Deniz Can Aktaş

Deniz Can Aktaş

Son dakika deniz can aktaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan deniz can aktaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan deniz can aktaş haber sayfamızda...

Deniz Can Aktaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 308 deniz can aktaş haberi bulunmuştur.
Bandırma Füze Kulübü filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Bandırma Füze Kulübü filmi ne zaman ve nerede çekildi, hikayesi gerçek mi?
Bandırma Füze Kulübü filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Bandırma Füze Kulübü filmi ne zaman ve nerede çekildi, hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. "Bandırma Füze Kulübü" beyaz perdenin ardından bu akşam televizyon ekranlarına geliyor. 2022 yılında vizyona giren filmin senaryosunu Mert Dikmen, Ayberk Olgay ve Mustafa Uslu'nun birlikte kaleme aldı. Dram türündeki filmin müzikleri Yıldıray Gürgen imzası taşıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü konusu nedir ve oyuncuları kimler? Bandırma Füze Kulübü filmi ne zaman ve nerede çekildi, hikayesi gerçek mi?
8.02.2024 Bilgi Rehberi
HUDUTSUZ SEVDA BU AKŞAM YOK MU, 4 Ocak bugün yeni bölüm var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölümü ne zaman? Hudutsuz Sevda dizisi neden yok?
HUDUTSUZ SEVDA BU AKŞAM YOK MU, 4 Ocak bugün yeni bölüm var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölümü ne zaman? Hudutsuz Sevda dizisi neden yok? Hudutsuz Sevda'nın yeni bölümünün bu hafta olup olmayacağı merak ediliyor. Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümü yayın akışında yer almadı. Peki Hudutsuz Sevda bu akşam yok mu, var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölümü ne zaman?
4.01.2024 Bilgi Rehberi
Bandırma Füze Kulübü filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler?
Bandırma Füze Kulübü filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Bandırma Füze Kulübü filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. "Bandırma Füze Kulübü" beyaz perdenin ardından bu akşam televizyon ekranlarına geliyor. 2022 yılında vizyona giren filmin senaryosunu Mert Dikmen, Ayberk Olgay ve Mustafa Uslu'nun birlikte kaleme aldı. Dram türündeki filmin müzikleri Yıldıray Gürgen imzası taşıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü konusu nedir ve oyuncuları kimler?
2.01.2024 Bilgi Rehberi
HUDUTSUZ SEVDA yeni bölüm bu hafta yok mu, neden yok? Hudutsuz Sevda ne zaman?
HUDUTSUZ SEVDA yeni bölüm bu hafta yok mu, neden yok? Hudutsuz Sevda ne zaman? Hudutsuz Sevda dizisi perşembe akşamları dizi takipçileri karşısına çıkıyor. Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in başrolde bulunduğu Hudutsuz Sevda 5. yeni bölümü bu hafta yok mu?
19.10.2023 Cadde
HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI - KARAKTERLER 📍 Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor, dizi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI - KARAKTERLER 📍 Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekiliyor, dizi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Fox TV ekranında yayın hayatına başlayan Hudutsuz Sevda dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. İşte Hudutsuz Sevda dizisi konusu, oyuncuları ve karakterler...
28.09.2023 Cadde
Hudutsuz Sevda Halil İbrahim kimdir? Deniz Can Aktaş nereli, boyu ve yaşı kaç?
Hudutsuz Sevda Halil İbrahim kimdir? Deniz Can Aktaş nereli, boyu ve yaşı kaç? Deniz Can Aktaş, ekranların yeni dizisi Hudutsuz Sevda dizisinde Halil İbrahim karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu Aktaş, son olarak Kasaba Doktor'nda rol aldı. Peki, Deniz Can Aktaş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
21.09.2023 Cadde
Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi!
Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi! Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan, önceki gün bir galada objektiflere takıldı. Derin göğüs dekolteli lacivert bir elbise tercih eden oyuncu, kameralar karşısına geçince poz vermek için şekilden şekle girdi. Sancaktutan'ın bu hallerine sosyal medyada yorum yağdı.
15.06.2023 Cadde
Huzurlu hayatın sırrını biliyorlar
Huzurlu hayatın sırrını biliyorlar Edebiyattan uyarlanan diziler, seyirciyi usta çatışmalarla hikâyeye çekiyor. Kurulan masalsı atmosferde oyuncular da başarılı oluyor. Yazarlar ise doğruyla yanlışın sonuçlarını sergileyip huzurun yolunu gösteriyor.
