Deniz Kolgu

Deniz Kolgu

Son dakika Deniz Kolgu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Deniz Kolgu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Deniz Kolgu haber sayfamızda...

Deniz Kolgu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 67 deniz kolgu haberi bulunmuştur.
Bursaspor, Sportif Direktör Deniz Kolgu ile yollarını ayırdı
Bursaspor, Sportif Direktör Deniz Kolgu ile yollarını ayırdı TFF 1. Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren yeşil-beyazlı kulüp, Sportif Direktör Deniz Kolgu ile yollarını ayırdı.
7.03.2022 1.Lig
Tamer Tuna: Transferde iki haftalık süreç çok önemli
Tamer Tuna: Transferde iki haftalık süreç çok önemli Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Genç teknik adam, transferde görüştükleri oyuncular olduğunu ve önlerindeki iki haftalık sürecin çok önemli olduğunu vurguladı.
13.01.2022 1.Lig
Deniz Kolgu: Yücel İldiz’le prensipte anlaştık
Deniz Kolgu: Yücel İldiz’le prensipte anlaştık Bursaspor Sportif Direktörü Deniz Kolgu, Yücel İldiz ile prensipte anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Kolgu ayrıca bir aksilik olması halinde bile cumartesi günü oynanacak olan Menemenspor maçına yeşil-beyazlı takımın yeni teknik direktörü ile çıkacağını belirtti.
21.12.2021 1.Lig
Mustafa Er’den Deniz Kolgu’ya yanıt
Mustafa Er’den Deniz Kolgu’ya yanıt Bursaspor eski teknik direktörü Mustafa Er, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı kulübün yeni Sportif Direktörü Deniz Kolgu’nun ifadelerini işaret ederek, "Bir dönem daha dinleneceğim yönünde kamuoyu ile paylaşılan beyanat gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.
17.12.2021 1.Lig
Deniz Kolgu: Bursaspor'un bundan sonraki teknik direktörü 3 ya da 4 haftalık olamaz
Deniz Kolgu: Bursaspor'un bundan sonraki teknik direktörü 3 ya da 4 haftalık olamaz Bursaspor’un yeni Sportif Direktörü Deniz Kolgu, “Bursaspor'un bundan sonraki teknik direktörü 3 ya da 4 haftalık olamaz. Onu net söyleyeyim” dedi.
17.12.2021 1.Lig
Eski futbolcudan korkunç tuzak! Mağdur kadın konuştu
Eski futbolcudan korkunç tuzak! Mağdur kadın konuştu Eski futbolcu, teknik direktör ve spor yorumcusu Önder Deniz Kolgu'nun evlenme vaadiyle kandırdığı mağdur kadınlardan S.K., Kolgu’nun dolandırıcılık ağına nasıl düştüğünü satır satır anlattı.
22.09.2020 Gündem
Ünlü sporcu hakkında flaş iddia! 'Evlenme vaadiyle kandırıp dolandırdı'
Ünlü sporcu hakkında flaş iddia! 'Evlenme vaadiyle kandırıp dolandırdı' Tanıştığı eski futbolcu, teknik direktör ve spor yorumcusu Önder Deniz Kolgu'nun kendisini evlenme bahanesiyle kandırarak binlerce lira para aldığını ileri süren Z.U. adlı iş kadını eski erkek arkadaşı hakkında dolandırıcılık ve tehdit suçlarından savcılığa suç duyurusunda bulundu. Eski futbolcunun tefecilere olan borcu bittiğinde evleneceklerini, çocukları olacağını, yuva kuracaklarını söyleyerek kendisini kandırdığını söyleyen Z.U, ilişkisi olduğu birçok kadını da aynı şekilde dolandırdığını iddia etti.
17.08.2020 Gündem
Yeni hoca Fenerbahçe maçına yetişecek mi?
Yeni hoca Fenerbahçe maçına yetişecek mi? Balıkesirspor'da teknik direktör İsmail Ertekin'in istifasının ardından yeni hocanın hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçında sahada yerini alacağı öğrenildi.
1.07.2020 Futbol
Deniz Kolgu: "Bana teklif gelmedi"
Deniz Kolgu: "Bana teklif gelmedi" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da, İsmail Ertekin'in'in istifasının ardından teknik direktör adayları arasında adı geçen Deniz Kolgu, şu ana kadar kendisine herhangi bir teklif yapılmadığını söyledi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Balıkesirspor'a sürpriz hoca adayı
