünlü çizgi roman kahramanı "Kara Murat"ın çizeri, "Tolga" adlı çizgi serisiyle de bilinen ressam Abdullah Turhan, 87 yaşında Datça'da hayatını kaybetti.
2.03.2020 Gündem
Atakan Özyurt'un Egom adlı aracını 8 saatte birebir beyaz kağıda geçirdi
Atakan Özyurt'un Egom adlı aracını 8 saatte birebir beyaz kağıda geçirdi Tam 8 saatte gerçeği ile birebir çizim gerçekleştirdi. YouTube'ta My Çizim adlı kanalın sahibi Muhammed Emin Yüksel, Kafalar'da Atakan Özyurt'un sahip olduğu Egom adlı aracı gerçeğiyle birebir beyaz kağıda aktardı. YouTube'ta diğer çizimleriyle de dikkat çeken M. Emin Yüksel'in son çalışması sizlerle....
23.01.2018 Otomobil