22.01.2023 Kültür Sanat
İntihara teşebbüs ettiği iddia edilen Hafsanur Sancaktutan'dan açıklama
İntihara teşebbüs ettiği iddia edilen Hafsanur Sancaktutan'dan açıklama Son dönemde Afra Saraçoğlu'nun eski aşkı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan hayranlarını korkuttu. Son dönemdeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Sancaktutan’ın, geçtiğimiz cuma akşamı ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü. Bircan Bali ise ünlü oyuncunun hayatına son vermek için bileklerini kestiğini iddia etti. İntihara teşebbüs ettiği öne sürülen Sancaktutan, sosyal medya hesabından açıklama yaparken, bileklerinin fotoğrafını da paylaştı.
16.01.2023 Cadde
Afra Saraçoğlu yeni evine taşındı
Afra Saraçoğlu yeni evine taşındı 2018 yılından beri aşk yaşayan Afra Saraçoğlu (25) ile kendisi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu (29), 'ihanet' dedikodularının gölgesinde geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını duyurmuştu. 'Üçüncü kişi' iddiasını yalanlayan ünlü çiftin aynı evde yaşamaya devam etmeleri ise 'Barıştılar' şeklinde yorumlanmıştı. Saraçoğlu, bir süre sonra ev bularak, annesiyle başka bir yere taşındı.
16.01.2023 Cadde
İşte Afra Saraçoğlu-Mert Yazıcıoğlu gerçeği
İşte Afra Saraçoğlu-Mert Yazıcıoğlu gerçeği 2018 yılından beri aşk yaşayan Afra Saraçoğlu (25) ile kendisi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu (29), 'ihanet' dedikodularının gölgesinde geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını duyurmuştu. 'Üçüncü kişi' iddiasını yalanlayan ünlü çiftin aynı evde yaşamaya devam etmeleri ise 'Barıştılar' şeklinde yorumlanmıştı. Çok geçmeden gerçek ortaya çıktı.
11.01.2023 Cadde
Afra Saraçoğlu bornozla sete geldi! Görevliler ile gazeteciler arasında gerginlik yaşandı
Afra Saraçoğlu bornozla sete geldi! Görevliler ile gazeteciler arasında gerginlik yaşandı Son günlerde meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile ayrılmasıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, önceki gün bornozuyla sete giderken görüntülenince ortalık karıştı. Ünlü isme eşlik eden görevliler ile görüntü almaya çalışan gazeteciler arasında gerginlik yaşandı.
5.01.2023 Cadde
Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu ayrıldı! İşte ilk açıklamalar
Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu ayrıldı! İşte ilk açıklamalar Oyuncu çift Mert Yazıcıoğlu (29) ile Afra Saraçoğlu'nun (25) dört yıllık ilişkisi bitti. Ayrılık nedeni olarak güzel oyuncunun, 'Yalı Çapkını'ndaki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le yakınlaşması gösterildi. Bir diğer iddia ise Yazıcıoğlu'nun, Deniz Can Aktaş’la birlikteliğini noktalayan 'Darmaduman' dizisindeki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan'la yeni bir aşka yelken açmasıydı. Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılık haberinin ardından ilk açıklamalar geldi. Hafsanur Sancaktutan da dikkat çeken bir mesaj paylaştı.
31.12.2022 Cadde
Hafsanur Sancaktutan tek başına kafa dinleyecek
Hafsanur Sancaktutan tek başına kafa dinleyecek Setur Kalamış Marina’da düzenlediği Yılın En Uzun Gecesi buluşmasında pek çok ünlü boy gösterdi. Oyuncu Hafsanur Sancaktutan da geceye katılanlardan isimler arasındaydı.
23.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kafa dinleyecek HÜSEYİN ALTUN - Hafsanur Sancaktutan, Kotex’in Setur Kalamış Marina’da düzenlediği ‘Yılın En Uzun Gecesi’ etkinliğine katıldı...
23.12.2022 Cadde
Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan ayrıldı mı?
Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan ayrıldı mı? 'Aşk Ağlatır' dizisinin setinde tanıştığı kendisi gibi oyuncu olan Hafsanur Sancaktutan (22) ile uzun süredir aşk yaşayan Deniz Can Aktaş (29)'ın ayrıldıkları iddia edildi. 3.5 yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan ve bir süredir birlikte yaşayan ünlü çiftten evlilik haberi bekleniyordu.
18.12.2022 Cadde
Deniz Can Aktaş: Güzelliklerle beraber dertleri de çektim!