Balıkesirspor'a sürpriz hoca adayı Balıkesirspor'da İsmail Ertekin'in istifasından sonra başlayan teknik adam arayışı sürerken bu defa da Deniz Kolgu'nun ismi ön plana çıktı.
1.07.2020 Futbol
Balıkesirspor'un konuğu Sivasspor!
Balıkesirspor'un konuğu Sivasspor! Spor Toto Süper Lig'de 5 puanla son sırada yer alan Balıkesirspor, yarın 1 puan farkla 1 basamak üzerinde bulunan Sivasspor'u konuk edecek.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Bursaspor deplasmanda şov yaptı!
Bursaspor deplasmanda şov yaptı! Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 7. hafta maçında Bursaspor deplasmanda Balıkesirspor'u 5-0 yendi.
26.10.2014 BursaSpor
Vargas'a kral karşılama
Vargas'a kral karşılama Balıkesirspor'un yeni transferi kentte coşkuyla karşılandı.
1.07.2020 Futbol
Bursaspor'da Delgado operasyonu!
Bursaspor'da Delgado operasyonu! Seçimi kazanan Recep Bölükbaşı ve ekibi, işbaşı yaptı. Bursaspor'da transfer operasyonu başladı. Yönetim yarın hoca konusunu netleştirecek. Ardından bir dönem Beşiktaş forması giyen Basel'li Delgado için harekete geçilecek.
25.05.2014 BursaSpor
Tuna Aktürk: Transfer için erken
Tuna Aktürk: Transfer için erken Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, transfer için konuşmanın erken olduğunu söyledi.
1.07.2020 Futbol
Balıkesirspor'dan vefa örneği!
Balıkesirspor'dan vefa örneği! Balıkesirspor yönetimi, vefat eden 3 eski futbolcusunu unutmadı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Kingston Balıkesir'i dünyaya tanıtacak!
Kingston Balıkesir'i dünyaya tanıtacak! PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un yardımcı antrenörü Deniz Kolgu, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen yeni transferleri Kingston'un Gana Milli Takım kalesini de koruduğunu belirterek, "Brezilya'daki Dünya Kupası'nda PTT 1. Lig'den bir oyuncu olacak. Kingston, Balıkesir'i Dünya Kupası'nda tanıtacak" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Balıkesirspor 3 puanla başlamak istiyor
Balıkesirspor 3 puanla başlamak istiyor Kırmızı-beyazlı ekip, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıkları kapsamında Atatürk Stadı'nda idman yaptı.
1.07.2020 1.Lig
PFDK'dan Bilica'ya 5 maç ceza
PFDK'dan Bilica'ya 5 maç ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Fabio Bilica'ya 5 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezası verdi
1.07.2020 Futbol
Avrupa deneyimini yaşayan Türk futbolcuları
Avrupa deneyimini yaşayan Türk futbolcuları Son 10 yılda çok sayıda Türk futbolcu Avrupa deneyimini yaşadı...
11.08.2011 Skorer
Deniz Kolgu alkışlarla
Deniz Kolgu alkışlarla Çanakkale Dardanelspor’un tecrübeli oyuncusu Deniz Kolgu, futbol yaşantısını noktaladı.
12.05.2008 Ege
Deniz Altay yolunda
Deniz Altay yolunda Altay yönetiminin, geçtiÇimiz sezon İstanbulspor'da forma giyen 33 yaşındaki Deniz Kolgu ile anlaştıÇı öÇrenildi...
3.07.2007 Ege
Transfer borsası
Transfer borsası Hadzıbegiç gönderildi Denizlispor yönetimi Teknik Direktör Faruk Hadzıbegiç'in görevine son verdi...
22.12.2006 Skorer
Güneş'in mesajı
Güneş'in mesajı Trabzonspor Teknik Direktörü, almayı hedefledikleri üç Brezilyalı'nın transferinin İsviçre kampına kadar bitirilmesini umduğunu dile getirdi
1.07.2005 Skorer
Şike de, teşvik de var
Şike de, teşvik de var Azerbaycanda Hazar Lenkeran takımını çalıştıran Rasim Kara ile öğrencileri Oktay Derelioğlu ve Deniz Kolgu, Türk futbolunun iyice kirlendiğini söylediler
7.03.2005 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Kolgu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.