Çubuk

Çubuk

Son dakika çubuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çubuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çubuk haber sayfamızda...

Çubuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.525 çubuk haberi bulunmuştur.
Zeytinyağı ve su çözüm oluyor! Kulaklarınızı temiz tutmak için yöntemler
Zeytinyağı ve su çözüm oluyor! Kulaklarınızı temiz tutmak için yöntemler Bir miktar kulak kiri kulak kanallarınızı enfeksiyonlara karşı korumanıza yardımcı olsa da hepimiz kulaklarımızın temiz olmasını isteriz. Ancak kulaklarınızın içini temizlemek için pamuklu çubuk kullanıyorsanız aslında sağlığınıza zarar veriyor olabilirsiniz. Kulaklarınızın temiz kalmasını sağlamanın birçok basit ve sağlıklı yolu var.
27.03.2024 Genel Sağlık
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı Konut kiralarıyla ilgili şubat ayına ilişkin dikkat çeken bir araştırma yapıldı. 4 yıl sonra ilk kez konut kiraları enflasyonun altında geldi. Peki reel bazda kiralarda düşüşün sebebi ne? İstanbul, İzmir ve Ankara’da kira fiyatları ne durumda? İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
Mansur Yavaş: Yapılan hizmeti insanlar görüyor
Mansur Yavaş: Yapılan hizmeti insanlar görüyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gölbaşı ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.
24.03.2024 Gündem
Abdulkadir Uraloğlu: Belediyecilik, AK Parti'nin işi
Abdulkadir Uraloğlu: Belediyecilik, AK Parti'nin işi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin her tarafını bölünmüş yollarla ördük. Örümcek ağı gibi ördük. Her tarafta bölünmüş yolumuz var ama Çankırı’mıza baktığımız zaman bir taraftan Kastamonu'ya bölünmüş yolumuzu yaptık; öbür taraftan Ankara’yı bitirdik, diğer taraftan Kırıkkale’ye sadece Delice'nin orada birkaç yüz metre heyelan kaldı, onu da bitirdik mi orada bölünmüş yol olacak" dedi.
24.03.2024 Gündem
Hurma paketindeki 'plastik çubuk' detayı! Bakın ne işe yarıyor
Hurma paketindeki 'plastik çubuk' detayı! Bakın ne işe yarıyor Ramazan ayının gelişiyle birlikte hurmaları sofraya dahil ediyoruz. Market raflarında yerini alan paketli hurmaların içinde genellikle küçük bir çubuk yer alır. İşte görenlerin merak ettiği çubuğun kullanım amacı.
21.03.2024 Püf Noktası
ASO'dan kadın girişimcilere destek
ASO'dan kadın girişimcilere destek Ankara Sanayi Odası'nın (ASO) TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu için ASO Hizmet Binası'nda tahsis ettiği yeni çalışma ofisi düzenlenen törenle açıldı.
21.03.2024 Ekonomi
Kulak temizliğiyle ilgili yanlışlar! Vücut dışarı atılması gerekeni akıtıyor
Kulak temizliğiyle ilgili yanlışlar! Vücut dışarı atılması gerekeni akıtıyor Kulak kiri bazen tıkanıklığa ve işitme zorluklarına sebep olabiliyor. Son derece rahatsız edici bir hisse neden olması da pek çok kişinin kulak temizliği için pamuklu çubuk kullanmasına neden oluyor. Peki, doğru kulak temizliği nasıl olmalı? Detaylar haberimizde.
20.03.2024 Genel Sağlık
Zor bölgelerde pamuklu çubuk kullanın! Göz enfeksiyonu riski artabilir
Zor bölgelerde pamuklu çubuk kullanın! Göz enfeksiyonu riski artabilir Makyaj kalıntıları çeşitli cilt ve göz enfeksiyonlarına neden olabilir. Bu yaygın makyaj hatalarını yapıp yapmadığınızı öğrenmek ve bunları en kısa sürede durdurmak için bazı küçük ipuçları bulunuyor.
19.03.2024 Makyaj
'Köy nüfusunu tarıma döndürmeyi hedefliyoruz'
'Köy nüfusunu tarıma döndürmeyi hedefliyoruz' Yeniden Refah Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Suat Kılıç, "Ankara'nın köy nüfusu yüzde 30'dan, yüzde 6,5'e kadar geriledi. Biz işte bu köy nüfusunu yeniden tarıma döndürmeyi hedefliyoruz. Yeniden Ankara'nın köyünde tarımsal üretimi yapılabilir hale getirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarda misafir olmuştu! O aile heyecanını paylaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarda misafir olmuştu! O aile heyecanını paylaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan iftarda Taş ailesi ziyaret etti. Taş ailesi iftar sonrası o anları anlattı.
13.03.2024 Gündem
Akşener'den esnafa: Ocağına düştük, oyunu istiyoruz
Akşener'den esnafa: Ocağına düştük, oyunu istiyoruz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, girdiği bir dükkanda, "Seçimler geldi. Bütün siyasi partiler gibi biz de oy istemeye geldik. Ocağına düştük, oyunu istiyoruz" şeklinde konuştu.
11.03.2024 Gündem
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir?
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir? Oruç tutarken uzun süre tok kalmamızı sağlayacak besinler neler?
Mansur Yavaş: Halka hesap veriyoruz, hesap vermek zorundayız
Mansur Yavaş: Halka hesap veriyoruz, hesap vermek zorundayız Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında CHP'nin Keçiören adayı Mesut Özarslan ile beraber Etlik semtinde düzenlenen Keçiören Buluşması'na katıldı. Yavaş, seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendi.