Deniz Can Aktaş: Güzelliklerle beraber dertleri de çektim! 'Aşk Ağlatır' dizisinin setinde tanıştığı kendisi gibi oyuncu olan Hafsanur Sancaktutan (22) ile uzun süredir aşk yaşayan Deniz Can Aktaş (29), kadrosunda yer aldığı tiyatro oyununun dövüş sahneleri provasında gözüne darbe aldı. Gözünün mor halini takipçileriyle de paylaşan Aktaş, "Güzelliklerle beraber dertleri de çektim" ifadelerini kullandı.
16.12.2022 Cadde
Aslı Bekiroğlu: Linç girişimlerine alıştık artık!
Aslı Bekiroğlu: Linç girişimlerine alıştık artık! 2007 yılında vefat eden şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatının konu alınacağı filmde rol alacak olan Aslı Bekiroğlu, katıldığı bir davette Akarsu'nun ölümüne dair sorulara verdiği yanıt tepki toplamış, ardından projeden ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda ise yeni filmi 'Bandırma Füze Kulübü'nün galasında rol arkadaşını dinlemeyerek başkalarıyla sohbet eden Bekiroğlu, yine sosyal medyada gündem olarak eleştirilmişti. Ünlü isim, yaşananların ardından Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, linç girişimlerine alıştığını söyledi.
5.11.2022 Cadde
Alina Boz, Mithat Can Özer ile ilişkisinin sırrını açıkladı
Alina Boz, Mithat Can Özer ile ilişkisinin sırrını açıkladı 'Elimi Bırakma', 'Aşk 101' ve 'Bölük' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Alina Boz, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken kameralara yansıyan ünlü isim, ayaküstü konuştuğu gazetecilerin sorularını cevapladı. Yeni projesi 'Bandırma Füze Kulübü'nden bahseden Boz, Sezen Aksu ve Sinan Özer'in oğlu Mithat Can Özer ile uzun süredir sürdürdükleri mutlu birliktelikleri hakkında da konuşarak, ilişkilerinin sırrını açıkladı.
28.10.2022 Cadde
Teoman: İçime sinmedi! Gece 3'te uyandım
Teoman: İçime sinmedi! Gece 3'te uyandım Seneler önce uzaya roket göndermeyi başaran liseli gençlerin hikayesini beyazperdeye taşıyan 'Bandırma Füze Kulübü' filminde sürpriz bir ses izleyicilerle buluştu. Rock müziğinin başarılı isimlerinden Teoman, film için nihavent makamındaki 'İnleyen Nağmeler' adlı eseri yorumladı. Şarkıcı, “O kadarcık ön gösterim bile beni çok duygulandırdı" dedi.
23.10.2022 Cadde
Göklere daha erken çıkabilseydik…
Göklere daha erken çıkabilseydik… 1950’lerin sonunda kısıtlı imkânlarla füze çalışmalarına girişen bir grup Bandırmalı öğrencinin macerasını anlatan “Bandırma Füze Kulübü” yarım kalmış bir başarının izini sürüyor.
23.10.2022 Kültür Sanat
Takipçilerinden Hafsanur Sancaktutan'a: Bir fotografla bu kadar oynanmaz!
Takipçilerinden Hafsanur Sancaktutan'a: Bir fotografla bu kadar oynanmaz! Hafsanur Sancaktutan, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Deniz Can Aktaş'ın başrolünde yer aldığı filmin galasına hazırlanırken ayna karşısında verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı. 'Bacak boyu' ile çok konuşulan 22 yaşındaki güzel, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Sancaktutan hakkında yapılan yorumlar dikkat çekti.
22.10.2022 Cadde
Hafsanur Sancaktutan: Ben sadece işimi yapıyorum!
Hafsanur Sancaktutan: Ben sadece işimi yapıyorum! Seneler önce uzaya roket göndermeyi başaran liseli gençlerin hikayesini beyazperdeye taşıyan 'Bandırma Füze Kulübü' filminin galası, önceki akşam Maslak'ta yapıldı. Başrollerini Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Atay Yıldız ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin paylaştığı yapımın galasına katılanlar arasında, Aktaş'ın oyuncu sevgilisi Hafsanur Sancaktutan da vardı. Güzel oyuncu, rol aldığı dizideki iddialı sahneler hakkında konuştu.
22.10.2022 Cadde
Vizyona girdi
Vizyona girdi Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Atay Yıldız ve Erkan Kolçak Köstendil’in başrolünü paylaştığı ‘Bandırma Füze Kulübü’ filminin galası, Maslak Uniq’te yapıldı.
22.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Işıldıyor Dilan Çiçek Deniz, katıldığı bir davette kombiniyle beğeni topladı...
7.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Can Aktaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.