D Smart

D Smart

Son dakika d smart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan d smart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan d smart haber sayfamızda...

D Smart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.225 d smart haberi bulunmuştur.
Portekiz'de şampiyonluk maçı D Smart ve D-Smart Go'da
Portekiz'de şampiyonluk maçı D Smart ve D-Smart Go'da Portekiz Ligi'nde yarın şampiyonluk düğümü çözülüyor. Derbide liderlik koltuğunda oturan Sporting, takipçisi Benfica’yı ağırlayacak.
5.04.2024 Dünyadan Futbol
D-Smart GO ve Togg güçlerini birleştirdi
D-Smart GO ve Togg güçlerini birleştirdi Türkiye’nin küresel teknoloji markası Togg ile D-Smart GO, güçlerini birleştirdi. 100’ü aşkın canlı TV kanalı, Togg’un dijital deneyim platformu Trumore’un uygulama mağazası Tru.Store üzerinden T10X kullanıcılarıyla buluştu. Böylelikle, Türkiye’de ilk kez Togg T10X sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından canlı TV kanalları izlenebilecek.
5.04.2024 Ekonomi
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg ile D-Smart GO, güçlerini birleştirdi. D-Smart GO, 100’ü aşkın canlı TV kanalı Togg’un dijital deneyim platformu Trumore’un uygulama mağazası Tru.Store üzerinden T10X kullanıcılarıyla buluştu. Böylelikle, Türkiye’de ilk kez Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Vitrin
Hakem penaltı kararını gerekçesiyle birlikte tüm stadyuma açıkladı
Hakem penaltı kararını gerekçesiyle birlikte tüm stadyuma açıkladı Portekiz Premier Ligi'nde Sporting'in Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği maçta hakem Antonio Nobre, penaltı kararı gerekçesiyle birlikte saha içinde açıkladı.
18.03.2024 Futbol
Antonio Nobre penaltı kararını gerekçesiyle birlikte taraftara açıkladı!
Antonio Nobre penaltı kararını gerekçesiyle birlikte taraftara açıkladı! Portekiz Premier Ligi'nde Sporting'in Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği maçta hakem Antonio Nobre, penaltı kararı gerekçesiyle birlikte saha içinde açıkladı.
18.03.2024 Dünyadan Futbol
D-Smart Go’dan ‘Oscar’ seçkisi
D-Smart Go’dan ‘Oscar’ seçkisi D-Smart GO’da, birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.
10.03.2024 Cadde
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a bir talip daha çıktı! Sportif Direktör harekete geçti
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a bir talip daha çıktı! Sportif Direktör harekete geçti Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy için bir Avrupa devinin daha harekete geçtiği iddia edildi. Siyah-beyazlıların 18 yaşındaki genç yeteneği için kilit ismin devreye girdiği aktarıldı.
8.03.2024 Beşiktaş
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Diğer
Güçlü kadınlardan güçlü filmler
Güçlü kadınlardan güçlü filmler D-Smart GO, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kadın filmleriyle kutluyor.
7.03.2024 Cadde
Al Ain - Al Nassr maçında ilginç anlar!
Al Ain - Al Nassr maçında ilginç anlar! Al Ain'in Al Nassr'ı konuk ettiği maçın 89'uncu dakikasında yeşil sahalarda ender görülen bir pozisyon yaşandı.
4.03.2024 Skorer Tv
Al Ain - Al Nassr maçında ilginç anlar!
Al Ain - Al Nassr maçında ilginç anlar! Al Ain'in Al Nassr'ı konuk ettiği maçın 89'uncu dakikasında yeşil sahalarda ender görülen bir pozisyon yaşandı.
4.03.2024 Dünyadan Futbol
Portekiz'de dev derbi! Porto–Benfica maçı D-SMART ve D-SMART GO'da
Portekiz'de dev derbi! Porto–Benfica maçı D-SMART ve D-SMART GO'da Portekiz futbolunun kulüpler düzeyinde en önemli rekabeti Porto – Benfica derbisi Pazar gecesi 23.30'da D-Smart ve D-Smart GO'da ekrana gelecek.
2.03.2024 Diğer
Real Madrid, Sevilla engelini tek golle geçti!