2.03.2024 Gündem
Rize'de Red Bull Petranboard fırtınası!
Rize'de Red Bull Petranboard fırtınası! Heyecanla beklenen Red Bull Petranboard, Rize'nin İkizdere ilçesindeki Petran Yaylası'nda, 25 Şubat Pazar günü gerçekleşti. Etkinliğin en hızlı petranboardcusu Kerem Gürdal oldu.
26.02.2024 Diğer
Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Türkiye için bir zaruret
Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Türkiye için bir zaruret TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'da düzenlenen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Genel Kurulu'na katıldıktan sonra dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı.
25.02.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Örnek olan bir ülke konumuna geldik
Bakan Yumaklı: Örnek olan bir ülke konumuna geldik Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Türkiye, ikinci yüzyılında artık hedef büyütmüş, çok daha ileri hedefler kendisine belirlemiş olan bir ülkedir. Yani örnek alan değil, örnek olan bir ülke konumuna geldik” dedi.
22.02.2024 Ekonomi
Ankara'da dehşetin detayları: Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım
Ankara'da dehşetin detayları: Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım Ankara’da psikolojik problemleri ve uyuşturucu madde bağımlılığı olan bir kişi, iki hafta önce boşandığı eşinden olan 7 yaşındaki oğlunu rehin aldı. Çocuğu kurtarmak için gelen polislere, “Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım” diye tehditler savurup ateş eden saldırgan baba etkisiz hale getirilirdi.
22.02.2024 Haberler
Ankara'da dehşetin detayları: Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım
Ankara'da dehşetin detayları: Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım Ankara’da psikolojik problemleri ve uyuşturucu madde bağımlılığı olan bir kişi, iki hafta önce boşandığı eşinden olan 7 yaşındaki oğlunu rehin aldı. Çocuğu kurtarmak için gelen polislere, “Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım” diye tehditler savurup ateş eden saldırgan baba etkisiz hale getirilirdi.
22.02.2024 Gündem
7 yaşındaki oğlunu rehin aldı! 12 saat sonra operasyon
7 yaşındaki oğlunu rehin aldı! 12 saat sonra operasyon 35 yaşındaki Hasan V., velayeti boşandığı eşinde olan 7 yaşındaki oğlunu Ankara'da silahla rehin aldı. Polis ekipleri, 12 saat süren ikna çalışmalarının ardından Hasan V.'yi etkisiz hale getirdi. Olaydan yara almadan kurtarılan küçük çocuk tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.
22.02.2024 Gündem
Rize’de ‘Red Bull Petranboard’ kayak şöleni
Rize’de ‘Red Bull Petranboard’ kayak şöleni Red Bull tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan ‘Red Bull Petranboard' kayak etkinliği, Rize'nin İkizdere ilçesindeki Petran Yaylası'nda yapılacak.
16.02.2024 Diğer
Ünlü oyuncudan 'Akbaş' itirafı! 'Kardeşlerden biri Müslüm Gürses'in büyük dedesiymiş'
Ünlü oyuncudan 'Akbaş' itirafı! 'Kardeşlerden biri Müslüm Gürses'in büyük dedesiymiş' Sitare Akbaş, gerçek adı Müslüm Akbaş olan, 3 Mart 2013'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yiyiren Müslüm Gürses ile akraba olduklarını açıkladı. Büyükbabasının kendisine anlattığı hikayeyi basın mensuplarıyla paylaşan ünlü isim, Akbaş soyadının hikayesini de anlattı.
15.02.2024 Cadde
Kavgalı tanıtımda fatura Ankara il başkanına kesildi
Kavgalı tanıtımda fatura Ankara il başkanına kesildi İYİ Parti’nin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını tanıtım toplantısı olaylı geçti.
15.02.2024 Gündem
İYİ Parti'de aday gerginliği! Meral Akşener, Ankara İl Başkanı'nı görevden aldı
İYİ Parti'de aday gerginliği! Meral Akşener, Ankara İl Başkanı'nı görevden aldı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı aday tanıtım toplantısında partililer arasında gerginlik yaşandı.
17.02.2024 Gündem
Ankara ABB Başkan Adayı Turgut Altınok: Ankara'ya milyonlarca turist gelecek
Ankara ABB Başkan Adayı Turgut Altınok: Ankara'ya milyonlarca turist gelecek "Öyle projelerimiz var ki İstanbul'dan Ankara'ya gezmeye gelecekler." diyen AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Türkiye'nin her yerinden Ankara'ya gezmeye gelecekler. Ankara'ya milyonlarca turist gelecek" dedi.
14.02.2024 Gündem
CHP, 3'ü büyükşehir toplam 125 belediye başkan adayını daha açıkladı
CHP, 3'ü büyükşehir toplam 125 belediye başkan adayını daha açıkladı CHP, 3'ü büyükşehir olmak üzere 125 belediye başkan adayını daha açıkladı. Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Veli Ağbaba, Ankara Çankaya Belediye başkan adayı Hüseyin Can Güner oldu. İstanbul ilçe adayları da netleşti.
13.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çubuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.