Real Madrid, Sevilla engelini tek golle geçti! La Liga'nın 26'ncı haftasında Real Madrid, Sevilla'yı 1-0 mağlup etti.
25.02.2024 İspanya La Liga
Süperclasico'da puanlar paylaşıldı! Heyecan D-Smart'ta yaşandı
Süperclasico'da puanlar paylaşıldı! Heyecan D-Smart'ta yaşandı Arjantin Premier Ligi'nin 7'nci haftasında River Plate ile Boca Juniors arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle noktalandı. Süperclasico heyecanı D-Smart'ta yaşandı.
25.02.2024 Dünyadan Futbol
Superclasico heyecanı Pazar akşamı yaşanacak
Superclasico heyecanı Pazar akşamı yaşanacak Dünyanın en ateşli futbol rekabeti olan River Plate – Boca Juniors derbisi Pazar akşamı nefes kesecek.
24.02.2024 Dünyadan Futbol
D-Smart’tan şubat hediyesi
D-Smart’tan şubat hediyesi D-Smart, 17’nci doğum gününü abonelerine hediye vererek kutluyor! D-Smart üyeleri, kullandıkları paket ne olursa olsun 10-29 Şubat tarihleri arasında tüm kanalları ücretsiz izleyebilecek.
11.02.2024 Cadde
Asya Kupası'nda şampiyon D-Smart'ta belli olacak!
Asya Kupası'nda şampiyon D-Smart'ta belli olacak! Büyük bir heyecana sahne olan Asya Kupası’nda şampiyon bugün belli oluyor. Ürdün-Katar finali 18.00’de D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’dan canlı yayınlanacak.
10.02.2024 Skorer
Asya Kupası’nda şampiyon belli oluyor! Ürdün – Katar finali
Asya Kupası’nda şampiyon belli oluyor! Ürdün – Katar finali Büyük bir heyecana sahne olan Asya Kupası’nda şampiyon belli oluyor. Ürdün – Katar finali cumartesi 18.00’de sadece D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’dan canlı yayınlanacak.
9.02.2024 Dünyadan Futbol
Karembeu: Fatih Terim sayesinde Olympiakos taraftarının sayısı arttı
Karembeu: Fatih Terim sayesinde Olympiakos taraftarının sayısı arttı Antalya'da devam eden 3. WinterLeague Convention organizasyonu, Olympiakos Sportif Direktörü eski ünlü Fransız futbolcu Christian Karembeu'yu da ağırladı.
12.01.2024 Dünyadan Futbol
WinterLeague Convention 2024, önemli isimleri ağırlamayı sürdürüyor
WinterLeague Convention 2024, önemli isimleri ağırlamayı sürdürüyor Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı'nın desteklediği WinterLegue Convention 2024, dünya futbolunun önemli isimlerini konuk etmeye devam ediyor.
11.01.2024 Futbol
Özel seçki
Özel seçki D-Smart GO’da, birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.
3.01.2024 Cadde
Yeni yıl sürprizi
Yeni yıl sürprizi D-Smart kanallarının hepsi, 30-31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde tüm aboneler tarafından izlenebilecek.
30.12.2023 Cadde
Sporting Lizbon, Porto'yu 2 golle geçti!
Sporting Lizbon, Porto'yu 2 golle geçti! Portekiz Premier Ligi'nin 14'üncü haftasında Sporting Lizbon, Porto'yu 2-0 mağlup etti. D-Smart ekranlarında yaşanan heyecan sonrası Sporting Lizbon, Portekiz Premier Ligi'nde zirveye yükseldi.
18.12.2023 Dünyadan Futbol
Portekiz'de zirve mücadelesi! Sporting - Porto maçı D-Smart'ta
Portekiz'de zirve mücadelesi! Sporting - Porto maçı D-Smart'ta Portekiz Premier Ligin zirvesinde yer alan 31 puanlı iki takım Sporting ile Porto’nun nefesleri kesecek buluşması 18 Aralık Pazartesi 23.15’te yaşanacak.
17.12.2023 Dünyadan Futbol
Altın Kelebek'te Çağla Şıkel ve Cem Davran'dan anlamlı mesaj
Altın Kelebek'te Çağla Şıkel ve Cem Davran'dan anlamlı mesaj 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde gerçekleşti. Sesli betimlemeler ve simultane işaret diliyle yayınlanan törenin engelli bireylere yönelik bir sürprizi de Çağla Şıkel ve Cem Davran’ın özel mesajı oldu.
6.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

D Smart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.